Mari Mengaji Al-Quran/Muqaddam @ Fardhu Ain - Ipoh/Simpang Pulai
Muhammed Syakur Ahmed - Tue 11/Oct/2016 2:00pm
Assalamualaikum wbt.

Saya kini telah tamat belajar di peringkat Ijazah Sarjana Muda tahun akhir di IPTA. Disini saya ingin mencari kerja2 sambilan untuk mengajar Al-quran/Muqaddam di rumah Tuan/Puan di kawasan IPOH, KINTA, SIMPANG PULAI, dan kawasan yang berdekatan dengannya kerana berhampiran dengan kampung halaman saya. Saya akan cuba mengenalpasti masalah pengetahuan agama Tuan/Puan @anak-anak serta selitkan FARDHU AIN dan SEJARAH ISLAM dalam pengajaran ini. Mengenai bayaran boleh runding kemudian. Dengan itu, saya sertakan butiran diri saya dibawah :

Nama : Muhammed Syakur Bin Ahmed
Tempat Pengajian : Universiti Malaya Kuala Lumpur
Pengajian : Usuluddin
No tel : 019-5004055

Sebarang pertanyaan & maklumat boleh menghubungi saya melalui whatapps/SMS/telefon...
Saya akan cuba reply.
Insyaallah saya akan komitmen dalam hal ini.

*Jika ada pekerjaan sambilan (part time) lain yang kosong boleh hubungi saya juga. Insyaallah akan dipertimbangkan...

wassalam.

Niche: Pusat Mengaji Agama
     
  1. Amalina Radzuan - Sun 16/Oct/2016, 8:58pm
    Assalamualaikum... Sekolah kami mempunyai kekosongan bagi guru bahasa arab & guru Al-Quran... Sekiranya berminat, boleh hubungi ustazah aminah (0192687167) fan sila hantar resume beserta gambar ke srihidayatuliman@gmail.com...layari facebook kami utk mengenali lebih lanjut ttg sekolah kami.. fb:(kafa hidayatul iman)  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cuti Putrajaya Naik Basikal Memang Epic!
Kami ke tepi tasik di Putrajaya berhampiran Masjid Besi. Asalnya nak mencuba menu masakan panas di restoran Umai Cafe. Makanan disana sedap belaka. Di sebelah cafe ada Monumen Alaf Baru yang unik. Kemudian kami mengelilingi Pulau Putrajaya menaiki basikal dgn pemandangan yg amat mempesonakan dan menyusup dibawah 8 jambatan ikonik :-)
Terbongkar! Lokasi 8 Sate Sedap di Kajang
Bandar Kajang tempat bermulanya perniagaan sate di Semenanjung Malaysia. Dipelopori oleh Hj Tasmin dan Hj Rono bin Sakiban (adik beradik) yang datang dari Pulau Jawa sekitar 1911-1917. Ikuti pengembaraan kami menerjah beberapa lokasi sate yang sedap di Kajang dan menyingkap sejarah silam satay nya.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)