Kursus Mobile Spa Paling Lengkap, Boleh Terus Buat Duit Selepas Training
Nur Eyes - Wed 9/Jan/2019 11:04am
Dah penat cari sebuah bisnes yang mudah dan masyuk? Tak tau nak buat apa lagi untuk cari extra income?

Kami ingin ajarkan teknik Mobile Spa yang paling mudah untuk sesiapa pun belajar, paling lengkap dengan semua bahan & peralatan dan paling mudah untuk dapatkan hasil yang lumayan.

Kalau anda tercari-cari bisnes yang senang dipelajari, fleksibel, enjoy tapi tetap boleh memberi pulangan yang lumayan, bisnes servis Mobile Spa adalah bisnes yang sesuai.

Dengan bisnes servis Mobile Spa, anda mampu menjana pendapatan sehingga 4 angka sebulan dengan hanya bergerak ke rumah pelanggan atau hanya beroperasi dari rumah.

Anda tak perlu ada premis spa! Tapi anda boleh miliki spa atas nama sendiri, menjadi boss dan tak perlu nak upah pekerja. Bisnes mobile spa adalah bisnes yang paling mudah & menguntungkan!

SIAPA YANG PERLU JOIN?
๐Ÿ”นWanita yang berminat dalam bidang kecantikan & kesihatan
๐Ÿ”น Wanita yang ada IMPIAN besar dan CITA-CITA BESAR yang ingin dicapai dalam hidup
๐Ÿ”น Wanita yang ada hajat nak saving untuk tunaikan Umrah, nak hulurkan duit yang lebih kepada Ibu Bapa.
๐Ÿ”น Wanita yang suka travel & holiday di luar negara dan yang ada impian untuk beli rumah baru & kereta baru.
๐Ÿ”น Surirumah yang hendak tambah pendapatan & tak mahu bergantung kepada suami semata-mata
๐Ÿ”น Yang masih bekerja tetapi perlukan extra Income.
๐Ÿ”น Graduan atau pelajar kolej yang masih mengganggur, boleh juga buat part time mobile spa.
*** Tiada had umur, janji anda minat & kesungguhan yang tinggi!

TAHU TAK SEKARANG BISNES SERVIS MOBILE SPA SANGAT TINGGI PERMINTAAN?

Kami dari TWB menyediakan kursus mobile spa yang sangat mudah, lengkap & menyeronokkan. Dengan bimbingan pengajar yang berpengalaman, produk yang selamat, 100% natural dan terbukti berkesan serta support group yang sangat-sangat happening!

Modal hanya SEKALI JER. Tapi boleh guna ilmu ni berkali-kali sepanjang hidup. Untung berkali-kali ganda!

Ada 12 Skill kami akan ajar dengan harga yang sangat berbaloi!

Belajar 5+1 KURSUS:

๐ŸŒน 5 courses Pakej Spa:
๐Ÿ”น Relaxing facial treatment
๐Ÿ”น Body Scrub
๐Ÿ”น Aura Bath
๐Ÿ”น Hands & Foot Spa
๐Ÿ”น Sauna
+ 1 how to set up home & mobile spa

๐ŸŒนBONUS๐ŸŒน
โœ” Module lengkap
โœ” Support group
โœ” Beauty products lengkap
โœ” Sijil
โœ” Basic tools
โœ” Lifetime coaching
โœ” Income 6 penjuru

-Habis training dah terus boleh run spa-

Selain itu, kelas kami akan ajar:
Bagaimana cara buat menu atau pakej spa
Bagaimana cara pikat pelanggan
Bagaimana cara buat ayat marketing
Teknik-teknik marketing yang berkesan

BEG MOBILE SPA LENGKAP, PERCUMA!!
--------------------------------------------------------
Berminat jana income tambahan? Info lanjut sila

Whatsapp ke:
wasap.my/60133131785/Buat+duit+dengan+spa

Atau hubungi:
AIN 013-3131 785
AIN 013-3131 785
AIN 013-3131 785

Niche: Butik Kecantikan | Kursus Kecantikan
Miliki Rumah Townhouse area Putrajaya/Cyberjaya dengan hanya RM 359k
Video: Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Teres Dua Tingkat | Lokasi Perumahan. Rugi menyewa rumah lama-lama. Bila umur meningkat, tempoh masa pinjaman semakin pendek. Masa untuk membeli rumah sendiri!
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.