Lesen Perniagaan untuk Dijual - Kolej, Pusat Bahasa, Sekolah Antarabangsa
Patrickpaul - Thu 17/Oct/2019 2:52pm
1. Saya ada beberapa lesen kolej, pusat bahasa, sekolah antarabangsa di area seremban dan klang valley

Harga lesen diatas bermula daripada;

A) RM 270,000 untuk pusat bahasa dengan pelajar and premis
B) RM 2.3 million untuk kolej dengan pelajar and premis
C) RM 2.5 million untuk sekolah antarabangsa dengan pelajar and premis
D) RM 1.6 million untuk Kolej lesen sahaja tanpa premis dan pelajar

2 Saya juga ada money changer dengan remittance (franchise dan pemilikan principal).
Harga bermula dari RM 950 000 untuk Franchise dua lesen sekali dan boleh buka extra 4 branch dan harga untuk pemilikan individual bermula daripada RM2.2million. Kami ada 3 branch yang sedang beroperasi di Johor bahru. Boleh buka lagi 2 branch di kl.

Tolong hubungi saya Encik Ricky di nombor
016-2174770

Tolong ingat ini adalah untuk pembeli yang serious sahaja.

Niche: Bisnes Untuk Dijual | Pusat Latihan | Pusat Bahasa | Pusat Pendidikan Tinggi
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..