Lorry Untuk Disewa 3 Ton Box
Sara 136 - Tue 12/Mar/2013 11:47am [Last Comment]
Hi, Name saya subra.. saya ada lorry 3 ton box..
kalau sesiapa nak lorry utk di sewa. sila call saya 016 -367 1812 atau 016 - 966 7131. Services Lorry untuk :- local & outstations, shifing house, office, factory atau ware house, canopy services for rental, scrap metal recycle services. terima kasih. Cepat call saya tunggu untuk apa lagi......Call..Call...016 - 367 1812 & 016 - 966 7131.

Niche: Sewa Lori
 
1. Faiz 252 - Thu 14/Mar/2013, 7:59am
salam sy ada lori 1tan untuk di sewa pindah rumah or sebnagai nya di sekitar lembah klang dengan hagra yg murah cal 017-269-0471 faizal  
2. Maha 4 - Thu 14/Mar/2013, 8:15pm
salam, sy ada lori 3 ton. i tgh mencari lori driver di kawasan jb. plz call me 016- 7040837 (urgent)  
3. Youkashiany Ramasamy 2 - Thu 14/Mar/2013, 10:49pm
saya ada 3 ton canvas 17 ft....kalau nak hubungi saya 0163176206...tq  
4. Sara 136 - Fri 15/Mar/2013, 10:04am
i pun serdang cari kerja utk lorry saya tapi susah nak dapat. Kalau ada kerja kosong utk lorry saya pls call me... 016 -3671812.. Thank U. Di area kampung Melayu Subang, Bukit Subang, Subang Mashing dan lain -lain tempat.  
5. Hasry - Sun 17/Mar/2013, 6:35pm
sewa lori ke semenanjung malaysia ..sila hubungi saya 0173526658 hasry ... 24 hours... harga boleh di runding mengikut budjet ...thanks..  
6. Pakmat - Mon 18/Mar/2013, 11:00am
salam saya ada lori 3 tan utk pindah rumah di selangor dan kuala lumpur. juga pergi ke seluruh semenanjung pakmat 0133735815. tq  
7. Sara 136 - Fri 22/Mar/2013, 12:39pm
sorry... saya tidak bagi lorry untuk pajak.... kalau ada saya akan bagi tahu........ Terima kasih pd majalah.com.

saya sedang cari kerja. Hidup pun susah nak cari kerja...

Saya ada lorry sendiri dan buat bisnes sendiri...

Kalau ada kerja Kosong.... Pls call me 016 - 367 1812 atau email : ms.subra_sara@yahoo.com.

Terima Kasih  
8. Mathi - Mon 15/Apr/2013, 2:56pm
Saya mencari lori utk pajak. 3tan 17kaki. Mengangkat kertas printing. Berminat sila hubungi Mathi 0173141308  
9. Adelant - Thu 25/Jul/2013, 1:50pm
Lori 3 ton 14kaki bonded untuk di pajak
RM2300 bulanan
Tahun 2002

Lokasi Kajang-Semenyih

Contact 0133443400  
10. Priay - Tue 20/May/2014, 10:23am
saya mencari 3ton lorry 17kaki sesiapa ingin membagikan pajak tolong hubungi saya.urgent
0166207304 ria  
11. Sithambaram Narayanasamy - Sat 5/Dec/2015, 10:02am
nak lorry 3 ton untuk 10 hari pajak. tolong panggil 0126011438  
12. Desmond 12 - Tue 18/Apr/2017, 2:02pm
YEAR END CLEAR STOCK PROMOTION


1 Ton Mitsubishi Fuso FE71PB Box Lorry

OTR Price RM 88 000
Deposit RM 8000
Installment RM 1198

3 MORE UNITS !!!


Free Air Foil
Free Service
Free Battery Lock
Free Clutch Lock
Free Weighing Service
Free NCB Transfer
Free Reverse Sensor
Free Merchandise Gift
Free E-Track

The most reasonable price
The most sincere service
Quality Guarantee



Kindly Contact :

Desmond Khoo
010-2210143
desmondcool6@gmail.com  

Page 1   (Total 12 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..