Kutu Moden! Jom Sertai!
Hafiz Pgsbp - Thu 3/May/2012 2:59pm [Last Comment]
Jom warga majalah,
Kita main kutu, tp bukan kutu lama,
Ini Kutu baru,
tak payah bayar byk kali tp dapat skali je..
dgn kutu moden,
bayar sekali tp dapat berkali-kali.

Mesti tertanya-tanya kan..
betul ke ni?
mcm mane oleh dapat berkali-kali?
ade kelulusan kpdn ke?

email je ke kutu_moden2012@yahoo.com
xpun sms kutunama dan lokasi
ke 0193960498

Niche: Buat Duit
 
1. Syarifah Dayani - Thu 3/May/2012, 3:03pm
email sya..syarifahdayani@yahoo.com  
2. Rezuan 4 - Thu 3/May/2012, 3:07pm
email detail
rezuanismail@gmail.com  
3. Myrose - Thu 3/May/2012, 3:08pm
emel detail plsss.. asakura_2212@yahoo.com.my  
4. Nana 25 - Thu 3/May/2012, 3:22pm
detail nana.marliana29@gmail.com  
5. Shuk 5 - Thu 3/May/2012, 3:37pm
shukfx@yahoo.com  
6. Faeezwan - Thu 3/May/2012, 3:39pm
email please
ewan_faizuan@yahoo.com  
7. Miecha - Thu 3/May/2012, 3:39pm
email natasha.syakilla5@gmail.com  
8. Ctrod - Thu 3/May/2012, 3:59pm
email to
ctrodzie@gmail.com  
9. Fara 84 - Thu 3/May/2012, 4:01pm
email farah.zzzz@yahoo.com  
10. Azrul Rosli 2 - Thu 3/May/2012, 4:11pm
email details kpd sy..azruladjuster88@gmail.com  
11. Airizz - Thu 3/May/2012, 4:31pm
email ke jesialia81@gmail.com  
12. Bunga Angkasa - Thu 3/May/2012, 4:33pm
email saya

husliza5050@gmail.com  
13. Iema Is - Thu 3/May/2012, 4:38pm
emel online_shopping4983@yahoo.com  
14. Zulkefli 5 - Thu 3/May/2012, 4:53pm
email me>>kefli61@gmail.com..tq  
15. Roslan Johari - Thu 3/May/2012, 4:53pm
emel detail roslanjohari88@yahoo.com  
16. Umie 19 - Thu 3/May/2012, 4:56pm
email umieanisa@gmail.com  
17. Azli Azizi - Thu 3/May/2012, 5:21pm
email saya ilzarun2000@yahoo.co.uk  
18. Sharifudin 2 - Thu 3/May/2012, 5:24pm
enail sy d sharifudinshahrudin@yahoo.com  
19. Sahar Ayob 2 - Thu 3/May/2012, 5:33pm
Email ke sahar_ayob@yahoo.com  
20. Yush - Thu 3/May/2012, 5:48pm
email kepada sye. yusri_ridzwan@yahoo.com
tq..  
21. Pencari Kerja Online - Thu 3/May/2012, 6:23pm
salam tuan tanah..

ruangan iklan percuma di tauke.net.. jom layan!  
22. Syed Zul - Thu 3/May/2012, 6:36pm
[Account Deleted by Owner]  
23. Shamsi Iskandar - Thu 3/May/2012, 7:36pm
salam,tumpang iklan ye..
disini saya ingin berkongsi kepada semua peluang perniagaan yang amat bagus
dan menguntungkan.
peluang untuk memiliki francais kedai serbaneka dan farmasi yang berkonsepkan
seperti guardian dan watson dengan modal hanya RM5000 sahaja.terhad kepada
1000 francais di seluruh malaysia. kepada sesiapa yang berminat dan dan ingin
mendapatkan keterangan lanjut untuk memohon francais ini sila SMS/call ke
0133906969
0136288367-mimi
0173458483-mas .
wasalam  
24. Kaka Ida - Thu 3/May/2012, 8:19pm
Pls email detail to ezabaha@yahoo.com  
25. Alep - Thu 3/May/2012, 9:13pm
emailkan.. ibnuomar89@gmail.com  
26. Nazribiz Com - Thu 3/May/2012, 9:24pm
Kalau nak main kutu tu ok laa,... tapi apa kata buat bisnes yg betul terus. Buat projek yg real punya.  
27. Effa Ahmad - Thu 3/May/2012, 9:51pm
nak tau jugak pasal kutu moden ni...leh emel ke dewicinta1978@yahoo.com  
28. Hairul 12 - Thu 3/May/2012, 9:58pm
menarik ini,boleh emaill kat saya
blackblack_sweet@ymail.com  
29. Yanzani - Thu 3/May/2012, 10:01pm
Baru aje tahun lepas,kecoh pasal kutu moden ni dah kena BANNED oleh KPDN. Dan dah pun d keluarkan akta pasal main kutu2 ni. E-Kutu atau Kutu yg sewaktu dgnnya telah diingatkan ia adalah suatu kesalahan dlm akta KPDN. Denda nya RM500,000 tuuu...

