Lipmatte MOQ 100pcs. Suka Pakai Lipmatte? Nak Jadi Founder Lipmatte?
Pakar Product Oem @ Jenama Sendiri - Fri 18/Jan/2019 3:31pm
Dalam dunia kecantikan pemakaian lipstick atau lipmatte akan memberikan kesan yang berlainan kepada si pemakai. Di sebalik penampilan yang menarik, pengunaan lipmatte juga dapat megekalkan kelembapan bibir dalam waktu yang lama.

Kami di Medifusion Solution ada menghasilkan Lipmatte khusus untuk anda yang ingin membina Jenama Lipmatte sendiri. Produk kecantikan Lipmatte yang kami mempunyai pelbagai variasi warna megikut trend terkini.

✔Tahan Lama
✔warna mengikut trend terkini
✔Melembabkan bibir
✔Wangi

Kilang kami bertaraf GMP dan HACCP, untuk permohonan dan pendaftaran sijil- sijil berkaitan seperti N.O.T dan Token akan kami uruskan.
========================
Jemput datang kilang kami boleh cuba sampel produk dan boleh pilih bekas pembungkusan, kami menyediakan bekas pembungkusan yang eksklusif untuk anda.
=======================
Kami dapat membantu anda mengeluarkan produk yang berkualiti dan berkesan sesuai dengan keperluan pasaran. Jom datang ke kilang kami.

=======================
Jom whatsapp kami sekarang untuk set temujanji:
http://www.wasap.my/+601110277223
http://www.wasap.my/+601110277223
http://www.wasap.my/+601110277223

Nak tengok testimoni klik link dibawah:
http://www.jenama-sendiri.com
http://www.jenama-sendiri.com
http://www.jenama-sendiri.com

Niche: Pengedar Produk Kecantikan | Konsultan Perniagaan
     
  1. Pakar Product Oem - Fri 18/Jan/2019, 3:32pm
    Jom whatsapp kami sekarang untuk set temujanji:

    http://www.wasap.my/+601110277223
    http://www.wasap.my/+601110277223
    http://www.wasap.my/+601110277223

    Nak tengok testimoni klik link dibawah:

    http://www.jenama-sendiri.com
    http://www.jenama-sendiri.com
    http://www.jenama-sendiri.com  
  2. Adele88 - Fri 18/Jan/2019, 3:33pm
    Lipmatte yang kami mempunyai pelbagai variasi warna megikut trend terkini.

    ✔Tahan Lama
    ✔warna mengikut trend terkini
    ✔Melembabkan bibir
    ✔Wangi  
  3. Rofiqi5499 - Sat 19/Jan/2019, 12:02am
    Brapa harga MOQ 100 pcs ?

    WA 01156655591  
  4. Pakar Product Oem - Sat 19/Jan/2019, 9:12am
    @Rofiqi5499 saya dah ws ya. Terima kasih  
Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Terbongkar! Lokasi 8 Sate Sedap di Kajang
Bandar Kajang tempat bermulanya perniagaan sate di Semenanjung Malaysia. Dipelopori oleh Hj Tasmin dan Hj Rono bin Sakiban (adik beradik) yang datang dari Pulau Jawa sekitar 1911-1917. Ikuti pengembaraan kami menerjah beberapa lokasi sate yang sedap di Kajang dan menyingkap sejarah silam satay nya.
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)