Lori Sewa Utara dan Semenanjung
Zaidi 136 - Mon 3/Nov/2014 11:51am [Last Comment]
Salam tuan-tuan & puan-puan,

Kami dari ATT Transport menawarkan perkhidmatan sewa lori dari Utara ke seluruh Semenanjung Malaysia dan seluruh Semenanjung ke Utara pada harga yang amat berpatutan.Lori kami 3 tan 17 kaki kanvas.amat sesuai pindah rumah dan lain-lain.Keselamatan barangan anda adalah keutamaan kami.Sekiranya tuan/puan memerlukan perkhidmatan kami,hubungi kami di talian 012-4649005.WhatsApps dan sms diterima atau email kami di atttransport141@gmail.com.tq

Niche: Sewa Lori
     
  1. Zaidi 136 - Tue 4/Nov/2014, 8:49am
    1.untuk makluman,lori kami akan ke JB 04.11.14 dan balik ke Utara 5hb atau 6hb.Jika anda ingin menghantar barangan ke Utara hubungi kami segera.first come first serve.

    2.pada 10hb Nov lori kami akan ke Kota Bahru.Jika tuan-tuan ingin menghantar barang ke KB atau dari Pantai Timur ke utara boleh lah hubungi kami.tq  
  2. Irafmn - Fri 7/Nov/2014, 9:06am
    Minta tumpang ye tuan tanah..

    Nak cari Lori Sewa??
    Bila2 masa di mana sahaja#

    sewa lori pandu sendiri
    1 tan & 3 tan
    rm 250 sehari atau rm30sejam
    box dan canvas

    016-2002445  
  3. Napi 6 - Sun 9/Nov/2014, 11:37am
    salam ,, utk maklumat .. saya ada lori dr pulau langkawi turun ke kuala perlis tgh hari ni dn balik jb kosong ,, sesiapa yg nk tumpang brg bole call segera ,, 013-7454046 / 010-7014399  
  4. Zaidi 136 - Mon 10/Nov/2014, 11:07am
    Salam..untuk makluman,lori saya akan ke KL esok dan balik ke utara pada 12hb Nov.sesiapa nak hantar barang ke Utara boleh lah hubungi saya.012-4649005.tq  
  5. Zaidi 136 - Tue 11/Nov/2014, 8:59am
    Salam.. untuk penambahan makluman,lori saya akan ke JB juga mlm ini dan balik Utara 12hb.sesiapa nak hantar barang ke Utara hubungi saya untuk berbincang harga.012-4649005 sms/whatsapp diterima.tq  
  6. Zaidi 136 - Mon 17/Nov/2014, 4:09pm
    Salam sejahtera,..untuk makluman,esok 18.11.14 lori sy akan balik ke Kedah.sekiranya anda ada barang yang hendak dihantar ke utara bolehlah hubungi saya.012-4649005.tq  
  7. Zaidi 136 - Mon 24/Nov/2014, 3:39pm
    Salam sejahtera,
    Lori saya akan ke Kuantan dari Alor Setar pada 06.12.14.Jika anda yang berada di Kedah/Perlis ingin tumpang barang ke Kuantan hubungilah saya Zaidi 012-4649005.whatApp/sms diterima.
    Begitu juga sebaliknya.Jika anda yang tinggal di Kuantan/KL ingin menghantar barangan ke Utara dengan harga yang berpatutan,hubungi saya untuk berbincang.win-win situation dan kepuasan bersama keutamaan kami.tq
    Laluan pantai timur boleh dipertimbangkan.  
  8. Zaidi 136 - Wed 26/Nov/2014, 2:12pm
    Salam,
    Lori saya akan ke Melaka dari Alor Setar tanpa muatan/kosong pada 01.12.14.jika anda ingin menghantar barang anda dengan harga murah dan berpatutan silalah hubungi saya di talian 012-4649005.sms/whatsApp diterima.(Kedah & Perlis).tq  
  9. Bobkl - Thu 4/Dec/2014, 12:36am
    Slm zaidi, nak tanya ada lori bleh tumpang barang x? Dari jb ke kl..  
  10. Zaidi 136 - Thu 4/Dec/2014, 9:13am
    Salam,
    Tuan bobkl..tuan boleh sms sy..Untuk bulan ni (Dec) sy minta maaf byk2 sy tak boleh ambil barang tuan sebab sy dah confirm dengan beberapa orang customer.tq  
  11. Bobkl - Thu 4/Dec/2014, 7:25pm
    oo..takpe2..nanti saya wassap/sms en zaidi.. ..tq  
  12. Zaidi 136 - Tue 9/Dec/2014, 9:10am
    Slm,lori sy akan ke KL 11.12.14 dan balik ke Alor Setar pada 12.12.14.jika anda ingin menghantar barang / pindah ke Kedah & Perlis sila hubungi saya untuk mendapatkan tawaran harga terbaik.sama-sama berpuas hati, win-win situation.tq  
  13. Zaidi 136 - Sat 13/Dec/2014, 2:29pm
    Salam, untuk makluman,
    Kepada sesiapa yang ingin menghantar barang pindah/kilang/perniagaan ke utara pada harga murah dan berpatutan (Kedah/Perlis).lori saya akan ke:

