Kongsi Beli Kelapa
Intan Soraya @ Mak Uda Ipoh Santan - Wed 25/Jan/2017 1:28pm
Mencari peniaga santan di Ipoh yg nak sama sama order kelapa.

Min order kelapa 10TAN seminggu.
RM1600 1tan.

20 orang pembekal santan boleh join venture untuk order santan seminggu sekali..jimat kos. Harga dah siap delivery

Boleh tinggalkan nama untuk dihubungi.

Kelapa Import indonesia. Pick up dari Batu Pahat.

Whatsapp 0187800646- pn Intan

Niche: Pembekal Kelapa Dan Santan
     
  1. Intan Soraya - Wed 25/Jan/2017, 2:57pm
    Untuk org ipoh sahaja  
  2. Intan Soraya - Thu 26/Jan/2017, 12:46am
    Jom kurangkan kos membeli kelapa. Share ramai ramai satu trip. Lagi bagus utk yg baru nak mula berniaga.
    Whatsapp 0187800646-Pn Intan  
  3. Cylee - Tue 23/May/2017, 1:14am
    Pn intan,kalau saya nak order kelapa tua indo dekat 50tons per month boleh tak dapat discount ? Saya ni selalu beli dgn org bath pahat saya dapat beli dgn rm1420 - rm1470 per tons termasuk kos hantar. Bayaran dgn COD = dapat barang baru saya transfer money.  
  4. Balan 13 - Mon 1/Apr/2019, 1:12am
    Hi semua, saya based di Taiping Perak dan supply kelapa tua.
    Saya boleh support dengan supply melebihi 5 Ton per week dan saya boleh supply lagi murah.
    Sila hubungi 0175575029  
Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Durian Hutan Hulu Langat Memang Menyengat
Kami ke Kampung Pangsun, di tepi hutan Hulu Langat untuk mencari Durian Hutan. Kawasan ini memang tempat pengumpulan durian dari kawasan sekitar. Durian Bukit, Durian Kampung dan Durian Hutan. Dan kami juga terjumpa Durian Hanyut :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)