Macamana nak Mula Bisnes Kad Kawen? (Sabah)
Ujii La - Tue 26/Oct/2010 1:49pm [Last Comment]
hi.. sy nak menceburkan diri dalam bisnes kad kawen ni. design-mendesign kad kawen boleh.. tapi sy nak cr kilang untuk print kad sy.. kalau boleh area sabah lah. d mana sy boleh print kad sy?? terutama kalau guna kad yang glossy2 pastu ada hot stamping suma. d mana sy boleh dapat kertas yang bagus tapi murah untuk buat kad kawen ni?? kalau ada, tolong bagi anggaran kos untuk printing n kertas sekali k. tengkiu....

Niche: Kedai Cenderahati Dan Kraf
 
1. Kronest - Tue 26/Oct/2010, 4:50pm
Boleh bagi detail or email saya kronest@yahoo.com
kami leh supply barang2 keperluan anda ke sana.  
2. Ujii La - Wed 27/Oct/2010, 8:36am
email saya rozelahouse@yahoo.com  
3. Faiz 6 - Fri 29/Oct/2010, 4:12am
email sy lovedheart888@yahoo.com..kami menjalankan perniagaan kad kahwin  
4. Faiz 6 - Thu 11/Nov/2010, 1:22am
dah email ke?  
5. Raymond Bin Garampos - Mon 23/Jan/2017, 2:39pm
saya pun tengah serve printer dan kertas A4 yang murah.siapa yang ada boleh hubungi saya 0165825664  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..