Masalah Duit. So Nah Duit
Ahmad Fauzi 6 - Wed 11/Jul/2012 1:20pm [Last Comment]
salam dan salam satu malaysia
sempena kenaikan gaji 13% kami dari rce yayasan ingin menawarkan pinjaman kepada semua yang berkenaan dengan kdar tetap 4.99% selama 22 tahun. sesipa yang disenarai hitam, yang ade akaun waslah layak memohon.nak buat overlap pun blh.untuk mengira kelayakan hanya
sms 0193761569(fakhrul)- gaji pokok, elaun tetap dan potongan tetap.semua butiran dikira didalam slip gaji.

MENARIKNYA :
.KOMITMEN LUAR TIDAK DI KIRA
.PENGURANGAN INTEREST BULAN JIKA BUAT OVERLAP
.PROSES APPROVE SELAMA 3 HARI
.URUSAN CEPAT DAN MUDAH
.PACKAGE LAIN PUN ADE

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Jie 9 - Wed 11/Jul/2012, 1:26pm
Wow!!!!. . . untungnya dapat duit hari2 nie. . . kan bagus klu kita manfaatkan apa yg slalu kita lakukan. . hanya dengan Fb jer kita dah bleh buat duit. . x pyh nak kluar2 jumpa org, buang masa, buang tenaga & buang duit jugak. . . hohoho!!!. . lebih baik duk dpn kat PC then ambil peluang yang ada sekarang. . mmg berbaloi2!!!!
Kejayaan Demi Kejayaan Terhasil Dengan HAsil Usha anda sendiri. Guna FAcebook boleh menambah pendapatan hari. Mula Bkerja dengan Infinity Downline hanya melalu facebook dan duduk dirumah sahaja. Join now '_' it change your lifesyle. . . .

Ramai org ada facebook, ramai org suka main facebook. . . tak dinafikan facebook mmg salah satu ruang bersembang yg sgt popular. . !!! tapi sebenarnya tak ramai yg tahu sambil kita bersembang difacebook, kita juga boleh BUAT DUIT dgn facebook. . !!! bayangkan seandainya anda dapat EXTRA INCOME RM500 ~ RM3000/$ebulan dgn hanya sambil ber"facebook". . . apa perasaan anda???smbil tmbah kwan . . . kite tmbah pndapatan. . . .

hubungi 014-8241829 jika berminat..  
2. Tokey10 - Wed 11/Jul/2012, 1:26pm
http://ll.my/mail10  
3. Juhan - Wed 11/Jul/2012, 1:41pm
untuk swasta ke atau utk kerja kerajaan sahaja???  
4. Sharilazwar 2 - Wed 11/Jul/2012, 1:48pm
salam...sory mencelah

saye ade 75 jenis jenama minyak wangi copy dubai...kalau berminat boleh email saya utk dptkn quotation (sharilazwar@yahoo.com)  
5. Agogo - Wed 11/Jul/2012, 2:07pm
http://rahsiabuatduitbaru.webs.com/  
6. Ahmad Fauzi 6 - Wed 11/Jul/2012, 2:36pm
untuk kerajaan n badan2 yg terpilih  
7. Angah Jebat - Wed 11/Jul/2012, 7:51pm
Nie koperasi or bank
Angah_hogan@yahoo.com  
8. Tukang Masak - Thu 12/Jul/2012, 12:39pm
ade x sape2 agen ke..bole buat loan utk gov...yg x verify kt ofis...dh over 60%...dekat 90% dah...kalu bole ovelap lg bgus....komisen kite deal...memang nk gune duit sgt2

017-4234732  
9. Mimie 29 - Thu 12/Jul/2012, 4:25pm
pakej pinjaman terkini!!!mudah dan cepat!!call ziela 017-6151454  
10. Zara 47 - Thu 12/Jul/2012, 7:37pm
untuk swasta @semi boleh x?0129444175  
11. Zack 200 - Thu 12/Jul/2012, 10:33pm
salam...pinjaman berlesen segera.....

interest sgt rendah,...pembiayaan tinggi...

bayaran bulanan yg flexible tanpa had masa.

kami juga boleh tolong settlekan pinjaman dari tempat lain dan dapat lebih lagi duit d tangan.

kami bukan ah long...kami betul2 mahu tolong.

datang bawa kawan ramai2 sekali, kami terima,andapun gembira!

fullsettlement yg sgt rendah. tak percaya call datang dan pinjam la ikut kemampuan...gaji balance 500 pun kami bole bg pinjam beribu2.

ccris dan ctos juga kami terima bergantung pada terma dan syar

jika nak buat loan bank tanpa potongan biro sekaali sy bole lakukan...jika tiada ccris dan ctos...akan diberi sekali dengan kad kredit.

Emergency call 0132632326 Zack


gov, badan berkanun dan glc kerajaan. Swasta juga tidak terkecuali  
12. Emhesh - Sun 15/Jul/2012, 12:47am
zack 2000,

boleh email kat saya sdky info emhesh73@ymail.com  
13. Upfront Resources Loan - Fri 24/Sep/2021, 6:16pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/PMR
http://www.wassap.my/60129330322/PMR
http://www.wassap.my/60129330322/PMR  

Page 1   (Total 13 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..