Lot Niaga, Kiosk - Pasaraya Giant, Tesco, Aeon utk Disewa 2016
Mohamad Fauzie - Mon 21/Dec/2015 11:35am [Last Comment]
-kami adalah business consultant ingin menawarkan byk lot-lot niaga dan lot komersial utk disewa

-lokasi ialah kompleks perniagaan dan membeli-belah seluruh KL dan Sgor spt Timesquare, KL sentral, midvalley, IOI mall dan byk lagi...
-Pasaraya besar Giant seluruh KL dan Selangor
-Pasaraya besar Tesco seluruh KL dan sgor
-Pasaraya besar Aeon Mall KL dan Sgor
-Pasaraya besar Aeon Big seluruh KL dan Sgor

-Antara lokasi-lokasi terbaikk spt Ampang, Cheras, Kajang, Bangi, Puchong, Banting, Klang, Shah alam, Subang Jaya, PJ, Kota damansara, kelana jaya, Selayang, Rawang dan byk lagi....

-pelbagai produk boleh dijual spt : makanan, minuman, pakaian, tekstil, permainan, kosmetik, produk kesihatan, IT, gajet, HP, aksesori dan pelbagai produk tempatan dan luar negara yg mendapat kelulusan kerajaan Malaysia..

-kadar sewa yg rendah antara RM 1k-RM3k (pasaraya besar).. RM 1.5k -RM 4k (pusat perniagaan komersial)
-kadar deposit antara 1 bulan hingga 2 bulan shj

-tempoh perniagaan bergantung kepada peniaga samada ingin jangka masa pendek/panjang

caj pengurusan yg rendah 3k utk organise, approval n arrangement.

jika berminat segera hubungi saya..

TEL : 017-2510747
W/A : 017-3875541

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga
 
1. Kamarul 17 - Tue 22/Dec/2015, 7:48pm
Tips: Jgn join apa2 sahaja menjelang perayaan dan new year. Sekian, harap maklum.  
2. Mohamad Fauzie - Tue 22/Dec/2015, 10:23pm
En kamarul..mgkn anda event organizer yg dah x laku sbb slalu mencekik darah org..jd tlg jgn ganggu periuk nasi org lain.
kalo nk tau info di atas benar dan sah..tlg hubungi no tel di atas utk dpt penerangan lanjut  
3. Nona Global - Thu 24/Dec/2015, 9:36am
0193636096  
4. Mohamad Fauzie - Thu 24/Dec/2015, 11:40am
Tuan kamarul..sya da check background u..n yur add.
u sendiri event organiser yg cekik darah..mana ada org
Nk sewa mahal zaman gawat ni..aku nk ofer hrga murah pd org ramai..yg penting jujur dan ikhlas..kalo tuan nk murah rezeki buat sembahyang hajat dan amalkan ayat seribu dinar.wallahualam..  
5. Kamarul 17 - Fri 25/Dec/2015, 11:17am
Tu pasal saya pesan kat sini jgn join apa2 sahaja menjelang perayaan dan new year. Event yg saya iklankan tu kwn saya punya. Tu thn bila punya iklan wahai encik yg budiman..Saya tau semua jenis scam dan modus operandi scammer dlm majalah.com ni.. Nama syarikat, alamat syarikat, no pendaftaran syarikat, no pejabat dan no akaun syarikat pun awak takda. Apa cite? Semua yg saya bgtau ni berdasarkan pengetahuan dan pengalaman yg saya alami. Ada paham ka??  
6. Kamarul 17 - Fri 25/Dec/2015, 11:31am
Awak up semua detail kat sini. Nanti saya pergi check kat ssm dan bnm. Ada brani ka?  
7. Kamarul 17 - Fri 25/Dec/2015, 11:46am
Awak tu baru je register dlm ni pada 2 September 2015. Lagi mau berlagak mcm bagus. Check background konon.. Lawak giler budak2 zaman skrng.  
8. Mohamad Fauzie - Fri 25/Dec/2015, 11:59am
Tuan bole check..tp sya lg gentlemen ..kalo brani face to face dgn sya..sya hr2 ada kt ofis tesco cheras..kalo brani dtg la jmpa..gentlemen la bro..aku buat genuine biz bro dgn hq tesco..ko ada???
Aku kesian baca komen ko byk kena kencing...  
9. Kamarul 17 - Fri 25/Dec/2015, 12:05pm
Awak gebang sampai mid valley dan time square pun ada tapak. Biar betul..Murah plak tu. Lawak giler.  
10. Mohamad Fauzie - Fri 25/Dec/2015, 12:08pm
Aku malas nk layan kamarul poyo..tkde adab..biadab
masuk iklan aku nk tunjuk lorat menate nih..
kau ni umpama ular masuk dlm rumah nk membelit tuan rumah..
No tel aku ada kt atas..anytime aku tggu kau call  
11. Kamarul 17 - Fri 25/Dec/2015, 12:11pm
Saya akan sentiasa mencari iklan2 yg mcm ni dlm majalah.com. Berurusan biar telus dan jelas, ok! Jgn sikit2 nak tau detail, kena pm.  
12. Mohamad Fauzie - Fri 25/Dec/2015, 12:12pm
Aku ada tapak midvalley n timesquare
sewa 3k sebulan
ko mampu ke kamarul??
Kalo tk mampu jgn menyibuk kt sini
ko ni x dialu alukan..berambus la  
13. Kamarul 17 - Fri 25/Dec/2015, 12:28pm
Ko tgk la sendiri ada ke tak otai2 lama dlm ni yg komen nak sewa tapak ko tu. Kalo ada pun mgkin bdk2 baru nk kenal dunia scam..Sila jgn cuba jadi broker maut, ok!  
14. Mohamad Fauzie - Fri 25/Dec/2015, 12:34pm
Menate nih ingat aku takut sgt dgn warning poyo.  
15. Mohamad Fauzie - Fri 25/Dec/2015, 12:37pm
Customer aku sume otai2
Umur 40,50,60 nk buat biz..
dpt epf,vss,pencen..jgn dengki bro  
16. Finie 3 - Mon 18/Jan/2016, 3:50pm
boleh email saya.. berminat nak cari tapak sewa booth.. jual kain pasang..
finiemie@gmail.com  

Page 1   (Total 16 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..