Mahu Ledakkan Jualan di Facebook? (Testimoni di Dalam)
Pro Fb Coach - Fri 19/Oct/2012 2:59pm [Last Comment]
Salam hormat,

Nak tingkatkan jualan di Facebook seperti
mereka? (tak kira bisnes apa pun)

https://www.facebook.com/BenangHijau
https://www.facebook.com/MuslimahTrendCollections
https://www.facebook.com/SeleksiEffa

Di atas adalah antara student saya yang sudah
berjaya jana income 4-5 angka melalui Facebook
sahaja,,

Adakah anda mahu tingkatkan jualan di FB?
Adakah anda mahu setiap hari ada sale?
Adakah anda mahu tingkatkan respon pelawat?
Adakah anda mahu dapatkan RIBUAN Prospek sehari?
Mahukah anda lebih 500% iklan lebih berkesan?
Adakah anda mahu ilmu yg mereka ada? (student saya)
Adakah ini yang anda perlukan?

Rahsianya mereka tahu bagaimana dapatkan
targetted audience.

Lihat salah satu fanpage yang mempunyai ribuan
TARGETTED AUDIENCE ini:
https://www.facebook.com/SuriaSecretMalaysia
Lebih kurang 50 sale sehari. Lihat tracking post
di website fanpage ini.

Apa yang anda perlukan ialah sistem
membuat jualan di facebook. Cara dapatkan
pelawat yang "dahaga" sahaja dan rahsia
kos iklan 0.01-0.09 sen. Sangat jimat.

Apa yang anda akan belajar?
1)Rahsia bina fb page untk bisnes
2)Teknik naikkan LIKE dgn pantas
3)Rahsia jimat sehingga 85% iklan
4)Rahsia dapatkan org yg berminat sahaja
5)Dan banyak lagi

Adakah anda sudah bnyk berhabis
duit untuk pemasaran?
Adakah anda sudah penat promosi
tetapi hasilnya menghampakan?
Adakah sale anda suam-suam suku
sahaja?

Anda perlukan coach pemasaran. Offer
saya, bimbingan sehingga mahir. Hanya
untuk 2 orang sahaja. Jumpa dan ajar.
Boleh hubungi saya di 0175969683

Sesiapa yang berminat nak dapat ribuan
prospek macam student saya, anda bolehlah
rebut offer berikut sebelum penuh. Saya hanya
akan ajar 2 orang sahaja lg.


Ikhlas,
Nasrol
Facebook Marketing Personal Coach
0175969683

P/S: Bayangkan phone anda tidak berhenti
dapat sms dan call daripada pembeli.

Lihat Testimoni Student TERBARU!:

https://www.facebook.com/pages/Cranberry-Collagen-5000mg-Anti-Aging-Weight-Lost-Whitening/308355245918384?fref=ts
(baru sikit shj targetted fan tapi total sale
26k dalam 5 hari!)

https://www.facebook.com/pages/Putih-Gigi-Dalam-5-Hari/273106009468121
(jual produk mcm ni pon laku mcm pisang panas)

https://www.facebook.com/FitrahFashionHijab?fref=ts
(Pashmini)

https://www.facebook.com/PromosiTuneTalk
(Tune talk)

Banyak lagi. Boleh hubungi saya untuk jd seperti
mereka :)

Niche: Web Media Sosial
     
  1. Ndesigner - Wed 14/Mar/2012, 6:21am
    Khas untuk area KL, Melaka & Puchong shj,

    Ikhlas,
    Nasrol  
  2. Matahari 2 - Wed 14/Mar/2012, 9:21am
    like ...done email tu u..  
  3. Mie 20 - Wed 14/Mar/2012, 9:32am
    EMAIL DETAIL PADA SAYA.
    alphard369@gmail.com  
  4. Adeline 5 - Wed 21/Mar/2012, 9:35am
    email sy mya_zara8877@yahoo.com  
  5. Zizi 8 - Mon 26/Mar/2012, 2:02am
    email saya:
    iryanti81@yahoo.com
    tqvm  
  6. Perniagaan Tanpa Modal - Thu 19/Jul/2012, 3:02pm
    Bagus ni, bayaran pun murah..Berpatutan, memang patut turut serta bg mereka yg nk tingkatkn sales d FB.

