Krim Ibu Putih Harga Borong. Termurah di Pasaran. Agen dan Dropship di Alu2 Kan
Cik Ieda @ Shieda Shoppe - Thu 19/Sep/2013 10:49am [Last Comment]
Sy membekalkan Krim Ibu Putih Original secara loose dan dah siap pack....hanya perlu letak label sendiri....

1kg = RM360.00

10pcs x 20 gm = RM 220.00 (RM22/pc)
20pcs x 20 gm = RM 400.00 (RM20/pc)

Sy juga boleh membekalkan bekas2 (acrylic jar) utk anda pack sendiri * harga berdasarkan kuantiti dan jenis jar (mengikut gm) ..dgn cara ini anda boleh tentukan nak buat packing brp gm ..cth 10gm...30gm dll...


Hubungi sy untuk apa shj keperluan anda bg krim ibu putih ni...

Saya juga ingin mencari agen dan dropship bagi krim ibu putih dan lain2 produk yg sy ada


ilady_girl@yahoo.com
Shieda : 016 - 601 8014

Niche: Program Dropship | Pengedar Produk Kecantikan
     
  1. Anis Adila - Sun 22/Sep/2013, 1:40am
    email untuk dropship, aniss.adilah@yahoo.com  
  2. Fauziah Muhamed - Sun 22/Sep/2013, 2:27pm
    sy berminat ainfauziah@gmail.com  
  3. Cik Ieda - Sun 22/Sep/2013, 10:34pm
    sila check email ya...  
  4. Lyza 11 - Tue 24/Sep/2013, 11:38am
    email detail dn gambr...nurulmlk@yahoo.com  
  5. Cik Ieda - Wed 25/Sep/2013, 11:00pm
    lyza11 ..check email ya  
  6. Nur Rawiyah - Thu 26/Sep/2013, 1:46am
    email detail pd saya utk dropship
    nurrawiyah2020@yahoo.com  
  7. Cik Ieda - Thu 26/Sep/2013, 3:27pm
    Nur Rawiyah, check email ya  
  8. Wan Hamzulaikha - Sun 29/Sep/2013, 12:03am
    Email detail dropship
    wanhamzulaikha@gmail.com  
  9. Cik Ieda - Sun 29/Sep/2013, 3:27pm
    check email ya wanhamzulaikha  
  10. Linda 228 - Mon 30/Sep/2013, 11:13pm
    E mail sy linda_saidin@yahoo.com  
  11. Bie27 - Sat 5/Oct/2013, 12:28pm
    Berminat tlg email details kpd sy
    nabilah_hawwa90@yahoo.com  
  12. Mirara - Sat 5/Oct/2013, 7:52pm
    Ada fb tk...sng nk berurusan..  
  13. Linzackxx - Sat 5/Oct/2013, 11:00pm
    sy btl2 berminat utk dropship
    linzackxx@gmail.com  
  14. Cecilia Niga - Mon 7/Oct/2013, 4:24am
    Email sy di cecilianiga@ymail.com  
  15. Cik Ieda - Tue 8/Oct/2013, 10:53pm
    Harga Krim Ibu Putih
    1kg = RM 420.00
    500gm = RM 250.00
    250gm = RM 140.00
    100 gm = RM 90.00
    50gm = RM 70.00
    20gm = RM 30.00

    5 pcs X 20 gm = RM 125.00 @ RM 25/pc
    10 pcs X 20 gm = RM 220.00 @ RM 22/pc
    15 pcs X 20 gm = RM 300.00 @ RM 20/pc
    25 pcs X 20 gm = RM 350.00 @ RM 14/pc
    50 pcs X 20 gm = RM 600.00 @ RM 12/pc

    *Agent / dropshipper dapat diskaun 10 % dengan syarat pembelian sekurang2nya 1 pcs Krim Ibu Putih

    fb :https://www.facebook.com/izatul.shieda

    pages :https://www.facebook.com/shiedaminishoppe

    call/sms/whatsapp
    Shieda : 016 - 601 8014
    ilady_girl@yahoo.com  
Page 1   (Total 15 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Terbongkar! Lokasi 8 Sate Sedap di Kajang
Bandar Kajang tempat bermulanya perniagaan sate di Semenanjung Malaysia. Dipelopori oleh Hj Tasmin dan Hj Rono bin Sakiban (adik beradik) yang datang dari Pulau Jawa sekitar 1911-1917. Ikuti pengembaraan kami menerjah beberapa lokasi sate yang sedap di Kajang dan menyingkap sejarah silam satay nya.
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)