Looking for A Part Time/Temporary Job
Azam Lambert - Wed 23/Apr/2014 2:51pm [Last Comment]
saya sekarang tengah semester break sampai june 8.
mohon tuan tuan dan puan yang perlukan pekerja boleh hubungi saya.
pengalaman kerja ada. baik dari sales sampai communication. boleh buat design (bunting banner etc).
any jobs will do :)

Niche: Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Zenith Zeal Enterprise - Wed 23/Apr/2014, 5:02pm
Kje di kosong di pasir gudang johor..jawatan jurumasak makanan segera..latihan akan diberikan..bminat hubungi 011-24399929  
2. Rini - Wed 23/Apr/2014, 5:08pm
Berminat untuk menjadi sebahagian dari Tim kami?

Kami mencari-cari Tim Pemasaran dan Tim Jualan. Part time.

Lokasi - Wangsa Maju, KL

Maklumat lanjut- whatsapp 017 3457668  
3. Iconsultants 2 - Wed 23/Apr/2014, 5:32pm
iConsultant Management sdn bhd memerlukan pekerja part time, bayaran gaji harian, lokasi kerja di Jalan Boulevard Mid Valley (dekat dgn KTM). Berminat hubungi farah@danakcm.my atau hubungi 0126407062  
4. Asri 86 - Thu 24/Apr/2014, 12:48am
kerja part time yang paling senang nak buat duit.. duk kat rumah sambil guna internet.

*tak perlu modal
*pendaftaran percuma
*masa kerja flexsible (bila free)
*income dibayar secara dollar America

Daftar disini. Klik sahaja Link ini

http://cashnjob.com/index.php?refer=126217  
5. Nadiah Hanin 2 - Thu 24/Apr/2014, 9:21am
BERITA BAIK...!!
Part time special ni boleh dibuat di mana-mana sahaja dan hanya yang betul teringin nak DUIT POKET LEBIH!!

Hanya dengan mempromosikan BISNES FORMULA-RAHSIA ni sahaja dengan
bermodalkan
(( ( RM10 SEKALI SEUMUR HIDUP ) ))
Kerjanya sangat mudah (( POST => COPY PASTE => DPT CA$H ))

#MODAL YG KECIL TANPA SEBARANG RISIKO*

kepada yg brminat Sila email ''SAYA NAK FORMULA'' (( nadiahhanin7710@gmail.com ))  
6. Rohani 7 - Thu 24/Apr/2014, 9:22am
Nak extra income just dengan menjawab survey..saya dah cuba...tak perlu bayar apa2..tapi mesti ada akaun paypal untuk pembayaran income...cube log in link ni

http://my.ipanelonline.com/register?inviter_id=2331786

boleh cuba tgk dulu..tak rugi...yg penting ada line internet,akaun paypal..and jawab survey dengan jujur sbb mereka perlukan data...

selamat mencuba...  
7. Faizal 623 - Thu 24/Apr/2014, 11:47am
Projek. part time data entry...glc status msc

-Income rm2000 hingga rm10000
-Tiada produk
-Long term sustainable income
-Tiada maintanance
-Data collector dan key in data sahaja
-Orang belanja kita dapat komisyen
-Komisyen berterusan seumur hidup. Peluang mencari income yg stabil...
Mfz global biz. Wasaap 0173847385. Call 0129150549 Faizal.  
8. Hola Ice Blended - Thu 24/Apr/2014, 12:07pm
Saya perlu pekerja segera utk promot sim kad.sekitar kelang dan shah alam .gaji 900 hingga 1500. Cal 0193951644  
9. Biolynne Worldwide - Thu 24/Apr/2014, 12:08pm
NAK tengok 500 usd boleh beri semua yang anda IDAMKAN?????

tengok sekarang.....
https://www.facebook.com/pages/Biolynne-Best-Cell-Therapy-Serum/634505923310752  
10. Ismail B Maulud - Thu 24/Apr/2014, 2:09pm
Duduk area mna?
Wassap 01131748579  
11. Azam Lambert - Thu 24/Apr/2014, 4:10pm
iConsultants 2: cik farah saya ada sms.  
12. Azam Lambert - Thu 24/Apr/2014, 4:13pm
Ismail b maulud: bandar baru bangi  
13. Azam Lambert - Thu 24/Apr/2014, 4:30pm
Hola ice blended: ada kedai or booth ke ye?  
14. Nadiah Hanin 2 - Thu 24/Apr/2014, 4:42pm
#100% PENDAPATAN TERUS KE AKAUN ANDA
#CUMA 3 STEP MUDAH
(( POST => COPY PASTE => DPT CA$H ))
#MODAL YG KECIL TANPA SEBARANG RISIKO* ( RM10 SEKALI SUMUR HIDUP )
Anda bila lagi??Takkan tengok je ??

Sila email ''SAYA NAK FORMULA'' (( nadiahhanin7710@gmail.com ))

*warning :::::: iklan ini khas untuk yg serius nak ma$$yukk yg banyak!!! Bukan untuk dibaca sahaja. HARAP MAKLUM!!  
15. Xmd - Wed 30/Apr/2014, 7:42pm
Jika berminat kerja di bandar seri putra bangi sila email/whatsapp : 0199009664

tq  
16. Hazman 13 - Thu 1/May/2014, 9:50am
Tumpang,,
saya mencari kerja part time, saya baru tamat matrikulasi,, nak kerja sementare tunggu masuk u bulan 9 nanti,,, stay alorGajah melaka, bole bekerja di tempat lain sekiranya ada tempat tinggal disediakan.. Coll 0109894746 @ whatsapp di 0147254232  

Page 1   (Total 16 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..