Khidmat Membuat Website
Matforward - Wed 13/May/2015 5:59pm [Last Comment]
Apa khabar?

Inginkan website cantik, canggih dah fabulous?

Saya menawarkan khidmat membuat website seperti yang anda mahukan pada harga runtuh!

Tawaran ini berharga RM370 sahaja!

Letakkan email anda di ruangan komen dan saya akan hantar email kepada anda. Ataupun email saya ke alamat releksekejap@gmail.com

Tiada caj tersembunyi!

Apa yang anda tidak akan dapat?
- Nama domain website .com
- Hosting (atau bagi saya RM10, saya beri maklumat dapatkan hosting percuma seumur hidup)

Jangan tunggu lama-lama, masukkan email di ruang komen sekarang! Lambat kang, melepas!

Terima kasih.

P/S: Siapa cepat bertindak dia untung!

Niche: Web Design Malaysia
 
1. Ruby 14 - Fri 20/Sep/2013, 5:23pm
Berminat email ke jejakgenerasi@gmail.com  
2. Prima - Sat 21/Sep/2013, 11:01am
detail pls: sales@primalife2u.com. t.kasih  
3. Tamingsari 2 - Sat 21/Sep/2013, 9:33pm
Berminat tuan : asiaberseri@gmail.com  
4. Adam 299 - Sun 22/Sep/2013, 12:25pm
Saya berminat.. emailkan ke yusof786[a t]gmail[d o t]com  
5. Matforward - Sun 22/Sep/2013, 3:07pm
Ruby 14, Prima, Tamingsari 2 dan Adam 299, saya sudah emailkan details kepada anda semua. Terima kasih.  
6. Sylan - Wed 9/Oct/2013, 10:06am
sy berminat..

email to: sabahweddingfavor@gmail.com  
7. Matforward - Fri 18/Oct/2013, 6:25pm
Sylan, saya sudah email details ke email. Terima kasih.  
8. Little Saigon - Fri 25/Oct/2013, 2:28pm
email sya di rejabothman@yahoo.com  
9. Matforward - Tue 3/Dec/2013, 2:42pm
Saya sudah email Little Saigon. Sila semak email anda. Terima kasih.  
10. Ramzee - Thu 31/Jul/2014, 12:13am
PM detail tuan. eakrum747@gmail.com  
11. Norhawa 3 - Thu 31/Jul/2014, 7:39am
Email detail di alzharashop@gmail.com  
12. Ridzuan Aziz - Thu 31/Jul/2014, 7:44pm
Memeng tengah mencari pembuat website, tolong email mrzteleshop@yahoo.com.my  
13. Faizal4977 - Thu 31/Jul/2014, 9:30pm
faizal4977@gmail.com  
14. Mohd Khairo - Thu 31/Jul/2014, 10:59pm
Sila email mkhairo@gmail.com  
15. Coco Adlin - Fri 1/Aug/2014, 3:27am
coco.adlin@gmail.com  
16. Matforward - Fri 1/Aug/2014, 3:19pm
Ramzee, Norhawa, Ridzuan, Faizal, Khairo dan Coco, saya sudah email anda semua. Sila semak email ya. Terima kasih.  
17. Sherifah - Fri 1/Aug/2014, 4:18pm
hera_03@hotmail.com  
18. Matforward - Mon 4/Aug/2014, 5:56pm
Sherifah saya sudah email. Sila check email ya. Terima kasih  
19. Mohammad 62 - Wed 6/Aug/2014, 3:44pm
garam.9229@gmail.com  
20. Matforward - Thu 7/Aug/2014, 12:22pm
Saya dah email Mohammad. Sila cek email ya. Terima kasih.  
21. Ssaglobal 3 - Sat 9/Aug/2014, 2:41am
pm bos
0192722219
email
kedaiprodukonline@gmail.com  
22. Kamal 84 - Tue 12/Aug/2014, 9:24pm
salam bro

saya ada idea nk buat website, tapi taktau category mana nak masuk

boleh pm x untuk discuss email: bizkamal [at] yahoo [dot] com

atau whatsapp 016 tiga tiga tiga 8457

kamal

thanks  
23. Matforward - Thu 14/Aug/2014, 12:37am
Ssaglobal dan Kamal, saya sudah email details. Sila check email anda. Terima kasih.  
24. Muhammad Hafis - Wed 20/Aug/2014, 11:42am
email ke : hafiz@mavellous.com.my  
25. Kakfarid - Thu 21/Aug/2014, 3:58pm
email ke : farid@azrb.com  
26. Matforward - Fri 22/Aug/2014, 12:06pm
Muhammad Hafis dan Kakfarid, saya sudah email. Sila check email ya. Terima kasih.  
27. Xmd - Sat 23/Aug/2014, 7:25am
email : wiwh@yahoo.com  
28. Matforward - Mon 25/Aug/2014, 1:33pm
Xmd, saya sudah email. Sila check email. Terima kasih.  
29. Mohd Sukri 12 - Thu 4/Sep/2014, 11:56pm
emailkan saya ihijrahsmart78@gmail.com  
30. Matforward - Fri 5/Sep/2014, 5:08pm
Mohd Sukri, saya sudah email tuan. Sila check email.

