Lori Tipper 10 Tayar di Perlukan untuk Kerja di Utara
Berkat Global Technology @ Berkal Global Technology - Tue 3/Feb/2015 9:40am
ASSALAMUALAIKUM PADA BROKER ATAU TUAN PUNYA LORI...

SAYA MEMERLUKAN LORI TIPPER 10TAYAR UNTUK BAWAK PASIR.

LOKASI PASIR DAN SITE BUANG DALAM 40KM SAHAJA..

KALAU ADA BOLEH WHATAPP ATAU SMS SAYA...

017-4419242.

ESOK PUN SUDAH BOLEH MULA KALAU ADA LORI.

Niche: Sewa Lori
   
 1. Berkat Global Technology - Sun 8/Feb/2015, 4:50pm
  JIKA ADA SESIAPA INGIN SUPPLY PASIR KE BATU KAWAN JUGA BOLEH MENHUBUNGI KAMI KERANA KUOTA KAMJ MASIH BELUM MENCUKUPI... TERIMA KASIH.  
 2. Mizi 73 - Sat 28/Feb/2015, 1:59pm
  Bleh tak email harga pasir yg pihak tuan boleh beli..sy ada kuari pasir di sg ular kulim tetapi kuari tiada timbang..bayaran kira lori..sy nak tgk harga yg boleh pihak tuan..email ke sy mizi_srilangsat@yahoo.ca  
 3. Muhd Fansuhadie Bin Ab Ghani - Fri 19/Jun/2015, 10:37am
  assalam semua.. maaf menumpang ruang... saya memerlukan lori tipper 10 dan 12 tayar ada permit dan roadtax untuk kerja angkut bauxite di area kuantan pahang sebanyak 30 unit, lori hantu untuk kegunaan dlm port kuantan sahaja 10 unit. brokers dan owners blh terus hubungi saya... di talian 0105376968... bayaran hari2 kira rm per tan ok... segera di perlukan dan advance deposit serta tempt tinggal yg selesa (rumah teres 1 tgkt 3 bilik) dan dengan pengangkutan ke site disediakan  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Umrah Ku 2019 - Enam Hari di Kota Mekah dan..
Umrah di Tanah Suci serta menjejaki tempat-tempat bersejarah di Kota Mekah & Kota Madinah. Semoga perkongsian ini memberi manfaat kepada semua.
Ayam Bakar Station di Blue Lagoon Port Dickson dan Rumah Api Cape Rachado
Kami ke Pantai Tanjung Tuan di Port Dickson untuk menikmati Ayam Bakar Station yang terkenal dengan set ayam bakar madu. Apakah yang membuatkan gerai ini mendapat ulasan paling tinggi dari pengunjung? Mari kita lihat. Kami juga meredah ombak di Pantai Blue Lagoon dan mendaki bukit Rumah Api Cape Rachado.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)