Masuk Hospital Free Tapi Dapat Duit Poket!
Fiza Prudential - Wed 11/Sep/2013 2:46pm [Last Comment]
Masuk hospital kerajaan pun xfree dik non oi..walau tak bayor banyak tapi still kalu kena operation mmg melibatkan kos yang besar..

Sapa yang xnak masuk hospital dapat duit & masuk free je kan..

Plan kami terbuka pada semua dengan kos yang rendah ..xmahal pun..manyak murah punya..

Dengan hanya RM 150*, apa yang kita dapat???
1. MAsuk Hospital Swasta FREE je (sebilik 2 katil je)
2. Masuk wad dapat duit poket lagi RM 150/sehari
3. Kalu masuk ICU tambah lagi RM 150/sehari
4. Semua kos perubatan ditanggung beres..
5. Lepas 6 tahun dah boleh kuarkan duit paling cikit RM 4000 sbb ini plan perlindungan dan investment tau..

Kalu cik adik cik abang masuk , duit xkan burn.. lepas beberapa tahun dah boleh kuarkan saving kita dalam tue..

nak kuarkan anytime pun boleh tau..

Hubngi saya untuk quotation percuma dan sebarang pertanyaan..FREE JE

atau layari facebook saya yer..
https://www.facebook.com/179533925566776

dan boleh contact saya
Fiza 010 295 2129

Niche: Insurans Dan Takaful
 
1. Farah Emida - Wed 11/Sep/2013, 3:00pm
email kt sy farahemida@yahoo.com  
2. Joe86 3 - Thu 12/Sep/2013, 9:32am
email saya padil_joe86@yahoo.com  
3. Fiza Prudential - Thu 7/Nov/2013, 12:14pm
salam, jika berminat sila sms saya yer..
tq  

Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..