Konsultan/Penceramah Berkaliber
Amir 24 - Mon 1/Oct/2018 8:03am
MNM Sky High Consultancy (MNM) menawarkan pakej dalam menganjur dan mengendalikan program berteraskan pendidikan dan latihan berbentuk seminar, bengkel, dan kursus untuk melahirkan insan yang bersahsiah tinggi dan berwawasan, positif seterusnya menghasilkan generasi yang cemerlang dalam pelbagai bidang.

Jika anda ingin mencari penceramah motivasi yang segar, berpengalaman luas, berkeyakinan serta berpewatakan mesra pekerja dan pelajar, kami dari MNM menghimpunkan ramai penceramah motivasi yang memenuhi kehendak anda!

Bidang Kepakaran MNM:

-Emosi dan Pengurusan Stress
-Kenali Personaliti
-Latihan Korporat
-Team Building (indoor/outdoor)
-Akademik & Kemahiran Belajar
-Kepimpinan
-Pembinaan Pasukan
-Rekreasi
-Keusahawanan
-Pembangunan Kerjaya
Antara penceramah-penceramah kami adalah:

1) Tengku Kaifimirza

Beliau merupakan penolong pengurus di bahagian permotoran berat & ringan. Berpengalaman luas di bahagian permasaran. Merupakan seorang ketua yang berkaliber serta mempunyai semangat juang yang tinggi. Pernah dinobatkan sebagai ketua pemasaran yang berjaya mencapai target sasaran yang mengagumkan.
Bapa kepada seorang puteri ini juga adalah pemegang Ijazah sarjana muda bahagian pemasaran/pelanggan.

2) Aminudin Ali

Beliau merupakan seorang penceramah motivasi, guru sambilan, penulis dan juga kaunselor pendidikan. Berkelulusan Sarjana Komunikasi Korporat Universiti Putra Malaysia, sangat sinonim dengan ceramahnya yang menghiburkan hati serta mempunyai idea-idea yang kreatif di dalam permainan bermodul motivasi. Beliau telah menghadiri pelbagai bengkel keusahawanan, melatih jurulatih (TTT), kursus khidmat pelanggan dan sebagainya.
Sangat sesuai berceramah bagi pelajar-pelajar sekolah, pekerja-pekerja operasi dan penyelia serta orang perseorangan yang ingin meningkatkan kemahiran di bahagian pendidikan mahupun kendiri.

3) Sharifah Syuhaidah

Beliau merupakan graduan TESL dari MSU Shah Alam, berpengalaman sebagai guru dan berkebolehan untuk bertutur dalam 4 bahasa. Beliau merupakan penceramah motivasi yang handal. Mempunyai pengalaman yang luas di bidang pendidikan, perniagaan dan psikologi. Pernah bekerja di bahagian jualan dan pendidikan. Beliau banyak memberi inspirasi dan motivasi terhadap pelajar-pelajar beliau untuk mencapai kejayaan.

Kami mengenakan yuran yang amat berpatutan seperti senarai di bawah;

Seminar/Ceramah 2 jam: RM 200- RM300
Program 4 jam: RM600-RM750
Program 10 jam: RM900-RM1200
Program 2 hari 1 Malam: RM2000-RM2500
Program 3 hari 2 Malam: RM2500-RM3500

Bayaran tersebut meliputi:

1- Bayaran Penceramah
2- Bayaran barangan modul
Sila hubungi kami untuk maklumat lanjut;

010 805 5011 / 017 413 0924 / 013 220 8402

Niche: Pusat Latihan | Kursus Motivasi | Pengurus Majlis
Jom Miliki Kediaman Landed 2 Tingkat Serendah RM 359k
Video: Teres Dua Tingkat | Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Lokasi. Area Putrajaya/Cyberjaya. Dibina di dalam Township yang akan Mempunyai Masjid, Hospital, Sekolah, Balai Polis dan Banyak Lagi Kemudahan
   
 1. Mz 12 - Wed 3/Oct/2018, 1:05pm
  Salam tuan amir, tuan tinggal dimana..boleh kita bincang..boleh jumpa di pejabat kami di Klang

  Terima Kasih
  Mohd - wasap 010 833 4355  
 2. Nor 147 - Sun 14/Apr/2019, 12:42pm
  salam semua..salam jutawan..ada plan nak hasilkan buku?modul?sis penulis sepenuh masa-bole wsp 011-16930576 bincg smpai jadi ya.

  sis turut membantu dalam penulisan dan terjemahan utk PJJ/PHD dan prof-utk bantuan silakan wsp..sama2 kita bantu membantu :)  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.