Loan Dr Muhammed
Hamasmsia - Wed 7/Aug/2019 1:18pm
Assalam. Siapa ada pengelaman pernah buat loan dgn dr muhammed dan pernah dpt. Genuine ke ?

=== & ===
(Edited by admin)

👇Iklan Dr Mohamed Loan menggunakan email dan laman web dibawah

Email: dr.mohamedmosalah@gmail.com
www.dr-mohamedloanfirm.com

Niche: Diskusi Tuntutan Dan Tribunal
     
  1. Hazrul Nizam - Wed 7/Aug/2019, 2:18pm
    Loan dr mohamed adalah penipuan 100%. dah ada warning dalam diskusi tuntutan tribunal. setan ni post topik beratus2 kali setiap bulan. kemungkinan besar sindiket antarabangsa sebab ayat bukan macam orang malaysia. moderator forum beritahu mereka delete setiap hari.  
  2. Hamasmsia - Wed 7/Aug/2019, 8:35pm
    Patutnya admin majalah.com batalkan pendaftaran dgn majalah.com  
  3. Hazrul Nizam - Fri 9/Aug/2019, 10:45am
    mereka gunakan pelbagai email berlainan setiap hari. admin forum delete beribu ribu iklan yg mereka dah buat sejak 5 tahun lalu. semua nya telah di delete tak ada satu pun yg tinggal.

    saya telah pun berkomunikasi dgn pihak majalacom.

    jika programmer membuat automatic script utk detect nama syarikat yg digunakan, mereka akan menukar nama syarikat baru setiap hari dan menukar URL menggunakan servis free url redirection. moderator kemudian perlu membuat siasatan baru.

    langkah terbaik ialah dengan membiarkan mereka menggunakan nama syarikat yg sama dan delete setiap hari.

    dan pihak majalah.com telah memberi amaran. jika anda search 'dr mohamed loan majalah.com' , akan keluar topik tersebut beserta amaran

    iklan mereka bukan sahaja di majalahcom tetapi di semua media internet seluruh dunia. mereka adalah penipu professional antarabangsa yg mempunyai staff yg bekerja 24 jam sepanjang tahun.

    majalahcom hanyalah satu dari beratus ribu saluran pengiklanan utk penipuan mereka.  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Durian Hutan Hulu Langat Memang Menyengat
Kami ke Kampung Pangsun, di tepi hutan Hulu Langat untuk mencari Durian Hutan. Kawasan ini memang tempat pengumpulan durian dari kawasan sekitar. Durian Bukit, Durian Kampung dan Durian Hutan. Dan kami juga terjumpa Durian Hanyut :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)