Kilang Membuat Pakaian
Saiful Nizam 24 - Mon 6/Jun/2022 6:11am
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.

Terima kasih kerana memberi peluang.

Nama diberi Nukman Abd Halim. Salam kenalan semua 😀.

Untuk Pengetahuan kami antara kilang jahit yang menerima order secara pukal dari minimum 20 helai sehingga 1000++helai. Kami juga dah bertapak di malaysia selama hampir 20tahun.

Kilang kami sekarang bertapak di Season Square Damansara Damai dan mempunyai sebanyak 14 lot.

Jika tidak keberatan anda semua di alu-alukan singgah di kilang kami, untuk melihat pakaian yang kami hasilkan dari kain sehingga lah menjadi pakaian.

Sudah banyak jenama-jenama besar yang pernah buat dengan kami, tapi tidak boleh dinyatakan di sini atas sebab-sebab tertentu.

Tapiii... jika nak tahu dengan lebih lanjut berkenaan dengan kilang kami boleh datang singgah.

Kami sekarang mencari owner yang sudah mempunyai kedai dan masih mencari kilang yang betul-betul mencari kelainan dan kualiti.

Jika andalah orang yang kami cari jangan segan dan jangan silu, bolehlah mesej kami di talian di bawah.

Customer Service :
https://BrandOwner.wasap.my
https://BrandOwner.wasap.my
https://BrandOwner.wasap.my
Terima Kasih sekali lagi kami ucapkan 😀

https://www.facebook.com/groups/959146124148847/permalink/5420505238012891/

Tq.

Niche: Kedai Jahit | Pemborong Pakaian Wanita | Pemborong Pakaian Lelaki | Pemborong Tshirt Dan Uniform
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..