Linguaphone untuk Dijual. (Bahasa Inggeris)
Syahmi90 - Sat 25/Jun/2011 9:55am [Last Comment]
Saya telah membeli set alat bantu belajar Bahasa Inggeris LINGUAPHONE yang terbaik pada awal tahun lalu....Belum digunakan langsung kerana sibuk dengan kerja. Masih baru lagi dan belum digunakan.
SAYA NAK OFFER!!!!sesiapa yang berminat untuk membeli set ini dengan harga yang amat Murah.....!!
Harga beli dulu RM2,999.00.. Saya nk jual Murah2...
Harga letak... RM1,500.00.. Harga boleh runding lagi.
Nak jual murah2..Siapa Cepat dia Dapat..!!!!!

Sila hubungi saya segera atau email saya untuk sebarang keterangan lanjut...
isu_semasa@yahoo.com atau 017-9802321(Syahmi)..
Terima kasih.Anda pasti tak rugi langsung....tambahan jika ada anak2 yang masih bersekolah...

Niche: Pusat Bahasa | Perkakas Rm2 Dan Gajet
 
1. Suhaiza Bt Abd Wahab - Sat 9/Jul/2011, 2:17am
bg details.sakfresorces@yahoo.com  
2. Mimi 5 - Wed 24/Aug/2011, 12:15pm
saya pun sama nak jual.. saya pun xsempat nak guna kerana sibuk dengan kerja.. sila hubungi saya 0129643341  
3. Faris Zamri - Wed 28/Nov/2012, 1:09pm
sy pon nak jual..Bahasa Arab & Inggeris...call 013222 5198  
4. Muhaimin 20 - Tue 14/Jan/2014, 3:05pm
tumpang lalu saya jugak nak jual..linguaphone english language( set 3&4)..full package semuanya complete beli tahun lepas..semuanya elok..tak pernah pakai pun..bayar dah sampaii habis..kalau berminat boleh message/call saya muhaimin-0104302421  
5. Farahin 7 - Wed 5/Feb/2014, 10:17pm
saya pun nak jual set linguaphone English. xpernah guna. dah habis bayar. saya bagi harga murah je. yang berminat boleh call 0142996661  
6. Maslina 21 - Wed 1/Oct/2014, 5:10pm
maaf ,tumpang iklan. saya nak jual set linguaphone (english). sekarang dah tak pakai lagi. jual murah sahaja RM800 full set. area selangor/petaling jaya. contact: 018-9890 823  
7. Mimiazlina - Fri 20/Apr/2018, 1:10pm
saya pun nk jual full set belum d gunakan lagi boleh whst saya 0179793048  

Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..