Kpd Sesiapa nak Hrga Borong Jam Original G-Shock Dari Japan
Adibazid - Sun 10/Jul/2011 1:19pm [Last Comment]
BERMINAT NK JUAL G_SHOCK ORIGINAL??
model byk yg ada antaranya ga110 hyper kaler..g001 hyper..dn yg limited pon ada ultra seven n rasta..just bg gmba mlalui email sy..klu ada sy akan order direct from japan..brg smua ada waranti 1 thun..dr trikh yg diorder..

first:pastikan modal yg nk brmula tuh bsar..sstgh jam pon hrga dh bratus sbb ori..tp sy dh counting hrga pemborong bila mmbeli 3UNIT KEATAS..

scond:brang perlu diorder dr jpun..akn smpai dlm sminggu lbih..

Brg neh original anda smua mmpu mnjana keuntung shingga mencecah beratus ringgit..

Kepada sesiapa atau musykil berminat hubungi or msg 0169630651 (Adib)..atau email adibazid@yahoo.com

KEPADA YG SHJ@ NK BERMAIN HRGA TP XORDER NOMBOR@EMAIL ANDA AKAN DIBLACKLISTKN..

Niche: Bisnes Jam Tangan | Perkakas Rm2 Dan Gajet
     
  1. Marila - Sun 10/Jul/2011, 3:15pm
    bukan gune ems paling lame 5hr ke? gune paypal je kan..  
  2. Redzuan 11 - Sun 10/Jul/2011, 3:35pm
    blh bg detail gambar n harga
    redzuanmirul@yahoo.com  
  3. Adibazid - Sun 10/Jul/2011, 3:51pm
    transaksi maybank2u..brg mmg lah ems 5hri jep..tp xsmpai pon mybe 3 hri..tuh courrior..yg neh brg kne order dr kilang g-shock japan..so yg lama tuh kt kilang..brrg pos 3-4hri jep dr sni..make round figure sminggu lbih brg dh ada..  
  4. Zaidi 41 - Mon 11/Jul/2011, 2:45am
    berminat ,email detail bro ,gmbar harga borong.
    akuhebat@live.com  
  5. M Lady - Mon 11/Jul/2011, 8:24am
    Hi. Boleh hantarkan katalog +harga kepada saya : Ladybugss.garden@gmail.com
    Thanx  
  6. Wanabe - Mon 11/Jul/2011, 1:03pm
    hantar catalog bro rege rasta
    dattebayo84@gmail.com  
  7. Nudkaro - Tue 12/Jul/2011, 12:24am
    saya berminat.boleh call salam x
    hehe  
  8. Nadzirah 3 - Tue 12/Jul/2011, 12:45pm
    sape2 yg nk iklankn produk secara percuma.. boleh lah join my group :)
    http://www.facebook.com/groups/126252807462809?ap=1  
  9. Siapakah - Thu 14/Jul/2011, 12:27am
    emailkan boleh catalog...nmhakimi87@yahoo.com  
  10. Afiq 22 - Thu 14/Jul/2011, 4:15pm
    sesiapa yang nak jual ja tu dalam facebook..saya boleh tolong..
    https://www.facebook.com/pages/Kreatif-Studioz/226695374037389  
  11. Amien 6 - Sat 16/Jul/2011, 12:42am
    emailkan boleh catalog...mr_crusz69@yahoo.co.uk  
  12. Jasper - Sun 17/Jul/2011, 9:21am
    blh email saya juga llp_72@yahoo.com  
  13. First Greenland - Mon 18/Jul/2011, 9:39pm
    firstgreenlandresources@yahoo.com
    terima kasih  
  14. Rosz 2 - Thu 21/Jul/2011, 10:22am
    rosz_burger@yahoo.com  
  15. Zaralove - Wed 27/Jul/2011, 9:07am
    emailkan catalog jgk, norazara84@gmail.com  
  16. Muhammad Taufiq 2 - Thu 28/Jul/2011, 4:45pm
    email katalog tobtrex@yahoo.com  
  17. Faradila 2 - Sun 31/Jul/2011, 1:32pm
    Please email details to me at diela_041207@yahoo.com.my
    Kalau boleh sertakan katalog sekali.TQ  
  18. Zed 6 - Sat 6/Aug/2011, 7:05am
    email me the details and catalogue please
    rruzaidi91@yahoo.com
    thanks :)  
  19. Hairi 9 - Thu 11/Aug/2011, 11:40am
    catalog please..ramai dah tanya ni
    emkay74@gmail.com  
  20. M Faizal 3 - Sat 13/Aug/2011, 7:05pm
    ultra_gorgon@yahoo.com  
  21. Flychenko - Tue 16/Aug/2011, 5:10am
    flychenko01@yahoo.com  
  22. Yus22 2 - Thu 18/Aug/2011, 9:56pm
    emailkan sya yusril90@hotmail.com  
  23. Sayakacak 2 - Mon 29/Aug/2011, 7:07pm
