Medical Card yang Menanggung 100% Bil Rawatan Anda. Cepat Sebelum Terlambat
Rizuan 4 - Fri 20/Jan/2012 10:12am [Last Comment]
salam 1 malaysia, tahukah anda MAA TAKAFUL adalah satu-satunya syarikat takaful yang menanggung sepenuhnya (100%) bil rawatan perubatan anda.

-SIAPA YANG PERLU MEMPUNYAI PLAN MEDICAL CARD INI?...pesara, suri rumah, pekerja sendiri, pekerja yg tidak dilindungi insuran, anak-anak sekolah dan sesiapa saja adalah digalakkan untuk mengambil Medical Card ini.

-di tambah pula dengan kos perubatan yang semakin meningkat dan kepadatan pesakit di hospital kerajaan yang boleh dikatakan terlampau ramai. Medical card ini adalah jawapannya..anda tidak perlu bersusah payah untuk beratur di hospital kerajaan lagi..kami mempunyai lebih 90 hospital panel termasuk Prince Court, Colombia Asia, Gleneagles Ampang dan banyak lagi..percayalah dengan hanya serendah RM50/sebulan anda akan dapat menikmati faedah dari medical card tersebut jika anda mendapat rawatan di hospital berkenaan..anda memerlukannya satu hari nanti.

-sediakan payung sebelum hujan

sila sms/call/email utk temujanji.
016-6921585 rizuan
wanmaatakaful@gmail.com

Niche: Insurans Dan Takaful
 
1. Ryeman - Fri 20/Jan/2012, 11:19am
email saya pelan insurance yg ada......ryeman_aziz@yahoo.com  
2. Muhamad 12 - Fri 20/Jan/2012, 3:29pm
email kat saya plan tu johnlabuz23@yahoo.com.my  
3. Adrian - Fri 20/Jan/2012, 4:50pm
boleh email maklumat : adsoon88@gmail.com  
4. Yush - Thu 26/Jan/2012, 5:03pm
email detail ke yusri_ridzwan@yahoo.com
tq..  
5. Firdaus 63 - Fri 27/Jan/2012, 11:32am
email kt sy detail plan..firdauselamat@gmail.com  
6. Nazir Kl - Wed 7/Mar/2012, 11:42am
salam saya ingin tahu lebih lanjut pelan saudara

nazir.mohd@yahoo.com  

Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..