Lesen Kontraktor Kelas A Untuk di Jual
Seri Dewi Malam - Tue 3/Sep/2013 9:47am [Last Comment]
Salam warga majalah sekelian.Ada sesiapa yang berminat untuk beli lesen kontraktor kelas A.Sebab2 nak jual kerana Pemilik no 1 dah meninggal dan isteri beliau tidak dapat menjalankan bisnes kerana faktor umur.Rakan kongsi yang lain tidak dapat meneruskan bisnes kerana tidak cukup modal pusingan.Company tidak mempunyai sebarang hutang dan mempunyai record baik.Sesiapa berminat boleh tinggalkan nama no tel dan email anda di sini.Serius bayer only.

Niche: Kontraktor Pembinaan | Bisnes Untuk Dijual
 
1. Hamzah Kuala Lumpur - Tue 3/Sep/2013, 10:18am
call saya 013-2359738. hamzah  
2. Nasir 19 - Tue 3/Sep/2013, 10:26am
berapa nk jual?  
3. Seri Dewi Malam - Tue 3/Sep/2013, 10:38am
Encik nasir.....boleh bg tel no untuk sy hubungi.TQ  
4. Remybangsar1 - Tue 3/Sep/2013, 3:07pm
berape harga nak jual call saya 0192866204  
5. Mk888 - Tue 3/Sep/2013, 3:39pm
email details kat i,
mkurusniaga@gmail.com  
6. Seri Dewi Malam - Tue 3/Sep/2013, 4:10pm
Untuk semua yang bg email n ctc no, saya akan hubungi dan email selepas waktu pejabat nanti ok.

Thanks  
7. Kita Trading - Tue 3/Sep/2013, 4:25pm
call saya..013-353 5965 Ahmad  
8. Fendi 93 - Tue 3/Sep/2013, 5:07pm
Mohon Share...

Semakin ramai yang mahu mengubah kehidupan mereka sekeluarga ke arah yang lebih baik... anda bila lagi ?
Miliki KEDAI SERBANEKA BERKONSEPKAN FRANCAIS dengan modal serendah RM5+++... Bertindak sekarang sementara quota masih ada..

Untuk maklumat lanjut sila pm/sms/whatsapp:
nama,no tel,lokasi ke 019-2890104 Nurul
LIKE & Lihat Disini >>> https://www.facebook.com/BusinessFreeStoreConcept  
9. Azrul 71 - Tue 3/Sep/2013, 5:14pm
saya berminat.. berapa nak jual ?

012 3442274 ; adi  
10. Rumzan - Tue 3/Sep/2013, 11:31pm
Sms brapa RM, nama Sykt dn dh ada pernah dpt projek (main cont) kat sy
013 4405555. T ksih  
11. Citymol Gmail Com - Wed 4/Sep/2013, 12:41am
Kepada Seri Dewi Malam, Saya deckeryap sebuah syarikat permaju , sila hantar email citymol@gmail.com kepada saya, Terima Kasih.  
12. Wannudin - Wed 4/Sep/2013, 1:28am
Salam tumpang,sy wakil dr project management consultant mencari kontraktor cidb G7 utk projek berikut:

-[BumiPutra G7]Projek Perumahan Rakyat 1Malaysia,PutraJaya[Industrial Building System]
-Gambang Science Park,civil work[BG sudah ready dr HSBC].

-Kpd yg betul2 berminat dan berkelayakan boleh berhubung kerana pihak kami tidak mahu buang masa...segala keraguan dan persoalan akan djwab kpd yg betul2 berminat.

-016-2646007

Sekian,terima kasih  
13. Izicare - Wed 4/Sep/2013, 8:50am
Email detail ke izicaretrade@gmail.com. Nk tau ada bidang oil & gas ke.  
14. Izal 5 - Wed 4/Sep/2013, 10:01am
bg maklumat lengkap syarikat kpd saya di nizalibrahim@yahoo.com,atau hubungi saya di nizalibrahim@yahoo.com...partner saya sedang mencari kelas A G7...  
15. Goldentusks - Wed 4/Sep/2013, 12:01pm
Sila emelkan terma dan syarat serta harga pada kami.....

goldentusks@gmail.com  
16. Shabli Rashid - Wed 4/Sep/2013, 3:45pm
sy mahu membeli lesen kelas f dgn segera 0146469412  
17. Roszad Razaili - Thu 5/Sep/2013, 1:24pm
detail kepada saya di ladcorp@yahoo.com  
18. Visnu - Thu 5/Sep/2013, 1:50pm
email to visnu2u@yahoo.com  
19. Khairulj - Fri 6/Sep/2013, 9:01am
email kn...berminat....
khairullj@yahoo.com  
20. Azman Ab Llah - Fri 6/Sep/2013, 3:28pm
Salam,

