Khidmat Import Barangan China
Hafizjb 2 - Sun 11/Sep/2011 9:53am [Last Comment]
menawarkan perkhimatan mengimport barangan dari China dan membawa masuk ke Malaysia terus ke rumah anda dengan harga perpatutan.
seperti:-
Assesori Apple ( iPhone,iPad,iPod dan etc)
Assesori Phone (nokia,BB, etc)
Pakaian wanita dan lelaki
Peralatan memancing
Dan etc...

Niche: Produk Dari China | Perkakas Rm2 Dan Gajet | Import Dan Eksport
 
1. Azuan 26 - Sun 11/Sep/2011, 11:34am
amoi kire barangan kn..ley r..ni kre cmne nie  
2. Newlybiz - Sun 11/Sep/2011, 9:25pm
berapa MOQ yg diperlukan utk order setiap produk ni?  
3. Faiz 77 - Mon 12/Sep/2011, 1:46am
saya berminat nak tau lebih lanjut...
emailkan pada saya
syufacollection@gmail.com  
4. Senang Com - Mon 12/Sep/2011, 6:54pm
emelkan khidmat anda ke jomsenang@gmail.com..sebab kami nk bg jon unuk awak..tq  
5. Hafizjb - Tue 13/Sep/2011, 9:49am
Newlybiz @ tak kesah seberapa byak pon nak oder...utk kegunaan sendri pon boleh... bagi email utk keterangan lanjut..  
6. Farid Khalil - Tue 13/Sep/2011, 2:48pm
saya berminat nak tau lebih lanjut.
email sy
farid23_88@yahoo.com  
7. Ahbar - Wed 14/Sep/2011, 11:58pm
saya nk tanya tshirt2 kosong di china blh dpt berapa? min kuantiti untuk permulaan dan cost.

hubungi ahbarprinting@gmail.com  
8. Botax Erol - Sat 17/Sep/2011, 12:15pm
bleh email detail ..mivec4hrottle@yahoo.com.my  
9. Hafizi 11 - Sat 17/Sep/2011, 11:13pm
saya pn nk tau jugak...apa brag yang bleh beli?berapa min kuantiti?berapa kos sampai rumah?

lubokboy@gmail.com  
10. Nad 3 - Sun 18/Sep/2011, 6:16pm
saya nak carik barangan craft, supply. contoh felt, dan butang. boleh mail ke luvelyadrenalin89@gmail.com thx a lot  
11. Yatie Cha - Sun 18/Sep/2011, 9:34pm
kalau aksessori apple tu boleh bg hrg tak?
syazmira0401@yahoo.com  
12. Noor Aziah - Mon 19/Sep/2011, 3:48pm
Please bagi email....  
13. Fly 2 - Mon 19/Sep/2011, 10:32pm
hafizjb ni tugas dia handle shipping kot.. kalau nak pesan barang pun buat jugak ke? saya pun ambik upah beli barang. pun bole guna khidmat hafiz ni..  
14. Hafizjb 2 - Tue 20/Sep/2011, 12:06am
yup..mcm tu la Fly 2, sama2 berbisnes..  
15. Hafizjb 2 - Tue 20/Sep/2011, 12:07am
noor aziah; houseofmarket@gmail.com  
16. Shahrul 20 - Thu 22/Sep/2011, 10:38pm
sya peniaga kdai telefon..blh email list harga untuk barang2 telefon yg awk ade .termasuk harga sparepart handphone.emailkan kt pahangfelda@yahoo.com  
17. Hazman 4 - Thu 29/Sep/2011, 10:53pm
sy menjual peralatan memancing secara kecilan,blh bg syarat MOQ ,brand,model dan harga sehinga ke tngan saya..hm_men2@yahoo.com  
18. Tarmimi - Sat 1/Oct/2011, 12:50pm
oh ye, email saya abuhuurin3001@yahoo.com
0198965165  
19. Khairuddin 8 - Wed 5/Oct/2011, 5:18am
sy nak beli dptkan kertas A4 70 gsm dan 80 gsm boleh tak saudara uruskan. kalau boleh tel/sms sy khairudin - 0126110894  
20. Mehruniza - Wed 5/Oct/2011, 8:00am
Intrested to open kedai rm2. Plez email me any list and price of product that suit. tanjungcatering@yahoo.com
TQ  
21. Nad 3 - Wed 5/Oct/2011, 11:56pm
nak tahu quotation harga barnag craftgn. cotton, fel, flannel, buttons dan ribbon kamisukafashion@gmail.com  
22. Khairuddin 8 - Thu 6/Oct/2011, 4:58pm
sy nak bw masuk kertas A4 70 gsm , boleh uruskan ke - odad_59@yahoo.com  
23. Sofimas - Sat 8/Oct/2011, 8:23am
Salam syarikat kami sedang mencari pembuat tabung duit siling sekira ada tolong email kepada sofimas@yahoo.com  
24. Suzie 13 - Wed 26/Oct/2011, 10:39am
saya menjalan kan perniagaan menjual pakaian wanita secara online..boleh emailkn kepada saya dengan lebih detail..tq email twomaxc@yahoo.com  
25. Zura 75 - Thu 27/Oct/2011, 6:52pm
Saya nak tahu quotation harga brg craftgn yang ada.especially kotak kertas untuk buat doorgift, cotton, fel, flannel, buttons dan ribbon.

