Lot-Lot Perniagaan utk di Sewa Kepada Peniaga Ikan (Senawang N9 & Segamat Johor)
Ledan1988 - Wed 14/Mar/2012 1:42pm
Salam,

Saya ada lot-lot perniagaan utk di sewa kepada peniaga ikan di senawang negeri sembilan, dan segamat johor.

Lot-lot perniagaan bersize daripada 250 sq ft hinggan 500 sq ft. Jika hendak lagi besar, boleh di gabung-gabungkan lot-lot itu.

Complex itu dimiliki oleh syarikat persendiriaan. Dan complex masih baru dan bersih. Lain daripada pasar-pasar borong/hypermarket di malaysia.

Jika berminat boleh call saya terus di 0193355640.. Terima kasih.

Niche: Pasar Basah | Kedai Separuh Dan Ruang Niaga | Penternak Ikan
     
  1. Dino 13 - Sat 17/Mar/2012, 9:07pm
    utk niaga ayam xde ke tuan?  
  2. Ledan1988 - Tue 20/Mar/2012, 10:30am
    Salam Dino, lot2 utk peniaga ayam dan daging juga ada di sediakan. boleh call saya terus utk discuss.

    utk yang berminat, saya juga menyediakan lot2 berniaga utk peniaga sayur, buahan, barangan runcit, ayam, daging, makanan beku dan juga utk di section dry market, boleh juga peniaga pakaian, barangan IT, handphone, produk2 kecantikan dan sebagainya. semua terletak di bawah satu bumbung.

    ni outlet yang ke-enam kami, sebarang maklumat, boleh call saya terus atau email joealdan@gmail.com / 0193355640  
  3. Nasim - Wed 9/May/2012, 11:32am
    salam leh email saya berapa sewa dan deposit untuk niaga ikan disitu,,ada tak refrigerator untuk simpan bekalan ikan atau makanan laut segar,,dan berapa sewa refrigerator tu..tolong email kat nasimjailani@yahoo.com.my 0192279951  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)