Ssipa yang berminat untuk mendapatkan/membeli Lesen G1 untuk kerja civil, Cidb dan Kad hijau...sy bleh dapatkan untuk saudara....Call 0126686102 email:jkorn69@gmail.com  
21. Mohd Hyzer Habib - Fri 6/Sep/2013, 10:36pm
0123923010 / hyzerhabib@firconcorp.com  
22. Samarrudin Abu Sahhrim - Sat 7/Sep/2013, 12:13am
Agak menarik. Tapi company tu berdaftar tak dgn MOF dan CIDB? Saya berminat jika semua tu dah ada. Contact no 0129701792 / samarrudin_abushahrim@yahoo.com  
23. Seri Dewi Malam - Sat 7/Sep/2013, 10:27am
Terima kasih semua.Saya akan hubungi nanti.  
24. Anwar 42 - Sat 7/Sep/2013, 12:09pm
Salam. Saya berminat. anwar.glrsb@gmail.com. 0193088832  
25. Emmafiza 2 - Sun 8/Sep/2013, 1:28am
Email @ portinum@gmail.com atau pm 0162255908 berapa nak jual tu  
26. Nizam 526 - Mon 9/Sep/2013, 10:46pm
saya berminat untuk lesen class A dan class lain2. hubungi saya..untuk buat kerja juga.boleh hubungi 0199343630  
27. Nizam 526 - Mon 9/Sep/2013, 11:30pm
Kami menyediakan perkhidmatan di kuala lipis,pahang:-
1.utk membuat lesen kereta dan motor
2.membuat GDL
3.lesen E dan lain2
4. menghidupkan roadtex n insurance 1st n 3th
5.dan urusan lain2 di jpj  
28. Nizam 526 - Mon 9/Sep/2013, 11:33pm
hubungi saya d talian 0199343630  
29. Hasnol 3 - Wed 11/Sep/2013, 6:12pm
Saya berminat dgn kelas A G7. Call saya di 0172665226  
30. Wan Mohd Salihin Bin Wan Ismail - Fri 13/Sep/2013, 12:04pm
wan dari klang
0122217165  
31. Mubc2004 - Fri 13/Sep/2013, 8:42pm
Berminat membeli dlm masa terdekat.Sila maklumat lengkap profile syarikat,term & syarat,lesen2 yg sedia ada.Diharap syarikat besrsih &tiada tanggungan.

Email ke mubc2004@gmail.com

Roslan Klang
0123927303  
32. Za72 - Sat 14/Sep/2013, 9:34am
Boleh emailkan maklumat lengkap syarikat ke zarina.arch@gmail.com  
33. Usahawan Jaya 2 - Mon 16/Sep/2013, 6:25pm
sila call saya osman suari 019 7204187  
34. Mus Putrajaya - Tue 17/Sep/2013, 5:16pm
seri dewi malam...kelas A dah jual belum?kalau belum hubungi saya 0123253567  
35. Amreen - Thu 19/Sep/2013, 12:34pm
berminat untuk membeli sila email pada ameenurasyid@gmail.com
atau sms/call 016-3706722  
36. Nasaruddin Hamid - Thu 19/Sep/2013, 4:16pm
Saya berminat email detail kepada saya sheengaja@gmail.com  
37. Seri Dewi Malam - Fri 20/Sep/2013, 10:01pm
Kepada semua yg tinggalkan email n no tel di sini, sy dah email n cuba ctc tp x dapat dan x jwp.Pls chek email n kalau berminat sila call saya spt no tel dlm email!
Kepada En Nasaruddin Hamid email tak sampai.TQVM  
38. Mad Ali - Sat 21/Sep/2013, 8:39pm
Call atau sms harga yg nak jual...0132045811  
39. Muhammad Idris 2 - Fri 27/Sep/2013, 10:49pm
kelas f utk d jual 0133190005  
40. Khalid 35 - Tue 8/Oct/2013, 12:36pm
Saya berminat

email - mdklid@gmail.com  
41. Jay Karim - Mon 14/Oct/2013, 1:40pm
Ini emel saya :jkarim@live.com
sms ke 012-2696821  
42. Maikader - Thu 17/Oct/2013, 9:12am
Cik Seri Dewi, adakah tawaran masih valid. Berminat, sila hubungi 0122255464 Maikader  
43. Huzer - Tue 29/Oct/2013, 10:06pm
sila contact sy.. 017 696 8870  
44. Blisz Butiq - Sat 16/Nov/2013, 9:12am
cik seri dewi malam
email kan detail syarikat ke tina.tan78@gmail.com
*serious buyer*
tq  
45. Rosli 179 - Tue 19/Nov/2013, 11:38pm
Berminat. Adakah masih blum dijual
. Email..rlee905@yahoo.com.my
Cal..0196655905 vberi harga.yg dkhndaki..ok  
46. Cruz - Wed 27/Nov/2013, 4:52pm
ada lg x? hubungi saya 0183768081  
47. Azizi 138 - Sun 1/Dec/2013, 7:19pm
0182036088  
48. Mohd Iskandar 4 - Fri 6/Dec/2013, 7:30pm
Sila hubungi saya 0122602413, email: iskandar222@yahoo.com  
49. Zalrich - Thu 12/Dec/2013, 7:23am
Saya ada serius buyer..buyer nak segera sila hubungi saya 017-985 4627 email : zalsuria4u@gmail.com  
50. Amri 88 - Fri 13/Dec/2013, 7:54am
Pls email pada saya detail dan harga. Email mypmfc@mail.com  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 75 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..