    Mahu mulakn perniagaan tnpa modal?
    ++++++++++++++
    http://bit.ly/db3st
    ++++++++++++++
    PERCUMA!!  
  7. Casligas - Thu 19/Jul/2012, 3:46pm
    http://prelaunchx.com/x/youknowwho
    try yang ni. paling chaiya  
  8. Ummianise - Thu 19/Jul/2012, 8:23pm
    emailkan saya details utk join class ni ye.
    ummicare_anise@yahoo.com  
  9. Nonanie - Fri 20/Jul/2012, 3:33am
    ingin buat duit...hanya serendah rm25..sila ke..http://www.Step2Rich.net/nonanie21  
  10. Mohd Helmi 17 - Sat 4/Aug/2012, 3:08am
    sy berminat.. mohdhelmi.omar@gmail.com  
  11. All Print Here Dot Com 3 - Sat 4/Aug/2012, 5:29am
    Please send detail
    1printingshop@gmail.com  
  12. Liza 200 - Sat 4/Aug/2012, 10:34am
    Berminat..bole emel detail ke order_for@yahoo.com  
  13. Aiz Services Solutions - Sat 4/Aug/2012, 10:44am
    berminat:

    arzuazu@yahoo.com  
  14. Amir Helmi - Sat 4/Aug/2012, 6:52pm
    berminat helmiamir86@gmail.com  
  15. Nasihatbisnes - Sun 5/Aug/2012, 10:52pm
    terima kasih sila check email  
  16. Otaifanpage - Sun 5/Aug/2012, 10:57pm
    Saya sudah respon email smua. TQ. Masih ada peluang lagi untuk batch 10 August pula. Jika berminat boleh call/sms sahaja saya ;)

    TQ & Salam Ramadhan!  
  17. Otaifanpage - Wed 8/Aug/2012, 8:35pm
    Personal coaching di buka semula untuk batch 13 August. Sila pm jika berminat tingkatkan bisnes online anda to the next level!  
  18. Izza 4 - Mon 27/Aug/2012, 3:06pm
    Salam tumpang laluan...
    JUS Penawar MUJARAB - atasi pelbagai penyakit termasuk yg kronik..
    Kajian MARDI - halal dan penuh khasiat!Gabungan ekstrak buah2an dan habbatussauda' dan madu..
    JUS ini Mudah diminum oleh sesiapa walaupun kanak-kanak..dan MAMPU dibeli + dpt tambah pendapatan!! Sila EMELKAN Nombor Telefon utk dihubungi ke
    box1811@yahoo.com
    - utk order PRODUK atau info tentang PELABURAN jika MINAT sahaja...terima kasih
    Harga 4botol = RM220 - JIMAT banyak..Poslaju PERCUMA!!
    Terima kasih...  
  19. Pakarfbskrip - Mon 27/Aug/2012, 3:43pm
    Boleh... izinkan saya komen,, jika nak menjual produk yang mempunyai pelbagai khasiat, sila fokus kepada satu ciri penawar. Kerana orang akan anggap ia hanya sebagai supplement & kebarangkalian utk produk terjual sangatlah tipis.... Apa yang saudari boleh buat ialah cari website atau blog orang yang memerlukan sahaja & komen di sana.. Pastikan anda fokus kepada satu ciri penawar yang DIPERLUKAN sahaja oleh bakal pembeli.

