Khas untuk yang Suka Workout, Kaki Wayang, Starbuck, Travel
Hanif 185 - Mon 6/Aug/2018 11:08am
Biasa apa yang buatkan korang suka workout?

Personal achievement? Kepuasan? Nak kurus dan slim? Jaga kesihatan?

Nak tak kalau hari ni korang just workout, korang dapat reward dan diskaun?

Reward apa tu? Diskaun apa tu? ๐Ÿ˜ฑMacamana tu?

Macam biasa, korang workout and medical checkup, berhenti merokok dapat point and korang bole claim mcm di bawah ni

1) tiket wayang free setiap minggu.
2) voucher rm10 starbuck setiap minggu.
3) travel dengan airasia DISKAUN up to 50% diskaun.
4) DISKAUN GARMIN DAN FITBIT 25%
5) DISKAUN FITNESS FIRST UP TO 50%
6) BERJAYA HOTEL DAN RESORT UP TO 35% DISKAUN
7) JAYA GROCER DISKAUN 10%
8) REEBOK up to 25% DISKAUN!

Dahla workout, makin SIHAT, RISIKO JATUH SAKIT pun dapat DISKAUN, Tengok wayang pun FREE, TRAVEL pun DISKAUN.

Ishh banyak betul benefit kan! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Plan pun bukan mahal. cuma SERENDAH RM28/ seBULAN

Tapi offer ni tak tau la sampai bila kan.

Tapi saya mohon maaf awal awal if nanti pelan ni dah takde nanti ya.

Utk lock harga ni cepat-cpat bole terus klik link ni utk wasap ya www.wasap.my/601151427596

Hanif
NAZRIZZ AGENCY
011-51427596

Niche: Produk Kuruskan Badan | Butik Kesihatan | Peralatan Sukan
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.