Saya tak nak komen lebih2 sbb dulu e-kutu yg saya join pun kata lulus KPDN,last2 KPDN dtg serbu pejabat dan kena tutup jugak...Hampir kesemua pesertanya adalah Melayu..Kesian ..

Jadi, BERHATI2 lah .

Klik sini ,ada peluang baik juga:

http://kongsiuntung.blogspot.com  
30. Sox Vocter 2 - Thu 3/May/2012, 10:22pm
ishhh... sorang main kutu, sorang main forex... dua2 haram... baik berniaga secara kecil-kecilan, halalan toiyibah~
Jom singgah post saya ni.. [http://majalah.com/?classified:kaedah-dropshipper-untuk-memulakan-bizns-dengan-modal-yg-kecil:82D9Q7FBSM]  
31. Shahriza 2 - Thu 3/May/2012, 11:45pm
paunureez@gmail.com  
32. Ahmad 104 - Fri 4/May/2012, 3:31am
Tiada Paksaan...

www.bisnesprepaid.com/angokangok  
33. Hafiz Pgsbp - Fri 4/May/2012, 8:35am
salam semua..da diemail..  
34. Rabiah - Fri 4/May/2012, 9:37am
email saya... jomcyber4679@gmail.com  
35. Wan 475 - Fri 4/May/2012, 9:40am
sy juga..
one3rdpg83@yahoo.com  
36. Din 48 - Fri 4/May/2012, 9:59am
kalau berminat...jom join bisnes halalan toyyibah.....syarikat berdaftar dengan PERSATUAN PENGGUNA ISLAM MALAYSIA (PPIM) dan produk semua ada sijil IMP.....keterangan lanjut layari:

http://www.biodinar.com/azidin  
37. Hafiz Pgsbp - Mon 7/May/2012, 4:37pm
salam..
klau berada di area lembah klang..
jgn segan nak berjumpa..
lg senang penerangan face to face  
38. Mutalib 6 - Fri 11/May/2012, 1:00am
email sayal- mutalib319@yahoo.com  
39. Saudagar Tm - Sat 26/May/2012, 8:53am
Saya tak kenal dan tak pernah jumpa pun saudara Hafiz Pgsbp ni.... cuma saya nak SHARE sama di ruangan ini dan betulkan KEKELIRUAN YANG TERJADI... sebab saya antara mereka yg sudah menyertai ! Program ni bukan "kutu" yg salah tu, ini PROGRAM KUTU / UNDI NEGARA MAJU yang sah di sisi undang-undang dan hukum syarak. satu program transformasi ekonomi bersama rakyat.... program ni mengajar org Malaysia cara nak main kutu / undi seperti yg rakyat negara maju amalkan. bayar sekali, dapat banyak kali... saya dah dapat lebih RM10,000.00 tak buat RUGI !!!! memang best sangat... senang aje !!!!!!!! * untuk Hafiz -> good luck !  
40. Kornvic - Mon 23/Jul/2012, 10:36pm
email saya
vickorn_30@yahoo.com  
41. Mohammad Sukeri - Fri 14/Sep/2012, 8:19pm
nk jugak oi jejaka_misteri84@yahoo.com  
42. Aina Mardhiyah - Mon 17/Jun/2013, 8:45am
email saya ainamardhiyah_amj1726@yahoo.com  

Page 1   (Total 42 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..