Khidmat Asuhan Putrajaya
Adzraayraa16 - Thu 10/Oct/2019 12:59pm
Assalamualaikum..

Saya sedang mencari anak asuhan berumur 3 bulan hingga 4 tahun di kawasan Presint 8 dan berdekatan. Terhad kepada 3 orang kanak-kanak sahaja.

Saya juga ada menyediakan transit untuk kanak-kanak 5 tahun hingga 9 tahun. Selain daripada itu saya menyediakan asuhan harian dan hujung minggu pada kadar yang berpatutan mengikut jam atau hari.

Kelebihan memilih khidmat saya adalah rumah berdekatan dengan kemudahan asas seperti klinik, kedai serbaneka, kedai makan, stesen minyak, kemudahan lif.

Rumah saya juga dilengkapi aircond, penapis air yang bersih, tiada pencemaran asap rokok, tidak memelihara haiwan dan mempunyai pengalaman bekerja di tadika.

Mempunyai sijil penyediaan makanan dan suntikan thypoid (tak perlu bimbang tentang pencemaran makanan yang dimasak) dan dalam proses mengikuti kursus KAP. Saya juga mahir dalam mengendalikan EBM dan sentiasa menggalakkan penyusuan susu ibu.

Masa asuhan adalah dari jam 7 pagi hingga 6 petang. Buat masa ini asuhan secara shift terhad kepada 1 kekosongan sahaja. Siapa cepat dia dapat. Harga yang saya tawarkan adalah mengikut harga semasa dan persetujuan dari kedua-dua belah pihak. (Boleh dirunding).

Sila hubungi saya untuk maklumat selanjutnya di talian berikut :

016-7717683
(Mama E)

Terima kasih.

Niche: Pusat Jagaan Bayi
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Fort Supai Melaka & Restoran Ikan Bakar Terapung (Kuala Linggi)
Kami ke Kota Bukit Supai (Fort Supai) di Kuala Sungai Linggi, sempadan Melaka dan N9. Kota ini dibina pada 1757 oleh Belanda bersama Pihak Bugis. Juga terdapat sebuah Restoran Ikan Bakar Terapung dan boleh terus mendaki ke Fort Supai melalui jejantas atas laut.
Asam Pedas di Tepi Jeti Nelayan Sungai Siring Melaka
Melaka ada banyak jeti nelayan. Lokasi yang popular adalah Muara Sg Duyung, Alai, Umbai, Serkam dan banyak lagi. Saya ke jeti nelayan Pantai Siring Melaka dekat Umbai untuk menikmati Asam Pedas ikan segar yang baru ditangkap.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)