Labur/Simpan 30k - 50k. Dividen 27.5% - 33%
Zi 5 - Tue 8/Jan/2013 2:59pm [Last Comment]
Sila call/sms sy atau tinggalkn no untuk sy hubungi. Tq.

Bijak memilih untuk masa depan anda.

YOUR TRUSTED PARTNER

0174489329

Niche: Pelaburan Saham Unit Trust
     
  1. Adenin Suhaimi - Tue 8/Jan/2013, 3:15pm
    boleh htr detail ke adenin_suhaimi@yahoo.com  
  2. Zyclone - Tue 8/Jan/2013, 3:18pm
    detail zyclone21@hotmail.com  
  3. Felmina Groups - Tue 8/Jan/2013, 3:28pm
    Tumpang lalu ye..Sy pn wakil malaysia utk offshore investment di mana keuntungan harian hngga 1.7% dgn hnya brmodal rm35,000 nilai pelaburan dan deposit anda di sertakan certificate serta di lindungi insuran oleh company.Brminat boleh hbungi sy 0176693037  
  4. Nalsor 2 - Tue 8/Jan/2013, 3:48pm
    Jom sertai skyetv, system affiliate dan evolusi tv internet pertama di Malaysia sambil menjana income. "WOW....Semakin Rancak. Hari-hari semakin ramai yg nak Lock Position untuk jadi yang terawal menguasai Biz ini. Rugi sapa-sapa yg lambat nak register. Bukan Mahal Pun RM50 sahaja utk anda menjana income antara 100k-300k dalam tempoh 3 bulan dari sekarang

    Biz ni masih di peringkat awal mengumpul seramai mungkin rakan kongsi menjelang pelancarannyer. Jadilah antara yg terawal menduduki carta teratas barisan rakan kongsi biz affliate SkyeTv yg membuatkan anda 'Pioneer' seterusnyer mengecapi nikmat income yg menakjubkan sepanjang hayat! Ayuh!...Anda hanya perlu membuat bayaran sebanyak RM50 SAHAJA...tak perlu bayar dulu selagi anda tak faham betul2 apa
    itu SKYETV

    Info lanjut di http://jomclix.weebly.com  
  5. Adrian - Tue 8/Jan/2013, 4:42pm
    send me more info to adsoon88@gmail.com  
  6. Mraz - Tue 8/Jan/2013, 5:03pm
    email kan ke mrazcollection@gmail.com  
  7. Syataf - Tue 8/Jan/2013, 5:05pm
    mesin terminal pelbagai guna:
    -top up (maxis,digi,celcom,u-mobile)
    -money transfer
    -loyalty bonus
    -bayar bil dan pelbagai bonus extra lagi

    sesuai diletakkan di:
    -kedai handphone
    -kedai baju/buku/majalah dll
    -kedai serbaneka 24jam
    -restoran makanan
    dan pelbagai jenis kedai.

    hubungi saya:
    syataf.nsb@gmail.com
    013-27177966  
  8. Suhaimi 149 - Tue 8/Jan/2013, 7:26pm
    zi 5 email sy..mie6555@gmail.com  
  9. Zi 5 - Tue 8/Jan/2013, 7:29pm
    sy telah emelkan... Sila Lihat.. tq  
  10. Faizal 420 - Tue 8/Jan/2013, 7:31pm
    Assalamualaikum

    JOm Cari Duit Lebih ...

    Untuk maklumat lanjut;
    http://www.Pioneer4u.com/faizal87  
  11. K Link International 2 - Tue 8/Jan/2013, 9:00pm
    GUNA PRODUK K-LINK DAPAT DUIT?????
    PERCAYA TAK?? KENAPA TAK PERCAYA??
    KALAU NAK TAHU LEBIH LANJUT HUBUNGI SAYA
    017 999 0569  
  12. Wasalann - Wed 9/Jan/2013, 12:43am
    Kerja senang ...klik klik iklan je anda dibayar komisen setiap minggu!
    http://iluvurl.com/klikdapatduit  
  13. Azuan 23 - Fri 11/Jan/2013, 9:36pm
    detail please to one_392@yahoo.com.my  
  14. Shuk 5 - Sun 13/Jan/2013, 1:13am
    buat investment yg secure dgn sy
    investment return 8%-15% sebulan
    capital guarantee with fixed monthly return
    guarantee and endorsed by bank
    shukfx@yahoo.com  
  15. Azrin Ahmad 2 - Mon 14/Jan/2013, 10:51pm
    need more info zaiazr@yahoo.com or 0193361530  
  16. Jasmey - Tue 5/Feb/2013, 3:36pm
    zi tolong emelkan sy... mey8835322@yahoo.com  
  17. Jeffry 5 - Tue 5/Feb/2013, 4:12pm
    Boleh email saya di aristoe72@gmail.com  
  18. Fahmi 126 - Sat 9/Feb/2013, 7:39pm
    zi pls email detail...amieibnuismail@ymail.com  
  19. Adio - Wed 13/Mar/2013, 4:13pm
    Please email justhinkaboutme@yahoo.com  
  20. May 7 - Thu 14/Mar/2013, 12:21pm
    jatony8@gmail.com- email detail. tq  
  21. Jemie79 - Fri 15/Mar/2013, 4:28pm
    email tu pru.azmi@gmail.com  
  22. Ninie 3 - Mon 18/Mar/2013, 9:05am
    Email :
    myra02saj@yahoo.com  
  23. Ramzamsss - Thu 11/Apr/2013, 10:43pm
    saya pun nak details jugak..email :ramzamyusof@yahoo.com  
  24. Pakdin 17 - Sun 16/Jun/2013, 11:18pm
    tlg email kn detail eimadd_rad@yahoo.com  
  25. Quick Purple - Mon 8/Jul/2013, 10:18am
    minta emailkan :-

    dpurple_line@yahoo.com.my  
Page 1   (Total 25 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.