Medical Card Sekeluarga Sekali Bayar utk Selama-Lamanya Perlindungan
Nasarizal - Tue 13/Aug/2013 2:47pm [Last Comment]
Medical Card utk seisi keluarga
Suami+Isteri+4 org anak (maks)
Had RM90000 setahun diperbaharui sehingga
umur 99 tahun.




Yakinlah suatu hari nanti kalaulah ditakdirkan anda menghidap 3 serangkai, kanser, dll penyakit kritikal, anda tidak perlu berikhtiar dgn produk MLM dan ubat pasar malam , anda hanya perlu rehat di wad hospital pantai (contoh), didepan anda tv utk anda seorang, disebelah kanan anda tempat utk pasangan anda menemani anda, di sebelah kiri anda tandas utk anda seorang, di satu sudut ada bahan bacaan, kerepek dan jajan-jajan untuk anda seroang dan dirawat dgn peralatan hospital yang terkini dan tercanggih..Mana nak dpt wad mcm ni? mahlanya....org kaya blhlah.... tak la, kalau anda pemegang kad perubatan, tak perlu pening 2 nak cari duit utk rawatan diri....tiada istilah kerugian berbelanja apaabila anda membuat keputusan utk memiliki kad perubatan....016-2072938 (Rizal, Ejen Berdaftar)