    1. A/S - KL - 14.12.14 balik 15.12.14
    2. A.S - KB - 16.12.14 balik 17.12.14 pg
    3. A/S - Ipoh - 18.12.14 balik 18.12.14

    Hubungi saya untuk perbincangan lanjut.zaidi 012-4649005 call/sms/whatsapp diterima.tq  
  14. Nor Idayu Bt Shafie - Mon 29/Dec/2014, 1:42am
    Salam...nk tanya ada tak lori tumpang 5 tan...nak ambik barang di kemaman ke kedah...  
  15. Zaidi 136 - Mon 29/Dec/2014, 8:59am
    Cik nor idayu..sms/whatsapps sy untuk berbincang.zaidi 012-4649005  
  16. Zaidi 136 - Wed 31/Dec/2014, 2:14pm
    Salam, untuk makluman,
    Pada 02.01.2015 lori kami akan balik ke utara dari KL.Jika anda ingin menghantar barang ke Utara bolehlah menghubungi saya untuk berbincang.012-4649005 whatsapp/sms diterima.tq  
  17. Ymia - Mon 5/Jan/2015, 6:42pm
    salam...tumpang barang dr ipoh ke jitra.... dalam 7.1.2015  
  18. Zaidi 136 - Wed 7/Jan/2015, 4:28pm
    salam Ymia.Maaf sy baru buka email coz outstation.7.1.2015 adalah tarikh hari ini.Lori saya baru sampai balik dari JB pg tadi.kalau tuan nak minggu depan boleh la.apa apa pun whatsapps atau sms sy.tq  
  19. Zue 56 - Fri 10/Apr/2015, 10:45pm
    Ada x yg boleh tumpang selangor ke kuantan dlm ms terdekat nie..klo ada mohon whatsapp sy +60102369300  
  20. Eipen - Mon 25/May/2015, 9:01pm
    Salam..saya ingin mencari lori untuk di sewa dalam awal bulan 6 ini untuk pengangkutan pindah barang daripada johor ke selangor.. Lori 3 tan box 17kaki... Saya mahu sewa dan drive sendiri...sila pm saya 0127745364  
  21. Zaidi 136 - Fri 19/Jun/2015, 3:53pm
    Salam ramadhan bt semua..
    Kami dari ATT Transport menyediakan perkhidmatan pengangkutan lori 3 tan 17ft kanvas yg amat sesuai untuk pindah rumah,pejabat dan sebagainya..
    Base kami di Alor Setar,dan laluan tetap AS-KL..AS-JB..AS-KB..setiap minggu..jika tuan/puan inginkan perkhidmatan lori sewa hubungilah kami 0124649005 .wasap..wechat..telegram..sms diterima..tq
    kepuasan anda keutamaan kami..  
  22. Anis 483 - Sat 11/Jul/2015, 6:14pm
    salam ..saya memerlukan lori yg boleh tumpang untuk bawa sofa (3 seat+2 seat) dari jb ke perak ( bagan serai) antara 12 hingga 14/7/2015 ..hubungi sy sekiranya ada..t.kasih whataspp sy sekiranya ada 0123822210  
  23. Zaidi 136 - Mon 21/Sep/2015, 6:30pm
    Salam..jika anda inginkan perkhidmatan lori sewa dari utara ke seluruh semenanjung Malaysia dan seluruh semenanjung ke utara bolehlah hubungi sy zaidi 0124649005..wasap/call/sms/telegram diterima..jenis lori 3 tan 17kaki kanvas.tq  
  24. Zaidi 136 - Mon 30/Nov/2015, 11:53pm
    Salam sejahtera tuan,
    Lori sewa murah (win-win) situation..pakej
    1- lori + pemandu shj
    2- lori + pemandu + manpower keutamaan utara shj..
    Hubungi saya utk berbincang bg mendapatkan harga terbaik. Zaidi 012-4649005..tq  
  25. Zaidi 136 - Mon 22/Feb/2016, 10:08am
    Lori sewa bonded dan kanvas 3tan 17ft. kuantan ke seluruh semenanjung.Hubungi rakan saya Mazlan 0195486431  
Page 1   (Total 25 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Umrah Ku 2019 - Enam Hari di Kota Mekah dan..
Umrah di Tanah Suci serta menjejaki tempat-tempat bersejarah di Kota Mekah & Kota Madinah. Semoga perkongsian ini memberi manfaat kepada semua.
Ayam Bakar Station di Blue Lagoon Port Dickson dan Rumah Api Cape Rachado
Kami ke Pantai Tanjung Tuan di Port Dickson untuk menikmati Ayam Bakar Station yang terkenal dengan set ayam bakar madu. Apakah yang membuatkan gerai ini mendapat ulasan paling tinggi dari pengunjung? Mari kita lihat. Kami juga meredah ombak di Pantai Blue Lagoon dan mendaki bukit Rumah Api Cape Rachado.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)