Maya Wifi Menjana Pendapatan yang Menguntungkan
Amir 123 @ Mayaresources Sdn Bhd
Wed 13/Jul/2011 10:23am [Last Comment]
wifi


Perniagaan perkhidmatan wifi pada asasnya meyerupai konsep perniagaan siber caf?,ia merupakan perniagaan menyesdiakan perkhidmatan internet dengan mengenakan sewa tertentu kepada pengguna yang ingin menggunakan internet di kawasan liputan wifi yang telah di tentukan oleh perniaga,bagi perniagaan siber caf?,perniaga mengenakan caj bayaran sewa mengikut jumlah bilangan jam yang telah digunakan oleh penguna.manakala untuk perniagaan wifi,kita akan mengenakan caj bayaran sewa mengikut hari,mingguan,dan bulanan yang ingin digunaka oleh penguna.


Dari segi modal pendahuluan.perniagaan wifi adalah lebih menjimatkan,ini kerana peniaga tidak perlu menyediakan computer/pc untuk kegunaan penguna kerana penguna akan menggunakan laptop/pc/pda dan handphone persendirian unutk mengunakan sistem wifi.perniagaan ini juga tidak memerlukan premis khusus untuk menjalankan perniagaan kerana penguna dapat menggunakan internet dimana mereka berada di dalam liputan wifi yang dibanggunkan oleh perniaga perkhidmatan wifi.peniaga perkhidmatan wifi hanya perlu menyediakan liputan wifi di kawasan sasaran.peluagan pelaburan yang kecil.kelebihan-kelebihan maya wifi
? perkhidmatan kos sehingga 50%]
? tidak memerlukan pc yang melibatkan kos penyelanggaraan yang tinggi
? membolehkan pengguna menggunakan perkhidmatan internet dengan selamat terutamanya sekiranya melibatankan dokumen-dokumen dan maklumat sulit.
? Tidak memerlukan permantauan khusus
? Maya surf(wifi)menyediakan perkhidmatan pelanggan 24 jam
? Membolehkan pengguna menggunakan perkhidmatan internet dengan lebih selesa dan privacy.
? Menyediakan perkhidmatan internet yang lebih selamat dan membolehkan penggunaan laptop mereka sendiri terutamanya melibatkan maklumat sensitive
? Sistem yang sangat mudah digunakan serta sangat mudah diurus,tidak memerlukan pegawai ict khas
? Sistem 100%tanpa wayar dari talian isp hingga ke penguna
? Sistem ini boleh di intergrasikan dengan sistem cctv ip kamera membolehkan permantauan keselamatan dilakukan dimana-mana lokasi dengan liputan wifi
? melayari pelbagai tempat maya (wifi) peranti boleh perlindungan adalah 30km luassekiranya tiada halangan apa-apa bangunan sekitarnya.
? kami menawarkan kelajuan tertinggi yang kawasan boleh menyokong bekas:. tamanMeru BRP boleh menyokong untuk 4MB maksimum maka itu adalah apa yang kitaboleh menawarkan untuk kawasan yang

wifi kini meluas di seluruh dunia tak kira dimana anda berada dan tempat mana anda duduk disitu adanya wifi,maya surf(wifi) akan membuat Malaysia ini sebuah Negara maju menjelang 2020..setiap hari benda baru akan muncul dinegara yang tercinta ini,,dan produk yang maya surf(wifi) ini akan menyenangkan penguna,dan akan menyenangkan pelanggan yang mengunakan sistem yang kami berikan terbaik untuk semua rakyat Malaysia?

jika berminat untuk wifi ini sila hubungi saya amir 0175099796...saya akan berjumpa dgn tuan puan ingt ini bkn mlm ini perniagaan ict yg menjamin pulangan setiap bulan.....

Niche: Bisnes Broadband
 
1. Undervoltage7 - Wed 13/Jul/2011, 10:55am
Jurutaip Memproses Data..

Kami di AITypist mencari individu untuk menjadi Jurutaip Memproses Data..
Sila ke>> http://malaysiajob.webs.com/  
2. Nora 40 - Wed 13/Jul/2011, 12:59pm
macam menarik je... Berapa bayaran maya wifi ni? iqfast@yahoo.com  
3. Amir 123 - Wed 13/Jul/2011, 1:07pm
RM4000 dan RM6000 DALAM TP JGN WISAU DALAM MASE 2TAHUN NORA AKAN DAPAT BALIK DUIT NORA INI..DAN KEUNTUNGAN DALAM MASE 2 TAHUN POWN NORA DAPAT..  
4. Mohd Azrul 2 - Sun 17/Jul/2011, 2:01pm
macam menarik je..leh email saya detail tak/

mabma79@yahoo.com  
5. Amir 123 - Tue 19/Jul/2011, 12:07pm
syer dah email ke email mohd azrul k  
6. Edwin 7 - Wed 20/Jul/2011, 7:01pm
nak info lanjut, edwin3939@gmail.com  
7. Anuaris - Thu 21/Jul/2011, 5:06pm
sila email saya anuaris@gmail.com  
8. Amir 123 - Fri 22/Jul/2011, 10:53am
saya dah send email ke en anuaris  
9. Adzhan Mat - Sat 23/Jul/2011, 3:37am
tolong email detil
adik.ayang@yahoo.com
TQ  
10. Amir 123 - Sat 23/Jul/2011, 12:53pm
bro sy da email detail pasal wifi  
11. Faizal 89 - Thu 28/Jul/2011, 10:51am
emel lanjut to wakkarjo@yahoo.com  
12. Arul - Sat 30/Jul/2011, 9:48am
nak jgk..
arctechcyber@gmail.com  
13. Hanna A - Sun 14/Aug/2011, 1:39am
email hannaamiera666@yahoo.com  
14. Bie88 - Thu 15/Sep/2011, 9:30pm
wifi free untuk internet bayar sekali jer..

1. Menarik Signal WiFi sejauh 4KM (open space) dan connection lebih stabil tanpa putus2.
2. Menembusi/Melayari internet WiFi/Internet secara PERCUMA walaupun WiFi tersebut mempunyai password.
3. Mudah dibawa kemana-mana untuk melayari internet di mana sahaja (portable). Hanya connect di USB socket sahaja!
Kini anda tidak perlu lagi membazirkan wang anda setiap bulan untuk melanggani Streamyx atau Broadband !!!


Chipset :: Realtek 8187L
Antenna :: 18 Dbi Dish Radar Antenna - lebih hebat dari comfast (10~13dbi shj)
Antenna yang lebih stabil untuk digunakan !

Standards :: IEEE 802.11 b/g USB 2.0 Standard
Data Rate :: 802.11b : 11Mbps / 802.11g : 54Mbps
Software : Sercurity 64/128-bit WEP Encryption ,WPA , WPA2
Driver : Windows XP / 2000 / Vista / Linux / Mac / Windows 7

Package Content
Dvd HAck WiFi with video + Free Pos
Video dan software dalam Bahasa Inggeris
HARGA RM 180
Termasuk Penghantaran POS

Inbox Saya atau SMS 0178050324
NAMA , ALAMAT , MASA DAN TARIKH
SELEPAS PEMBAYARAN  
15. Fazli Asfaani - Wed 19/Oct/2011, 1:36am
itu mencuri namanya...tak berkat laa... tarik wifi org punye...  

Page 1   (Total 15 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..