    Ikhlas,
    Nasrol  
  20. Norman 10 - Mon 27/Aug/2012, 3:50pm
    Tumpang iklan........parfum termurah dipasaran !!!.
    ~Jenama CHANEL (Paris) No 5. (150 ml).
    ~Harga kami ~ RM 130.00 .sebotol.
    ~Harga Pasaran (Parkson@Jusco) ~ RM450.sebotol.
    ~Penghantaran percuma....
    ~Jika berminat sila email ~ rosli_razak@ymail.com .  
  21. Sharptooth7 - Mon 27/Aug/2012, 4:40pm
    Can explain detail
    sharptooth7@gmail.com  
  22. Bundle 3 - Mon 27/Aug/2012, 4:42pm
    Free Pengiklanan di FB

    Cuma copy and paste produk anda.. Ramai akan lihat dan ada potensi pembeli

    http://www.facebook.com/groups/bundlebook2u/  
  23. Pakarfbskrip - Mon 27/Aug/2012, 5:36pm
    Sharptooth7, boleh sms saya jika berminat. Tinggal lagi 1 peluang ;)

    Bundle 3, fanpage lebih berkesan sebab boleh pasang aplikasi. Jika berminat nak belajar boleh pm saya :)  
  24. Tyzo Sdn Bhd - Mon 27/Aug/2012, 6:03pm
    Rahsia BUAH TUNJUK LANGIT (SKYFRUIT)

    Layari:
    www.buahtunjuklangit.com.my  
  25. Helen - Mon 27/Aug/2012, 6:30pm
    siapa cakap buat bisnes perlu modal n perlu ada produk? boleh buat apa? tak caya nie saya bagi korang tau apa. ni diaorang ajar cara2 nya dapat RM50 dalam 24jam .Klik sini--->http://bit.ly/SGY2Rn  
  26. Pakarfbskrip - Mon 27/Aug/2012, 6:40pm
    Tyzo Sdn Bhd, jika perlukan bantuan ttg fanpage bro tu boleh hubungi saya.  
  27. Pakarfbskrip - Mon 27/Aug/2012, 6:46pm
    Helen, terima kasih sebab perkenalkan hyperfanpage... produk yang bagus tetapi jika betul2 mahukan sale yang cepat anda perlukan kemahiran fb ads.. jika tahu caranya, nak buat affiliate pun ada caranya...

    ;)  
  28. Pakarfbskrip - Mon 27/Aug/2012, 7:02pm
    Tawaran ditutup.

    Review saya ttg fb ads. Wlwpun boleh tarik ramai pelawat berbanding skrip invite friend which is xperlu modal.. ianya lebih berkesan kerana boleh Target orang yang betul2 perlukan produkan kita sahaja. Malah boleh target dalam Volume yang besar. Biasanya 5 - 10% daripada jumlah pelawat daipada kategori targetted audience ini yang akan menjadi buyer everymonth. The rest sebagai Social Proof dalam pemasaran FB yg mungkin 1-2% daripada jumlah mereka menjadi buyer.

    Bagaimanapun pemain fb ads perlukan modal yg besar utk run ads. Tetapi ramai yang tidak tahu bagaimana boleh run fb ads dengan kos sebanyak RM12 sahaja untuk dapatkan 1k targetted fan.

    Usahawan online perlu tahu sekurang-kurangnya fb ads jika tidak mahu bazirkan RM200 untuk trafik yang tidak berkualiti ataupun habiskan duit untuk pengiklanan spam email ke 1 juta rakyat Malaysia & indonesia...

    Ini adalah pemasaran sebenar. Platform yg disediakan oleh Facebook. Semoga mendapat iktibar kepada mereka yang pernah guna pengiklanan seperti ini..

    Ikhlas,
    Nasrol  
  29. Rijal 3 - Mon 27/Aug/2012, 11:18pm
    Tengok web ni. www.utusankini.com  
  30. Norsiah Juahir - Tue 28/Aug/2012, 4:39am
    saya berminat sila hubungi saya 017-2921863  
  31. Pakar Fb Trafik - Sat 1/Sep/2012, 3:18pm
    P/S: Offer 24 jam: Student yang daftar hari ini akan dapat BONUS premium template website berbayar. Termasuk template website shopping cart. Lebih daripada 10 kesemuanya..