tq

zura_elysha@yahoo.com  
26. Ozey - Sun 13/Nov/2011, 9:36pm
Handle shipping je ke or boleh beli kan barang jugak?
email pada saya jugak... ozey_ent@yahoo.com  
27. Sadruddin - Tue 15/Nov/2011, 1:00am
saya ada supplier perfume dari china,blh uruskan penghantaran tak?emel sy details sureup66@gmail.com  
28. Dienz 2 - Tue 15/Nov/2011, 2:39am
bole bawak masok monster beat dr dre x...  
29. Mann 13 - Mon 28/Nov/2011, 7:28pm
email kn caj utk import tudung dr cina..
caj transport ngn caj2 ln tu..
plez email kn manbiz_729@yahoo.com  
30. Ahmad Shamsul - Sun 25/Dec/2011, 1:57am
sy niaga permainan kanak2...leh bg sebut harga x...email pd sy shamsul_deto@yahoo.com  
31. Mohd Aizul Amin - Fri 30/Dec/2011, 1:42am
Saya nak tahu quotation harga t-shirt nike original sahaja.especially untuk lelaki.

tq

aizulamin86@hotmail.com  
32. Bie 13 - Thu 5/Jan/2012, 6:58pm
sy nak sebut harga utk handbag branded spt LV, Coach, Gucci, emel sy katalog, minimum order
bie390@yahoo.com  
33. Hasrini - Sun 29/Jan/2012, 10:23pm
kalau saya nak order barang mainan seperti helikopter rc boleh tak.mcmmana nak deal yea.boleh cite tak ttg harga and semua yg perlu saya tahu....tq  
34. Mami Emy - Wed 1/Feb/2012, 3:27pm
berminat nak niaga brg2 mainan kanak2 yg murah2 utk di niaga di pasar mlm tlg email apa2 katalog dan sebut harga. TQ  
35. Ina Jitra - Wed 15/Feb/2012, 5:08pm
boleh import baby diapers tak dri china? min order & cost berapa?  
36. Ina Jitra - Wed 15/Feb/2012, 9:57pm
pls email me kalo ada diapers murah sitizarina.talib@acmsb.com.my  
37. Hafizjb 2 - Tue 21/Feb/2012, 1:20am
Dienz 2 @ boleh anda kasi email anda untuk deal?

Ina Jitra @ saya akan feed back secepat yang mungik kpada anda

Bie 13 @ saya akan email anda secepat yang mungkin ya

Hasrini boleh anda bgi email anda?




houseofmarket@gmail.com  
38. Dynas - Fri 24/Feb/2012, 2:08am
sy berminat untuk minta dpt external hard disc dr China..klu bole sila emel sy dinaysf@yahoo.com.my  
39. Nozizz - Sun 4/Mar/2012, 7:39am
salam..bole dpatkan baju kurung dan baju kebaya dewasa dan kanak-kanak perempuan umur-1-15 tahun?kalau bole baju yg da siap dijahit..
baju kebaya yg dewasa shaja..
email me nozizz@yahoo.com  
40. Mydashop - Fri 23/Mar/2012, 1:00am
Salam.. sy nk bawak masuk pralatan sukan dr China ke kdai kami di Selangor.. boleh servce?.. tq
mydashop@ymail.com  
41. Ehsan 12 - Fri 23/Mar/2012, 1:22pm
salam..sy nk order ATV , untuk 1 unit dan eksesori cross.. sy dh servey lam alibaba...better lau ad yg handle lg ok..klu smua bjln ngn lncar..berminat nk oder dlm kuantiti yg byk..coz jrang mlyu wt bisness nih.. :) shipping agak ksar gak la..ap pn.. lay bleh.. plz info kt e_virtualbusiness@yahoo.com / realsaiko@yahoo.com.sg ..  
42. Muhammad Hafiz Bin Suhaili - Wed 28/Mar/2012, 7:03pm
apeaceawar@yahoo.com
katalog dan quotation price  
43. Zackie 2 - Mon 7/May/2012, 12:33am
boleh email detail.............baby_kaisara@yahoo.com  
44. Nla 2 - Tue 8/May/2012, 1:35pm
email saya detail elia46_teddy@yahoo.com  
45. Rizaldanish - Tue 8/May/2012, 1:47pm
email detail de_jacc@hotmail.com  
46. Nuyyul - Fri 8/Jun/2012, 8:34pm
quotation utk kain cotton dari china please.tq...

nuyyuldee@gmail.com  
47. Nazir Kl - Sat 16/Jun/2012, 2:20pm
Nak beli hand pone dan barang hand pone boleh email details  
48. Hub 2 - Tue 10/Jul/2012, 5:55pm
qoutation utk whitelight teeth whitening
thanks  
49. En Izzue - Mon 3/Sep/2012, 2:08pm
saya nak cari popcorn hammer dari China. boleh tolong dapatkan? berapa chargesnya? unit yag nak beli satu sahaja sila email ke ilhamminda@yahoo.com supaya saya boleh hantar gambarnya. Tq  
50. Knizamb - Sun 9/Sep/2012, 10:06pm
Please email your email address to me

knizamb@gmail.com Would like to ask few question for shipping from china to malaysia  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 53 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..