Lori Sewa Dari RM 50
Yusmantin - Thu 3/May/2012 12:35pm [Last Comment]
salam
dan salam sejahtera,saya ada menyediakan perkhidmatan sewa lori dengan
harga murah,jika beminat hubungi saya 0122641504, canvas,box, 1 tan ,3
tan , bemula harga rm 50 mengikut jarak jauh...........,

Niche: Sewa Lori
 
1. Agustina - Thu 3/May/2012, 12:51pm
u kat ner nih?  
2. Farnisha - Thu 3/May/2012, 8:29pm
mencari lori nak tumpang barang dari seremban ke terengganu 5/5/12, ingin harga rendah kalau boleh pada lori yg ada kerja di kawasan yang disebutkan. barang adalah 15 guni tuala. sila call 017-5842688  
3. Sj Enterprise - Mon 7/May/2012, 11:53am
tumpang iklan,
saya ada lori 3 tan 17 kaki untuk di sewa harga murah pada hari jumaat sahaja, lori ada di pasir gudang, johor.
lori 1 tan pun ada.
jangan malu nak tanya,
0197254080 sali.
tq ..  
4. Rina 78 - Mon 7/May/2012, 12:24pm
kalau dari sri damansara ke bangi, brp charge? call 0183121983. tq  
5. Kalai 7 - Mon 7/May/2012, 4:35pm
KITA NAK MENYEWA 1 TAN LORI DARI RAWANG KE JOHOR. MEMBAWA BUNGA. BERAPA HARGA?  
6. Az 17 - Tue 8/May/2012, 2:28pm
Sewa lori kemana mana saja ... Harga terbaek sekali. Call 0122240951  
7. Nurul Anisah - Tue 15/May/2012, 4:19pm
sy nk pindah dan memerlukan lori 3 tan pada 2/6/12

Brapa charge?  
8. Maha 4 - Sat 19/May/2012, 11:13am
Saya ada lori 3 ton 17 kaki panjang bonded dan tgh cari brg atau kontrak utk jangka panjang. Kalau ada job call saya 016-7040837 (MAHA). Komisen.. tak jadi masalah..  

Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..