Terima kasih.  
31. Global 9 - Fri 19/Sep/2014, 2:17pm
alfah.global@gmail.com  
32. Diana Natasha - Sat 20/Sep/2014, 11:31am
Sila email,diana_sha06@yahoo.com  
33. Matforward - Sat 20/Sep/2014, 5:43pm
Global dan Diana, saya sudah email. Sila check email ya.

Terima kasih  
34. Nash Daniel - Sun 21/Sep/2014, 12:32am
email sy - nashdaniel96@icloud.com  
35. Sukri Seman - Sun 21/Sep/2014, 11:36pm
emailkan saya di hikmahniaga@yahoo.com.my  
36. Farid 7 - Mon 22/Sep/2014, 12:07am
Sesiapa yang tau buat website jom dengan saya. Saya internet marketer menggunakan Facebook dan beberapa menium lain seperti website & Instagram. Saya ada rancangan untuk menggunakan satu sistem pemasaran online yang sangat berkesan.

Saya telah sediakan Copy Writing yang bakal digunakan dan saya juga dah bekerjasama dengan sifu di dalam menyediakan rancangan marketing dan latihan untuk bakal Team kami dengan teknik yang simple.

Saya perlukan individu dengan kriteria berikut untuk bersama kami:

1-Website designer.
2-Serius nak setup group dengan saya.
3-Tahu apa itu Email marketing & autoresponder

Lain-lain kriteria kita bincang kemudian. Kenapa perlu sertai saya?? Kerana di belakang saya ada Sifu @ otai Network Marketing dimana saya berhasrat untuk menggabungkan ilmu dan pengalaman beliau dengan ilmu online yang saya miliki serta anda miliki dan kita boom MARKET yang masih fresh.

Apa yang saya boleh janjikan, anda bakal jadi pioneer bersama saya dan Sifu saya. Kerana hanya saya dan beliau sahaja yang merancang sebegini didalam bisnes ini.


jika berminat nak tahu apa bisnes ni sila hubungi saya. 011-14998773 (farid)  
37. Matforward - Mon 22/Sep/2014, 2:46pm
Nash dan Sukri, saya dah email. Sila check email ya.

Terima kasih.  
38. Azeen - Wed 1/Oct/2014, 10:57pm
Blh Email saya ibraisme@gmail.com  
39. Kereta Tua74 - Wed 8/Oct/2014, 8:31pm
assalam, tlg email kat saya zrkereta@gmail.com. saya nak buat website perniagaan saya. tkasih  
40. Matforward - Thu 9/Oct/2014, 6:04pm
Azeen dan Kereta Tua74, saya sudah email. Sila check email ya.

Terima kasih  
41. Yusof B - Wed 15/Oct/2014, 12:33pm
email ke saya tuan nusantara.asia@yahoo.com saya berminat tuan...  
42. Marineessence - Thu 16/Oct/2014, 2:02am
EMAIL SY zakiazren87@gmail.com  
43. Nor Hayati 4 - Fri 17/Oct/2014, 10:03am
pemasangan unifi utk syarikat/kedai. whatsapp saya 0122432342  
44. Ridhwan Osman - Fri 17/Oct/2014, 5:05pm
salam.. nk tyr sy sdh mulakan web design tetapi terbantut dsebabkn byk kerja. boleh ke tua lengkapkn website yg sy tgh design? jika boleh emailkn interest tuan kpd sy di r.osman@consultant.com sy kurang online disini  
45. Jyme Afzal - Fri 17/Oct/2014, 11:01pm
EMEL KE jimiafzal@yahoo.com.my  
46. Ahmad Fauzi 2 - Sat 18/Oct/2014, 10:04am
emel ahmadazim06@gmail.com  
47. Matforward - Mon 20/Oct/2014, 11:07pm
Yusof, Marineessence, Ridhwan, Jyme, Fauzi, saya sudah email anda semua. Sila check email ya.

Terima kasih  
48. Syamjutawan - Fri 24/Oct/2014, 10:27pm
emel detail pd sy jugak, syamjutawan69@gmail.com  
49. Info Urusniaga - Mon 27/Oct/2014, 1:21pm
Sila email ke info.urusniaga@gmail.com  
50. Matforward - Mon 27/Oct/2014, 11:32pm
Syamjutawan dan Info Urusniaga, saya sudah email. Sila check email ya.

Terima kasih  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 75 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..