Lot Banglo EKSKLUSIF Berharga RM 45 Ribu di Machang, Kelantan
Mohamad Azim Bin Mohamad Azmi Lwin @ barkathbuilders
Sat 27/Feb/2016 1:40pm [Last Comment]
10 pembeli terawal dapat DISKAUN RM 5000 !!!
-----------
Percuma :
-----------
1) Duti setem
2) Yuran guaman
---------------------
Kelebihan Tanah :
---------------------
1) Status FREEHOLD : size 4500sqft >>> 5500sqft
2) Geran INDIVIDU (akan dikeluarkan)
3) Harga di bawah harga pasaran. (price under value).
4) Harga pasaran RM 75,000 ke RM 80,000.
5) Berpotensi kenaikan harga tanah dalam tempoh beberapa tahun.
6) Pembinaan Lapangan Terbang (airport).
7) Pembinaan kawasan perumahan Prima di kawasan berdekatan.
8) Machang akan naiktaraf bandaraya maju.
9) Kawasan bebas banjir
---------------------------------------
Lokasi Strategik & Kemudahan :
---------------------------------------
1) Klinik Desa Machang 2km.
2) Sekolah Menengah Sains Machang.
3) Hospital Machang 12km.
4) UITM Machang 16km.
5) Ibu Pejabat Polis Daerah Machang 8.5km.
6) Kawasan perumahan teres berdekatan 0.5km.
7) MASJID berdekatan 0.5km
------------------------------------------------------------------------------------------
Nak bina rumah impian untuk keluarga ???
Mudah saje,,mulakan dengan membeli tanah dulu..
Soalan : Kenapa beli tanah ???
Jawapan : Harga beli tanah, dan bina rumah sendiri lebih MURAH
dari harga rumah yang sudah siap.
---------------------------------------------------------------
Tuan berminat ?
Saya Durrani sedia membantu dengan seikhlas hati.
Tuan & Puan boleh hubungi saya :
018 6641148 - AFIQ -
019 2168367 - AZIM -
018 6641148 - AFIQ -
Nak call boleh, nak wassap pun boleh, dipersilakan smile emoticon
Ingatlah, tanah juga satu pelaburan masa hadapan, ia mungkin menjadi sangat berguna untuk waris anda nanti.
Terima kasih.

Niche: Tanah Untuk Dijual
 
1. Abdul Muhaimin Mohamad - Sun 28/Feb/2016, 12:36pm
Buat banglo dengan contractor yang mementingkan quality dan kerja yang cepat





Call Amin
0133763206  
2. Riyamiemarketing - Tue 1/Mar/2016, 9:39am
TANAH UNTUK DIJUAL SEGERA!!!
Lokasi: 1 km dari Pekan Ayer Hitam dan 2 km dari tol
500 m dari jalan besar


Di Mukim Sri Gading
Batu Pahat
Johor
Freehold
Rumah tak jauh dari lokasi tanah
Bumi Lot
1.8 ekar
Harga: RM 1,220,000.00

Sesuai untuk Rumah Mewah atau Pertanian. Cepat harga dah jatuh ni... baik beli sekarang!!!

Harga boleh dirundingkan sehingga mencapai kata sepakat... insyaallah
Berminat terus hubungi Encik Rahimi Abdullah 014-960 7713  
3. Zilahasan - Fri 1/Apr/2016, 11:10am
Saya berminat.
Di kawasan mana lot banglo tu...dekat highway machang - tanah merah ke?
0129673906  
4. Ismail 130 - Wed 22/Jun/2016, 10:50am
Lot banglo teramat murah di Bachok Kelantan. Harga cuma serendah 35K satu lot. Berhampiran dengan sekolah memandu KIST . 1 KM dari jalan Melawi - Tok Bali.
Berminat sila email kgmerabang@gmail.com atau call atau whatsapp 0136222424.  
5. Zulaikha Batik - Mon 3/Apr/2017, 5:25pm
tumpang iklan tuan tanah

Salam sejahtera..

TANAH MURAH DI MACHANG.. tanah hanya tinggal 4 Lot lagi
1 Lot bersamaan keluasan 3 Ekar
Harga 1 Lot RM 180k
status tanah permohonan yang telah diluluskan oleh Pejabat Tanah Dan Galian, serta Pejabat Menteri Besar Kelantan.
Lokasi adalah Sebelah/ belakang UITM Machang, dimana kawasang pembangunan bandar baru Machang mengikut laporan Jab Perangkaan unit Perangcang Bandar Negeri Kelantan.
Pembangunan Rumah PRIMA di kawasan tersebut
Jumlah keseluruhan tanah adalah 60 ekar, dan pecahan sebanyak 20 lot, 1lot kelusan 3 ekar.
Tanah akan dibersihkan pertengahan bulan 4/ 2017, dan selepas itu akan di pecahkan kepada lot 3ekar seunit.
berurusan dengan pemerintah tanah tersebut, bolih datang untuk tengok kawasan, sangat strategi sebelah UITM MACHANG.. Untuk sebarang pertanyaan dan information hubungi saya Syaiful di talian 017-9803012  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..