Konsultan/Penceramah Berkaliber
Amir 24 - Mon 1/Oct/2018 8:03am
MNM Sky High Consultancy (MNM) menawarkan pakej dalam menganjur dan mengendalikan program berteraskan pendidikan dan latihan berbentuk seminar, bengkel, dan kursus untuk melahirkan insan yang bersahsiah tinggi dan berwawasan, positif seterusnya menghasilkan generasi yang cemerlang dalam pelbagai bidang.

Jika anda ingin mencari penceramah motivasi yang segar, berpengalaman luas, berkeyakinan serta berpewatakan mesra pekerja dan pelajar, kami dari MNM menghimpunkan ramai penceramah motivasi yang memenuhi kehendak anda!

Bidang Kepakaran MNM:

-Emosi dan Pengurusan Stress
-Kenali Personaliti
-Latihan Korporat
-Team Building (indoor/outdoor)
-Akademik & Kemahiran Belajar
-Kepimpinan
-Pembinaan Pasukan
-Rekreasi
-Keusahawanan
-Pembangunan Kerjaya
Antara penceramah-penceramah kami adalah:

1) Tengku Kaifimirza

Beliau merupakan penolong pengurus di bahagian permotoran berat & ringan. Berpengalaman luas di bahagian permasaran. Merupakan seorang ketua yang berkaliber serta mempunyai semangat juang yang tinggi. Pernah dinobatkan sebagai ketua pemasaran yang berjaya mencapai target sasaran yang mengagumkan.
Bapa kepada seorang puteri ini juga adalah pemegang Ijazah sarjana muda bahagian pemasaran/pelanggan.

2) Aminudin Ali

Beliau merupakan seorang penceramah motivasi, guru sambilan, penulis dan juga kaunselor pendidikan. Berkelulusan Sarjana Komunikasi Korporat Universiti Putra Malaysia, sangat sinonim dengan ceramahnya yang menghiburkan hati serta mempunyai idea-idea yang kreatif di dalam permainan bermodul motivasi. Beliau telah menghadiri pelbagai bengkel keusahawanan, melatih jurulatih (TTT), kursus khidmat pelanggan dan sebagainya.
Sangat sesuai berceramah bagi pelajar-pelajar sekolah, pekerja-pekerja operasi dan penyelia serta orang perseorangan yang ingin meningkatkan kemahiran di bahagian pendidikan mahupun kendiri.

3) Sharifah Syuhaidah

Beliau merupakan graduan TESL dari MSU Shah Alam, berpengalaman sebagai guru dan berkebolehan untuk bertutur dalam 4 bahasa. Beliau merupakan penceramah motivasi yang handal. Mempunyai pengalaman yang luas di bidang pendidikan, perniagaan dan psikologi. Pernah bekerja di bahagian jualan dan pendidikan. Beliau banyak memberi inspirasi dan motivasi terhadap pelajar-pelajar beliau untuk mencapai kejayaan.

Kami mengenakan yuran yang amat berpatutan seperti senarai di bawah;

Seminar/Ceramah 2 jam: RM 200- RM300
Program 4 jam: RM600-RM750
Program 10 jam: RM900-RM1200
Program 2 hari 1 Malam: RM2000-RM2500
Program 3 hari 2 Malam: RM2500-RM3500

Bayaran tersebut meliputi:

1- Bayaran Penceramah
2- Bayaran barangan modul
Sila hubungi kami untuk maklumat lanjut;

010 805 5011 / 017 413 0924 / 013 220 8402

Niche: Pusat Latihan | Kursus Motivasi | Pengurus Majlis
   
 1. Mz 12 - Wed 3/Oct/2018, 1:05pm
  Salam tuan amir, tuan tinggal dimana..boleh kita bincang..boleh jumpa di pejabat kami di Klang

  Terima Kasih
  Mohd - wasap 010 833 4355  
 2. Nor 147 - Sun 14/Apr/2019, 12:42pm
  salam semua..salam jutawan..ada plan nak hasilkan buku?modul?sis penulis sepenuh masa-bole wsp 011-16930576 bincg smpai jadi ya.

  sis turut membantu dalam penulisan dan terjemahan utk PJJ/PHD dan prof-utk bantuan silakan wsp..sama2 kita bantu membantu :)  
 3. Jay 123 - Sun 19/May/2019, 12:06am
  Assalaamualaikum tuan.
  Sekiranya memerlukan khidmat penceramah atau fasilitator bagi slot motivasi untuk remaja terutamanya, boleh menghubungi saya (019-9665106). Insya Allah dengan pengalaman lebih 10 tahun terlibat dengan program pembentukan jatidiri remaja dan pelajar IPT, saya sedia membantu. - Jamian Masbor.  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)