Kursus Keselamatan Dalam Pekerjaan (Kad Hijau - CIDB)
Puan Ram - Tue 6/Oct/2015 12:50pm
Tarikh: 29 Oktober 2015
Lokasi: Institut Pertanian Kuala Lipis Pahang (IPKL)

Dgn segala hormatya di atas adalah dirujuk

2. Adalah di maklumkan bahawa PLKP akan menganjurkan kursus tersebut di atas dan untuk yg berminat diminta menghantar borang permohonan kursus (DOA.PK(U).02.PPP.PL 2-Pin 1), borang pengesahan kehadiran dan jadual untuk makluman pihak tuan. Sehubungan dengan itu penginapan dan perjalanan adalah ditanggung oleh peserta sendiri.

3. Untuk makluman pihak tuan semua peserta di minta membayar YURAN dengan wang tunai RM100 bagi proses memohon Kad Hijau(CIDB). Sukacita diingatkan bahawa tarikh tutup penghantaran borang permohonan kursus dan borang pengesahan kehadiran kursus bersama wang yuran serta dokumen seperti salinan kad pengenalan dan 1 gambar ukuran kad pengenalan adalah pada atau tarikh 15 Oktober 2015 (Khamis.

4. Pertanyaan mengenai kursus yang ditawarkan ini boleh dirujuk dari masa ke semasa kepada pegawai berikut.
- Puan Ram -HP 0172233793

Niche: Kursus Dan Seminar | Kontraktor Pembinaan
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Berapa Kali Dia Tarik Haa.. Mee Tarik Warisan Asli di Sg Besi
Kami ke Sungai Besi KL untuk menikmati Mee Tarik Warisan Asli dari Lanzhou China. Apa yang membuat restoran ini popular dan berjaya membuka banyak cawangan di Malaysia? Selepas itu, kami ke Bukit Komanwel utk melihat 'The Hanging Gardens of Babylon' dan 'Hall of Fame' dan terus mengelilingi Stadium Bukit Jalil sejauh 1.4 km diatas trek getah.
Cuti Putrajaya Naik Basikal Memang Epic!
Kami ke tepi tasik di Putrajaya berhampiran Masjid Besi. Asalnya nak mencuba menu masakan panas di restoran Umai Cafe. Makanan disana sedap belaka. Di sebelah cafe ada Monumen Alaf Baru yang unik. Kemudian kami mengelilingi Pulau Putrajaya menaiki basikal dgn pemandangan yg amat mempesonakan dan menyusup dibawah 8 jambatan ikonik :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)