Lot Kedai utk Projek Kontena Bulan 5 di Setia City Mall (Outdoor)
Rich 6 - Wed 11/Mar/2015 12:15pm [Last Comment]
Salam warga majalah,

Saya mencari para peniaga yang ingin membuka kedai di kawasan Setia City Mall..Lot kedai ini berkonsepkan kontena..Kawasan kedai ini adalah di lot parking Setia City mall yang berhampiran entrance Kenny Rogers. Lot kedai ini adalah permanent yang lebih kurang konsep seperti Uptown. Projek kontena ini bermula bulan Mei 2015.

Saya mencari peniaga offline /online yang berminat..tempat ini sesuai untuk para peniaga online yang ingin cod barang..senang utk direction customer cod di situ..

Kami juga ada membuka lot utk para peniaga yang ingin consignment barang kerana tiada pekerja yang boleh jaga kedai..

Konsep kedai seperti ini adalah yang PERTAMA di Malaysia. Tapak lot kedai ini akan di viralkan di facebook/instagram..dan juga akan msuk dlm Guiness Book of Record. Projek kontena ini di sponsor dari Setia City Mall. Bunting / Banner akan dinaikkan utk war2 kan tempat ini..

Setiap minggu bermacam aktiviti akan dijalankan..
Antaranya Persembahan artis..Buskers..Muay thai..dan lain2 lagi..

Lot kedai dalam kontena ini akan dipasangkan penyerap haba, kipas, air cooler, ventilation yang membuatkan lot kedai kontena tu xakan panas.

Barang2/ Produk yang boleh diniagakan:
Baju
Accesories
Kasut
Handbags
Preloved item
Bundle
Makanan basah ( pakai fryer )
MINUMAN TIDAK DIBENARKAN JUAL

Setiap lot bersaiz 8x8 ft. Setiap hari security & Rela akan jaga kawasan tersebut.Barang2 hanya perlu tinggalkan di dalam lot kedai sahaja. Kami juga ada insurans 1 juta liability untuk projek ini.

Tarikh launch 2 Mei 2015. Waktu niaga bermula Selasa - Ahad setiap bulan. Kontena-kontena akan mula berada di tapak projek ini bermula April 2015 untuk kerja2 setup.

Jika anda berminat untuk ambil peluang ini..boleh hubungi 0192003616.

Untuk lihat gambaran jelas layout/3d lot kedai/kawasan boleh review :
insta : #thecontainerproject
FB : Stunning Seven Event

Projek daripada MEGAH ANDIKA SDN BHD

Terima kasih

Niche: Kedai Sewa | Expo Karnival Tapak Niaga
 
1. Rich 6 - Wed 11/Mar/2015, 12:22pm
Lot kedai ini adalah untuk disewa.Boleh hubungi saya seperti no di atas untuk keterangan lanjut harga/term n condition.Terima Kasih.  
2. Nurul Hudah - Thu 12/Mar/2015, 12:35pm
Saya berminat..product kecantikan..Boleh wassapp awk kn??  
3. Rich 6 - Thu 12/Mar/2015, 6:49pm
Nurul Hudah..boleh wasapp sy..  
4. Mohd Hafiz B Senin - Sun 15/Mar/2015, 1:06am
please send me a detail to my email
hafizsenin2627@gmail.com  
5. Dilailashoppe - Wed 18/Mar/2015, 10:11am
Plz send me a detail to rollartglobal@gmail.com  
6. Suraya Abd Wahab - Thu 19/Mar/2015, 10:40am
Saya berminat. Tolong email details pada saya. TQ. '_'

suraya.abdwahab@outlook.com  
7. Mohad Rodzi - Sat 21/Mar/2015, 7:37pm
Tolong emaik kan detail nye bole..
Sy peniaga brg2 cenderahati

rodymlk@yahoo.com  
8. Rich 6 - Mon 23/Mar/2015, 12:22pm
semua saya dah emailkan,,boleh cek email anda..tq  
9. Myagrotech - Tue 24/Mar/2015, 11:06am
Boleh email details ke cdjapex@gmail.com . tq.  
10. Hamzah 50 - Fri 27/Mar/2015, 12:26am
Tuan boleh bg no contact tuan. Atau pun email kepada saya . babatee13@gmail.com  
11. Asue Avy - Fri 27/Mar/2015, 12:20pm
blh email kpd saya asueadvanti@gmail.com
tq  
12. Abd Halim Bin Hj Husin - Mon 30/Mar/2015, 11:50am
Emailkn detail ke rbs_halim@yahoo.com  
13. Rich 6 - Fri 3/Apr/2015, 8:27am
Sy dah emailkn smua..boleh feedback sy asap segera..booth terhad  
14. Rosnah Tajuddin - Fri 10/Apr/2015, 3:30pm
Tlg email rosnah.tajuddin@yahoo.com. tq  
15. Mohdsaiful 4 - Sat 11/Apr/2015, 6:02pm
Berminat...
Mintak email detail...
mohdsaiful396@gmail.com  
16. Enia - Sun 12/Apr/2015, 2:23am
Emil saya di enia_adinza@yahoo.com  
17. Beanbag2u - Wed 22/Apr/2015, 4:34pm
email beanbagseller@gmail.com  
18. Adira Bin Atan - Sun 17/May/2015, 5:51pm
salam, maaf, tumpang iklan

kami menyediakan kontena dngn
harga yg berpatutan,
kami juga menyediakan perkhidmatan
mengubah suai kontena, mengikut
design atau citarasa and a

sila call@whatsup 0102999728 (adi)  
19. Mustaffa 5 - Tue 8/Mar/2016, 11:22pm
Kontena terpakai untuk di jual atau di sewa.

Harga jual:
20ft GP - RM3700
40ft GP - RM4900
40ft HC - RM5800

Sewa bulan
20ft GP - RM600
40ft GP - RM900

Miminum sewaan 6 bulan.

Hubungi Mustaffa di 019 6964273  

Page 1   (Total 19 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..