Melaksana Membina Jalanraya di Sabah (RM600j)
En Syam - Mon 9/Jan/2012 10:48am [Last Comment]
Dari Telipok-Pekan Kiulu-Kokos-Tobok-Randagon,Ranau Sabah
Dgn kaedah System Private Finance Initiative (P.F.I)
projek Secara Rundingan Terus.
*No Upfront*sekira Syarat2 boleh dipenuhi Lantikkan terus &
LA dikeluarkan di KL. .dan dijemput hadir Setelah proses Dokumen LA disediakan segera
details : mymaa05@yahoo.com.my
a.s.a.p TQ

Niche: Kontraktor Pembinaan | Kontrak Swasta
 
1. Budin - Mon 9/Jan/2012, 11:24am
kalau memerlukan kontraktor pembaikan cerun @ bukit boleh hubungi saya
budin_5245@yahoo.com  
2. En Syam - Mon 9/Jan/2012, 7:01pm
thxs pd yg balas email pd sy dn sy akan hantar semula details yg selebihnya selepas tahu sape dan anda dari syarikat mana TQ again  
3. Madie 3 - Tue 10/Jan/2012, 6:48pm
ok leh bg detail x?

Hamadiei@yahoo.com.sg  
4. Anuar D O - Wed 11/Jan/2012, 9:35pm
Salam..
Boleh saya dapatkan info projek lagi terperinci?
Terima kasih..

anuardarwisontoe@yahoo.com  
5. Swanday - Thu 12/Jan/2012, 10:56pm
boleh bagi info kat saya
damdkiller@hotmail.com  
6. Rfr - Mon 16/Jan/2012, 6:01pm
boleh saya hubungi pihak tuan?
ecer_introducer@yahoo.com  
7. Iqmal - Mon 16/Jan/2012, 6:42pm
Fund untuk projek2 pembangunan samaada kerajaan (telah ada LA) atau swasta (ada kelulusan dari JKR & PTG). Fund diberi mengikut kos projek. Pembayaran balik kpd funder hanya 75% dari kos projek. Jika berminat boleh hubungi/sms sy 0122421578...TQ  
8. Tuah Abadi - Thu 19/Jan/2012, 6:22pm
Salam..
Boleh saya dapatkan info projek lagi terperinci?
Terima kasih..sila email ke..Tuah_abadi007@yahoo.com  
9. Azhar 156 - Sat 21/Jan/2012, 1:52pm
salam warga majalah.com.....saya memerlukan kontraktor kelas A&G7 berstatus bumi,kewangan yang kukuh,nama syarikat bersih untuk projek menaiktaraf jalan persekutuan dari bahau-keratong......azhar6524@yahoo.com  
10. Afiq Mazly - Sat 28/Jan/2012, 11:18pm
En. Azhar..boleh send detail projek ke Afiq_stitch@yahoo.com.my
saya perlukan detail projek utk dpatkn klulusan kuarkn profil syarikat..tq  
11. Emar - Wed 1/Feb/2012, 3:09pm
Salam
Harap dapat En Sham email kan detail projek ke email saya.
Terima kasih  
12. Deqirana - Sun 5/Feb/2012, 10:13pm
sesiapa yg memerlukan pekerja bahagian supervisor . Antara pglmn sy= supervisor main con buat UMS sdkn sabah dan buat sekolah cabin di Pulau Bangi Sabah ... Sekarang masih bekerja under maintenance shj ( defect work) ... SMS to 014-2002035 ( zul)  
13. Sizhar - Sun 12/Feb/2012, 3:40am
Maaf mencelah... Untuk perhatian pembekal dan kontraktor jalan. Saya ade 1800 delineator post (made in Australia) untuk dilepaskan. Jika berminat sila hubungi saya 019 2133999 or email at izhar@anverson.com

