Kilang Healthcare, Cosmetic, Skincare & Covid 19 Protection Products - Perlukan Investor/JV/Partner
Zal1 - Wed 25/Aug/2021 2:30pm [Last Comment]
Kilang GMP/HALAL/KEWANGAN/BUMI - PERLUKAN INVESTOR/JOIN VENTURE/PARTNER.

Kilang dan fasiliti SME sejak 2016 terletak di kawasan industri di negeri Selangor (100% Muslim) dengan kemudahahan pembuatan, R & D dan formulasi.

Produk dihasilkan:-

Pelbagai jenis kosmetik dan skin care dan healthcare, serum, foundation, krim, minyak angin, pelembab, shampoo, compact powder, balm, cleanser, intimate product, whitening cream, eye cream, scrub, essence, soap, hair tonic, Lip matte, Lipstik, Hand Sanitizer, Disinfectant liquid/foam dan banyak lagi.

Perkhidmatan contract Manufacturing: OEM dan ODM

- Masih beroperasi
- Tiada hutang
- Ready customer

Paid Capital: RM5 Juta

Pemegang saham terbesar ingin mencari Rakan Kongsi berpengalaman/Tiada pengalaman di dalam bidang ini. Boleh sebagai Shareholder dengan pemilikan ekuiti boleh dibincangkan pada yang serius sahaja

Info lanjut sila Whatapps atau call ke Pengurus :
018-9008091
https://wa.me/60189008091
(En. Mat)

T. Kasih Majalah.com

Niche: Mencari Pelabur | Pengedar Produk Kesihatan | Pengedar Produk Kecantikan
 
1. Hazrul Nizam - Wed 25/Aug/2021, 2:40pm
Peringatan mencari pelabur/funder/rakan kongsi, pinjaman peribadi/perniagaan. Wajib baca!! https://www.majalah.com/?classified.funder-pelabur.G7TYTJFXR8  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..