Niche: Insurans Dan Takaful
 
1. Airist Management Resources - Tue 13/Aug/2013, 2:53pm
salam...

email info ke airistmr@gmail.com  
2. Iman 29 - Tue 13/Aug/2013, 3:06pm
Emailkan :
nour_aiman_saidi@yahoo.com  
3. Adie 13 - Tue 13/Aug/2013, 3:09pm
emelkan: dagangpersada@gmail.com  
4. Nasarizal - Tue 13/Aug/2013, 3:09pm
Encik, saya telah emelkan info. Sila semak dan memberi semula sebarang respon kepada sy. terima kasih.  
5. Nasarizal - Tue 13/Aug/2013, 3:12pm
Encik Iman 29 dan Encik Adie 13, saya telah emel juga info. Terima kasih kerana bertanya.  
6. Abi Miza - Tue 13/Aug/2013, 3:18pm
info ke abi.miza07@gmail.com  
7. Along 114 - Tue 13/Aug/2013, 3:38pm
tolong emailkn..di m.izlahudin14320@ymail.com  
8. Nasarizal - Tue 13/Aug/2013, 3:45pm
En Abi Miza, sy dah emel. Blh baca infonya. Terima kasih.  
9. Nasarizal - Tue 13/Aug/2013, 3:55pm
Along 114, sy dah emel, sila periksa attachment utk info pelan ini. terima kasih banyak di atas pertanyaan.  
10. Alphageniuscentre - Tue 13/Aug/2013, 4:32pm
emailkan details ke alphagenius@yahoo.com  
11. Princejoe - Tue 13/Aug/2013, 5:33pm
Tuan, pohon emelkan info mengenai pelan ini kpd;
prince.joe666@ymail.com  
12. Kaz 23 - Tue 13/Aug/2013, 9:17pm
Email detail: yenjepun@gmail.com  
13. Azmirul 2 - Tue 13/Aug/2013, 10:01pm
lantran_00@yahoo.com  
14. Awang 11 - Wed 14/Aug/2013, 2:14am
email detail ke awangahok@yahoo.com  
15. Sha219 - Wed 14/Aug/2013, 4:40am
En rizal tlg email info ke sakina_princess_84@yahoo.com  
16. Mutalib Hussain - Wed 14/Aug/2013, 9:41am
En Rizal, email kepada saya sekali, mutalibniaga@yahoo.com. Yang tak berkenaan jgn gatal2 tangan email tawaran tah hapa2..tqvm.  
17. Ida 178 - Wed 14/Aug/2013, 9:43am
emailkan kpd... hasida90@yahoo.com  
18. Affy Luffy - Wed 14/Aug/2013, 9:48am
email sy detailnya..........
pixie_meat06@yahoo.com  
19. Rayza 3 - Wed 14/Aug/2013, 11:11am
email kat sy : sultanrayza@gmail.com  
20. Herman A - Wed 14/Aug/2013, 11:25am
Dalam jangka masa sebulan boleh mendapat income tambahan sehingga 2k-4k USD dan sehari minimum USD 100-200 melalui pelaburan emas online trading
Berminat email ke;
amadeuspruton@gmail.com @
0133557249  
21. Syikin 51 - Wed 14/Aug/2013, 2:21pm
email detail ke she_syi2477@yahoo.com  
22. Nasarizal - Wed 14/Aug/2013, 4:44pm
Tuan-tuan dan puan-puan, sila semak emel anda untuk info medical card ini. Sya menantikan maklumbalas daripada pihak tuan-tuan dan puan-puan. Salam Sejahtera, semoga tuan-tuan dan puan-puan berada di dalam kesihatan yang terbaik selalu. Amin.  
23. Syahril 22 - Thu 15/Aug/2013, 4:58pm
tlg email info... dc.syahril@yahoo.com  
24. Momyfayyadh - Fri 16/Aug/2013, 2:02pm
Berminat..sila email ke momyfayyadh.gmail.com  
25. Mohd Shahrul 6 - Mon 26/Aug/2013, 12:02am
KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KEWANGAN TAKAFUL GAJI 3K DIPERLUKAN.SMS NAMA PENUH,UMUR DAN ALAMAT UNTUK DIHUBUNGI 0183750779  
26. Sweetpea73 - Fri 30/Aug/2013, 9:21am
Sila email info ke ainanis@hotmail.com...tq  
27. Suhaila 4 - Tue 3/Sep/2013, 12:52pm
sila beri info kpd zamila30@yahoo.com.my  
28. Aini 31 - Thu 5/Sep/2013, 12:59pm
sila emel aini1677@gmail.com  
29. Nur Zafirah 2 - Mon 9/Sep/2013, 3:27pm
berminat, tlg email ke hunny87_madu@yahoo.com  
30. Qaseh Mz - Mon 9/Sep/2013, 8:36pm
email saya mudin_1987@yahoo.com  
31. Faiz 170 - Wed 11/Sep/2013, 4:02pm
Salam.saya disini juz nak kongsi sedikit ilmu.. INSURAN? adalah merangkumi life + medical + savings...semua syarikat insuran ada kebaikan dan kekurangan masing2..tapi yang paling penting anda tahu tujuan utama anda amik insuran n memahami polisi yang diambil..semuanya bergantung kepada individu n kemampuan masing2...saya menjual medical card (rm1juta seumur hidup) coverage 100% & tidak perlu membayar deposit hospital (pakej tambahan, klinik swasta pun percuma seluruh malaysia untuk rawatan penyakit biasa spt demam, sakit perut, asma dll, CASHLESS)..selain itu boleh mengelak cukai pendapatan disamping dijadikan simpanan jangka panjang..PLAN INDIVIDU=RM100 ke atas?BASIC MEDICAL CARD=RM50 ke bawah?PLAN FAMILY(IBU,BAPA & ANAK2)=RM200 ke atas?PLAN PEKERJA=RM50?saya tidak menjual insuran semata2, saya hanya ingin berkongsi pengetahuan bersama anda..dapatkan agen yang menjual ilmu insuran kepada anda secara percuma dan tidak mengejar keuntungan semata-mata.IKHLAS DALAM MENCARI KEREDHAANNYA..tlg tinggalkan no hp anda sekiranya berminat @ boleh call@sms saya terus untuk pertanyaan lanjut
(MUHD FAIZ-0174123816 @ NUR HAFIZA-0124474915 , (faiz176586@gmail.com) PRUDENTIAL BSN TAKAFUL
BERKHIDMAT SELURUH MALAYSIA  
32. Man 337 - Thu 12/Sep/2013, 9:53pm
Salam.. Peluang terbuka kepada semua rakyat Malaysia... Saya disini nak kongsikan business sy hidupkan roadtex dan insuran dgn percuma..
sekiranya berminat boleh email sy manfpc87@gmail.com  

Page 1   (Total 32 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..