Harga Lump sum : RM 117,000.00
Harga retail : RM 70 - RM 80 sebatang  
14. Azrul Padu Solution - Sun 12/Feb/2012, 12:44pm
kpd azhar6524,,ada lagi ke projek menaiktaraf jalan tu..ada hantar email pada saya..insyaallah.  
15. Kakikuku - Sun 12/Feb/2012, 5:18pm
saya ada projek buat highway di pahang bernilai rm960mil..DIRECT NEGO...sesiapa2 kontraktor kelas A yg berminat sila email kan di ryniaryan@gmail.com  
16. Kakikuku - Sun 12/Feb/2012, 5:24pm
dan projek buat asrama di tg malim rm9.3mil contact me a.s.a.p  
17. Md Halim - Mon 13/Feb/2012, 7:17am
Kepada kontraktor kelas A yang berminat projek Jalan...projek naiktaraf jalan km9 kuantan pekan bernilai 330juta....kewangan mesti kuat...jika berminat call halim 0172440760...hanya perlu sediakn 2 salinan prrofifle sykt....  
18. Jep18 - Mon 13/Feb/2012, 4:46pm
ada tak kontraktor yg berrminat utk tambak laut? kt terengganu.. surat tawaran dan bq dah ada.. siapa2 nk cuba.. tq.. 0122164712  
19. Afiq Mazly - Mon 13/Feb/2012, 5:16pm
kakikuku n md halim...
Saya berminat..bole anta detail ke afiq_stitch@yahoo.com.my
Saya ingin bncang ngn B.O.D  
20. Waddyta2 - Mon 13/Feb/2012, 5:35pm
plz send me email detail spec to waddyta2@yahoo.com.thnx  
21. Kakikuku - Wed 15/Feb/2012, 6:39pm
masih mencari kontraktor kelas A BUMIPUTRA utk melaksanakn highway di pahang bernilai rm960mil..DIRECT NEGO..no SCAM,no BROKER..email di ryniaryan@gmail.com  
22. Zack Zul - Thu 1/Mar/2012, 12:58am
en.kakikuku,sy berminat n 2 projek tersebut buat asrama kat tanjung malim n projek buat highway kat pahang,cuma nak tahu dua-dua projek tu dah ada L.A ke?boleh email copy L.A & detail
zua33@yahoo.com
Hp=0192800994  
23. Rashid 36 - Tue 20/Mar/2012, 2:08pm
berminat.. sila emel to meteora_boyz2001@yahoo.com  
24. Kelly 8 - Tue 20/Mar/2012, 10:32pm
Berminat sila email ke lee_ndrew@yahoo.com  
25. Sifwan - Tue 20/Mar/2012, 11:22pm
arztechsolution@yahoo.com  
26. Mohammad Zamri 2 - Sat 2/Jun/2012, 4:22am
more detail bout d projek!!! nong88_corp@yahoo.com. 1 more thng! r u sham JKM? NABT?  
27. Ismail Abdullah - Mon 11/Jun/2012, 8:10am
saya buat dan bekal cat jalan termoplastik dan patch mix, kualiti bagus. sirim standard. Boleh buat 1000MT sebulan.

berminat sila sms/email/talipon

sedang cari agen untuk jual juga. komisyen atas tan.

ismail 0136012207
ismailgroup@ovi.com  
28. Ismail Abdullah - Fri 29/Jun/2012, 3:50pm
harga cat jalan:

gred A rm2500 setan
gred B rm2200 setan

harga [atch mix:

1 baldi 25kg rm 35
1 bag 50kg rm 22

boleh buat sampai 1000 mt sebulan

syarat: minimum order 3 tan

ismail
0136012207  
29. Zafri Khalis - Thu 19/Jul/2012, 9:59pm
Projek Finance ada ROC/LA/BS/PPdan GOV BG, zafri_khalis@yahoo.com.my  
30. Akil 3 - Thu 23/Jun/2016, 4:58am
Utk pembersihan dan bekalan makanan boleh hubungi saya.
Akil 0173748249  

Page 1   (Total 30 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..