Kursus Urutan Tradisional Dari Pusat Rawatan Terapi Urut Tradisional Pak Su Den Slim River Perak
Pusat Rawatan Terapi Urut Tradisional Pak Su Den @ Pusat Rawatan Terapi Urut Tradisional Pak Su Den - Wed 20/Jul/2022 12:58pm
* KURSUS URUT BERSAMA PAK SU DEN* 😄

Jom buat duit dengan *URUT*!!
Masa fleksibel 🤩

Antara manafaat diperolehi:
* Pendapatan Sampingan*
* Paling penting boleh urut cik abg.. cik kakak... emak.. ayah... adik.. mokcik... pokcik sendiri.. kawan2.. dan VVIP.. 😍*

Part time income boleh dapat RM2000 sebulan😍, siapa rajin dia dapat😊.
Jika berminat untuk mempelajari teknik URUTAN BERSAMA PAK SU DEN sila lihat butiran di bawah 😁
======================

APAKAH YANG AKAN ANDA PELAJARI?
Mengenali anatomi tubuh, kedudukan point dengan tepat dan kaedah urutan yang betul.
Perkara yang perlu di buat sebelum & selepas mengurut.
Kaedah menekan supaya tidak meninggalkan kesan sakit yang lama selepas diurut.
Kekuatan tekanan yang sesuai untuk orang sihat, orang berpenyakit, warga emas.
Tempat-tempat yang perlu dielak masa mengurut.
Peserta akan dibekalkan dengan nota bermodul.

* MODUL*
1. Teknik Urutan Badan
2. Teknik Senaman Dalam Urutan
3. Point Penting Urutan
4. Teknik Urutan Batin Untuk Lelaki

* BONUS*
📝Peserta akan didedahkan dengan kaedah urutan untuk melancarkan darah dan merawat pelbagai jenis penyakit tubuh.
📝 Disediakan nota lengkap sebagai rujukan

Tempat : *Slim River, Perak*
Tarikh : * 10/09/22 - 11/09/22 *
Masa : 8.30am - 6.00pm
Yuran serendah *RM700.00* 😉

Book tempat anda sebelum terlambat dengan membuat bayaran deposit serendah *RM200.00* Sahaja🤩!!!
Bayaran deposit boleh dibayar ke akaun di bawah dalam masa 24 jam selepas booking tempat. Terhad kepada 10 orang peserta sahaja 😁

** ABU MANSOR KASIN
💰Sila PM untuk No Account
Untuk pendaftaran dan keterangan lanjut, sila WhatsApp dibawah
TUAN HJ MANSOR - +60197044425

Sila klik Di Sini
https://www.wasap.my/60197044425/kursus_urut

======================
# bukansekadarrawatan
# uruttradisionlapaksuden
# kongsirezeki

Semoga bermanafaat kepada sekalian alam😄

Niche: Urut Tradisional | Kursus Kecantikan | Rawatan Alternatif
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..