Mencari Lori Tumpang ke KB
Norjihan - Sun 21/Oct/2012 1:26pm [Last Comment]
saya nak tanya kalau2 ada lori utk ke kota bharu.saya nak hantar perabot ke rumah mak..perabot sikit je. Kalau ada emai sy ye.agak2 brp kos?tq

Niche: Sewa Lori
 
1. Norasiah 5 - Mon 22/Oct/2012, 12:34am
1. barangan dari mana ke mana

2. apa email u ?  
2. Norjihan - Mon 22/Oct/2012, 1:02pm
barang dr puchong ke kota bharu.email sy norjihan77@gmail.com  
3. Az 17 - Mon 22/Oct/2012, 11:23pm
az transport sewa lori dan kiriman barang dari pintu ke pintu seluruh semenanjung malaysia.
selangor ke kelantan,terengganu,pahang.
selangor ke penang,kedah,perlis,kelantan.
selangor ke mana saja.
call 0122240951.  
4. Nik H - Tue 23/Oct/2012, 7:49pm
saya juga sedang mencari lori nak tumpang barang ke kelantan. Klu ada trip blh tak email saya. Barang nak pindah rumah termasuk pokok2 bunga dalam pasu dan polybags  
5. Wanzam - Thu 25/Oct/2012, 4:36pm
nik h mane email encik? lori saya akan ke kuala tganu mggu depan...blh call saya 0122688575
email saya, usahawanlori@yahoo.com
lokasi saya di port klang,selangor  
6. Umasuthan - Mon 29/Oct/2012, 9:26am
esok lori nak ke kuala terengganu dari kl/selangor rm 400 call 0163847671  
7. Dly Maju - Thu 23/Oct/2014, 9:00am
26 Oct 2014 Ahad ni...
Sapa ada barang nak hantar ke Shah Alam dari Kuala Terengganu boley call saya 01126600210...  
8. Zaid 70 - Fri 11/Sep/2015, 2:10pm
Saya nak cari lori tumpang dari kl ke kb..barang pindah rumah..kalau ada trip ke kb email la kat saya..dalam bulan ni kalau ada..  

Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..