Kursus Ms Excel di Bandar Baru Bangi
Iskandar 41 @ Active Mind Training Services - Tue 2/Jan/2018 2:01pm
Tahukah anda terdapat pelbagai kaedah pengurusan data maklumat didalam Excel untuk mencari dan menyusun data agar mudah untuk melihatnya?
Kebanyakan pengguna pula TIDAK menggunakan feature Excel sepenuhnya kerana kurang tahu kegunaannya.

Contohnya: Untuk melihat data-data yang banyak kita boleh gunakan Pivot table yang dapat meringkaskan data dan pada yang sama kita dapat menapis , menyusun dan menghasilkan subtotal sepertimana yang kita mahukan

Penggunaan conditional format pula dapat menunjukkan data-data yang banyak dengan kaedah pengwarnaan berdasarkan kriteria yang dikehendaki
Itu belum lagi menghasilkan fungsi kiraan lanjutan , menghasilkan carta dan juga meletakkan kata laluan pada fail excel. Mahu belajar semua kaedah-kaedah ini semua dan menyelesaikan masalah tentang penggunaan Excel yang anda hadapi?

Jom ikuti kursus Excel yang kami akan anjurkan di Bandar Baru Bangi pada
• 20 Jan 2018- Tahap Basic
• 21 Jan atau 3 Feb 2018- Tahap Pertengahan
• 4 Feb 2018- Tahap Lanjutan

Kelebihan kami:
1. Saiz kelas yang kecil dan persekitaraan yang kondusif
2. Tenaga pengajar yang berpengalaman lebih 10 tahun
3. Sijil penyertaan , makan minum dan PERCUMA satu DVD tutorial mempelajari MS Office 2013 yang tidak terdapat dipasaran.

Berminat?
Yuran kami hanya RM 300 untuk setiap tahap . Hubungi kami untuk diskaun kumpulan / pelajar.
Langkah-langkah pendaftaran :
• Bank in kan wang tempahan tempat sebanyak RM 90 kepada Active Mind Training services, CIMB No acc: 8003193632 sebelum tarikh kursus bermula .
• Hantarkan slip bayaran kepada kami melalui Whatsapp , fax atau emelkan ke izder2@yahoo.com.
• Isikan borang pendaftaran di pautan berikut: https://goo.gl/forms/gq62C4bYnDwIw2t22
Jangan tunggu lagi. Hubungi kami kerana tempat adalah terhad.

Sebarang pertanyaan hubungi :
013-2085215 (Iskandar)
013-395 4868 (Surya)
Phone/fax: 03-83225125

Niche: Kursus Dan Seminar | Perisian Komputer
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..