    email details kpd saya ptcaddict@ymail.com  
  24. Addy Buang - Mon 5/Sep/2011, 4:17am
    addy_portnoy1928@yahoo.com  
  25. Mohammad Hariz - Thu 8/Sep/2011, 5:13pm
    boleh emailkan katalog ke mhariez71@yahoo.com. TQ  
  26. Boboy 7 - Fri 9/Sep/2011, 9:39am
    gambar, harga ?? berminat nih.
    alzasilver09@yahoo.com  
  27. Kamal 9 - Sun 11/Sep/2011, 4:44pm
    berminat gak,min order berapa?kataloq plz,kamasofiya@yahoo.com  
  28. Deedee87 - Mon 12/Sep/2011, 9:33am
    saya berminat sgt.. sila emailkan details kpd saya di barlisuam87@gmail.com  
  29. Zanjabil87 - Fri 16/Sep/2011, 11:37am
    emailkan detail pada sy...zan_ariff@yahoo.com.my  
  30. Nora 110 - Thu 22/Sep/2011, 10:39am
    emailkan kat sy
    nora_julai19@yahoo.co.uk  
  31. Ehsan90x - Tue 4/Oct/2011, 6:01pm
    berminat.
    email me_revolter@yahoo.com  
  32. Musrizal - Fri 7/Oct/2011, 1:36am
    berminat..emailkan ke mohdmusrizal82@gmail.com  
  33. Art4156 - Wed 12/Oct/2011, 12:55am
    berminat.. sila emailkan kpd saya kag5487@yahoo.com  
  34. Zea - Wed 19/Oct/2011, 12:24pm
    dropship xda ke? sy b,mnt..melove_89@yahoo.com  
  35. Mpizalo - Fri 11/Nov/2011, 4:20pm
    email mpizalo@gmail.com  
  36. Yoe - Wed 23/Nov/2011, 5:00pm
    berminat..emailkan detail pada saya
    azrwny.entp@gmail.com  
  37. Pyonpyon - Wed 4/Apr/2012, 5:20pm
    bminat.. sila email detail pda saya.. pyonpyon91@yahoo.com  
  38. Mohammad Firdaus 3 - Mon 4/Jun/2012, 2:40pm
    Email katalog pada pidot_dauz88@yahoo.com  
  39. Hafiez301 - Thu 20/Sep/2012, 1:35pm
    saya berminat lah,boleh email list harga kilang ke saya..hafiezpahang@gmail.com  
  40. Mohd Idham 3 - Thu 29/Nov/2012, 5:31am
    Sy berminat bleh bg list harga n catalog,kl bleh ga1........ Punya edition la,n sy nk tahu market ga110eh-8a  
  41. Rifani - Tue 15/Jan/2013, 11:30am
    Saya berminat bleh listkan harga skali ngn catalog ke interplanetmk@yahoo.com  
  42. Qudz - Fri 12/Apr/2013, 11:46pm
    Ingin mendapatkan supplier jam tangan original pelbagai jenama berkualiti pada harga kilang untuk pasaran student IPT.
    emel to qudz_1408@yahoo.com  
  43. Mat Sahri - Mon 29/Apr/2013, 10:10am
    bole anta katalog hrge x?.. matsahri93@gmai.com  
  44. Zul Jasmi - Wed 3/Jul/2013, 9:43am
    Saya berminat, boleh emelkan list harga dan katalog ke zul.jasmi@yahoo.com  
  45. Hasnor 5 - Fri 30/Aug/2013, 10:13pm
    tolong emailkan list hrga n catalog ... hr_ime23@yahoo.com.my  
  46. Mae 3 - Thu 5/Sep/2013, 10:11pm
    Bos, boleh emelkan list harga dan katalog ke bradermae@gmail.com  
  47. Dick Dzulkharnaien - Tue 10/Sep/2013, 5:40pm
    email to dickdzulkharnaien@yahoo.com  
  48. John 80 - Thu 12/Sep/2013, 12:57am
    Email dtail bro azizulazimi@gmail.com  
  49. Mohd Nazrul 3 - Wed 16/Oct/2013, 9:07pm
    Bro..mail kan katalig n harga skali..
    mnazrules@gmail.com  
  50. Clixster Mobile Malaysia - Sat 15/Feb/2014, 3:56am
    G-Shock GD-X6900CM Camouflage Grey. 012-3022562  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 77 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Buyung Sungai Lui & Air Terjun Beratus Tangga di Sungai Gabai
Berehat hujung minggu di kawasan kampung sekitar Sungai Lui, Selangor sambil menikmati laksa buyung di tepi sungai. Kemudian mendaki air terjun yang mempunyai hampir 350 anak tangga. Tiba di puncak, terdapaat kawasan mandian yang menyeronokkan.
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)