Khidmat Akaun, GST, Audit dan Tax
Jitudata Services @ Jitudata Services
Tue 21/Jun/2016 2:03pm [Last Comment]
Jitudata services , sebuah firma perakaunan oleh akauntan bertauliah(chartered accountant) menawarkan khidmat akaun dengan service dan fee yg memuaskan

Juga ada harga yang menarik utk audit dan tax

Serta menyelesaikan perakaunan yang tertunggak (backlog)

Amat berbaloi bagi SME dan syarikat yang baru beroperasi. . Anda tidak perlu mengambil staf perakaunan jika akaun anda dapat diselesaikan dgn betul dan murah.Kelebihannya, akaun anda boleh di audit untuk kegunaan pihak kerajaan seperti cukai dan dan untuk memohon pinjaman bank atau organisasi lain/. Rekod akaun/transaksi syarikat anda juga dapat ST dengan harga yg berpatutan serta khidmat yang memuaskan

Penyata Kewangan yang disediakan termasuklah :
BALANCE SHEET (Kunci Kira-kira)
INCOME STATEMENT (Penyata Untung Rugi)
GENERAL LEDGER (Lejar Am)
GENERAL JOURNAL (Lejar Journal)
BANK RECONCILIATION (Penyata Penyesuaian Bank)
FIXED ASSETS SHEDULE (Penyata Harta dan Susutnilai)

Penyata Kewangan akan disediakan secara berkomputer dan akan mengandungi maklumat-maklumat seperti yang dikhendaki oleh Akta mahupun Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN). Disamping itu pengguna akan memperolehi Penyata Kewangan mereka secara konsisten dan boleh dipercayai.

(Fee bergantung pd transaksi)
Khairul
017-2949142
Chartered accountant
jitudata services
jitudataservices@gmail.com

Niche: Servis Freelance | Servis Kewangan
 
1. Aziah Abbas - Mon 27/Jun/2016, 1:00pm
Menyediakan perkhidmatan management acct untuk tahunan Ataupun bulanan.... Boleh hubungi saya 0123849071  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..