Kilang Kelapa Sawit untuk Dijual
Barry 5 - Wed 7/Apr/2021 11:52am
Owner yang nak jual saham kilang kelapa sawit dan syarikat tersebut bercadang menjadi public listed dalam masa yang singkat

Kepada sesiapa yang berminat sila hubongi saya

Tel: 010 775 4494

https://wa.me/60107754494

Niche: Ladang Getah Kelapa Sawit | Bisnes Untuk Dijual
     
  1. Barry 5 - Thu 8/Apr/2021, 11:56am
    Syarikat Sdn Bhd Mempunyai Aset Tapak Industri 200 juta. Membuka Peluang Bagi Melepaskan Share Milikan Director 10% Kepada New Share Holder

    Kami sebuah syarikat kilang kelapa sawit dan menjalankan kerja supply mesin kepada kilang baru kelapa sawit dan process minyak second grade export ke luar negara

    Ingin menawarkan pemilikkan saham kepada anda yg berminat dalam industri kelapa sawit dan mengambil bahagian sebagai director syarikat sepenuhnya dan bergaji. atau tidak melibatkan diri dan akan merasai profit keuntungan perniagaan setiap tahun. Dan Kita bercadang menjadi syarikat ini ke public listed

    Syarikat kami mempunyai aset tpaak perniagaan seluas 1,000 hektar di kawasan industri di sabah.. dan menjadi tempat operasi perniagaan kami sekarang.

    Hubungi kami
    010 775 4494 atau whatsapp


    http://wasap.my/60107754494/nak+melabur  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..