Khidmat Kerani Akaun Sambilan - Sekitar Kulim
Nani 135 - Wed 19/Oct/2016 12:17pm
Bisnes dah lama tapi masih tak pasti berapa untung berapa rugi. Duit memang masyuk tapi ke mana yer??? DUIT dalam rekod banyak tapi bank balance tinggal sikit…? Mana duit company... mana duit sendiri pun tak tahu.

Jika anda mempunyai masalah seperti di atas, Saya bersedia membantu anda menyediakan full set account.
Penyata kewangan ni penting tau kalau nak buat pinjaman untuk mengembangkan perniagaan anda. Dan lagi membantu anda supaya tidak terlepas tarikh akhir submit penyata cukai ke lhdn setiap 30hb Jun setiap tahun.

Anda cuma perlu bekalkan dokumen-dokumen berkaitan perniagaan anda sahaja dan saya akan mengambilnya di tempat anda.
Cuma berikan alamat & no tel je... masa??? boleh ditetapkan kemudian...
Dokumen2 anda saya akan failkan kpd kumpulan2 tertentu supaya mudah anda cari kemudian hari..

Keutamaan untuk Kawasan Kulim dan sekitar

inazuaf@yahoo.com

Niche: Setiausaha Syarikat
     
  1. Nora 611 - Wed 19/Oct/2016, 2:09pm
    Saya perlukan kerani akaun part time. Sebelum ni guna Wave accounting. Tapi staf sempat key in sehingga pertengahan bulan Ogos baru-baru ini. Memerlukan part time untuk akaun dan audit syarikat kami yang kini di Sg Petani. Jika berminat wasap 0195112446  
  2. Nani 135 - Wed 19/Oct/2016, 2:42pm
    baik puan..  
  3. Nani 135 - Tue 1/Nov/2016, 10:09am
    Bagi yang berada sekitar kulim,BM, S.jaya, tawaran perkhidmatan di atas masih terbuka..tq  
  4. Muhamad Syamill - Wed 16/Nov/2016, 9:07pm
    saya ada kenalan yang tinggal di kulim, belajar dalam setiausaha, dan masih belum bekerja..
    cik boleh pm / whatapps no. saya untuk detail lanjut : 013-490 0690  
Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Berniaga Mee Goreng yang Paling Lumayan
Bagaimana nak berniaga di gerai makan sebenarnya. Adakah perlu kita membuat berpuluh-puluh menu. Atau cukup dengan hanya satu menu sahaja, tapi dibuat dengan begitu sedap? Kami ke Hameed Pata Mee Sotong di area Padang Kota Lama di Georgetown Penang. Ikuti episod menarik ini :-)
Nasi Kandar Penang: Deens Maju Georgetown & Deen Jelutong Memang Power!
Trip ke Pulau Pinang mencari Nasi Kandar yang popular untuk dicuba. Apakah yang membezakan Nasi Kandar dengan Nasi Gulai biasa? Benarkah ada lebih 100 Restoran Nasi Kandar di Penang? Ikuti explorasi kami di Pulau Pinang mencari jawapannya :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)