    BONUS 2: Peluang joint group pemborong ke Vietnam. Khas untuk anda yang nak memulakan/mempelbagaikan bisnes pakaian butik anda.

    BONUS 3: Support & update seumur hidup. Untuk 3 orang terawa! yang daftar hari ini sahaja. Bonus paling baik yang saya beri setakat ni.

    P/SS: Cara pembelajaran & support servis adalah melalui facebook. Offer RM100 hanya untuk hari ini sahaja. Hanya 3 pendaftaran sahaja untu harga diskaun ini.. Esok & lusa saya akan charge harga biasa iaitu RM300.

    Cepat jika anda tidak mahu terlepas peluang belajar ilmu "core" ni. Hubungi saya , Nasrol - 0175969683.

    Ikhlas,

    Pakar FB Trafik  
  32. Ahmad Farhan - Thu 13/Sep/2012, 5:36pm
    Email detail paanajwa@yahoo.com  
  33. Ayu 235 - Thu 13/Sep/2012, 5:55pm
    email sy. heedayu01@yahoo.com  
  34. Syah Isma - Thu 13/Sep/2012, 6:38pm
    email saya...syah_isma@yahoo.com  
  35. Haslinda 7 - Thu 13/Sep/2012, 10:15pm
    email saya bila dan dimana?
    harga?
    to joelin71@gmail.com  
  36. Zuw Zura - Fri 14/Sep/2012, 12:58am
    email zuwil_x@email.com  
  37. Faisal84 - Sun 16/Sep/2012, 7:37pm
    berminat.camaner nak register??  
  38. Khairibaharun 2 - Sun 16/Sep/2012, 9:09pm
    Berminat..camner nak reg?  
  39. Mohamad 87 - Sun 16/Sep/2012, 10:12pm
    tumpang iklan.plat R 4112 UNTUK DIJUAL.CALL 0175028815  
  40. Faizz Alpha Lipid Sd2 - Mon 17/Sep/2012, 10:25am
    berminat... macam mana ya?  
  41. Pokjak - Fri 21/Sep/2012, 12:30pm
    saya ingin berniaga secara online..tapi sy tidak tahu macam mana nk iklankan produk...harap dapat membantu saya yg dalam kesulitan...no tel 0192440145  
  42. Khairul 281 - Fri 21/Sep/2012, 4:53pm
    Wow...Panjang berjela.... X nak cuba lubang yg lain ker....Try this link...It's all about extra income

    http://adf.ly/D1YM8
    pendaftaran

    or

    http://adf.ly/D2baa
    maklumat lanjut  
  43. Nasrol 10 - Fri 21/Sep/2012, 6:01pm
    TQ. Ipanel ni klw guna dengan ilmu trafik lagi bagus.. Tak perlu susah-susah komen mcm ni ;)  
  44. Mnasrol 4 - Fri 21/Sep/2012, 6:03pm
    Boleh hubungi saya. TQ  
  45. Nur 318 - Sat 22/Sep/2012, 4:27pm
    sy nak! tp sy duk swak huhuhu  
  46. Memshoppe - Sat 22/Sep/2012, 6:47pm
    How about traffic for blog? Boleh coach sekali tak? Sms saya 019-2265281  
  47. Ieykin - Mon 24/Sep/2012, 3:09pm
    saya berminat..brape byrnnye?
    emel ke rinoa.syar@gmail.com  
  48. Khairul 413 - Mon 24/Sep/2012, 3:14pm
    emel kaasamat77@gmail.com  
  49. Kursus Tingkatkan Jualan - Mon 24/Sep/2012, 3:47pm
    Boleh hubungi saya untuk coaching. Tarikh tutup ialah 26 September 2012.  
  50. Fatin 110 - Mon 24/Sep/2012, 3:57pm
    berapa bayaran..? mcm mana join?  
Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 429 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.