Khas untuk Mereka yang Beberapa Kali Gagal Dapatkan Pinjaman!
Umie 39 - Tue 11/Jun/2013 11:29am [Last Comment]
BANTUAN PINJAMAN KEWANGAN SECARA ISLAM.BAGI MENYELESAIKAN SEGALA HUTANG YANG BERSANGKUTAN DENGAN RIBA.

TANPA PENJAMIN
TANPA SLIP GAJI
TANPA FAEDAH
TANPA HAD PINJAMAN

BAYARAN BALIK YANG TIDAK MEMBEBANKAN:-
RM25.00 SEBULAN ATAU RM250 SEBULAN UNTUK TEMPOH 40BULAN.

HUBUNGI/SMS SAYA SEGERA UNTUK MAKLUMAT LANJUT,011-15629880.

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Rina 158 - Tue 11/Jun/2013, 11:36am
salam, boleh tahu lebih lanjut?
defiena@hotmail.com  
2. Mohd Syafiq 10 - Tue 11/Jun/2013, 11:39am
tolong email saya detail dan syarat2.

iamfiq87@hotmail.com
terima kasih  
3. Farreez - Tue 11/Jun/2013, 11:47am
boleh emailkan lanjut farreez_azmee@yahoo.com  
4. Azyan 3 - Tue 11/Jun/2013, 12:13pm
emel sy: littlebeeparis@gmail.com  
5. Vijay 11 - Tue 11/Jun/2013, 12:15pm
pls email details vijiyanderan@hotmail.com  
6. Sheila 45 - Tue 11/Jun/2013, 5:30pm
pls email detail kat happysadandconfusedsoul@gmail.com  
7. Jom Beriklan - Tue 11/Jun/2013, 10:37pm
please email details at tintasebuahkehidupan@gmail.com  
8. Yusofgold - Wed 12/Jun/2013, 7:07am
email detail : abrahman_silver44@yahoo.com  
9. Krishnan - Thu 13/Jun/2013, 10:49am
Kindly email me too
mwexim@yahoo.com  
10. Aresa - Thu 13/Jun/2013, 11:23am
PINJAMAN PERIBADI UNTUK KAKITANGAN SWASTA & KERAJAAN

BERMINAT BOLEH EMAIL SAYA DI : aresa_90@yahoo.com  
11. Selamba 5 - Thu 13/Jun/2013, 2:22pm
salam sejahtera...saya di sini mempunyai masalah...saya ada membuat pinjaman dari peminjam berlesen..masalah saya sekarang...tempat saya meminjam..memberi tempoh pinjaman hanya 8 bulan sahaja...setiap bulan saya kena bayar sebanyak rm 1920.00 sekarang tinggal lagi 6 bulan lagi untuk saya berurusan dgn mereka...masalah nye bayaran nye terlalu tinggi...sudah berapa bulan saya menunggu untuk mereka memberi jawapan untuk mengurabg kan bayaran dan menanbah tempoh bayaran...sampai skrg masih tak ada jawapan dan setiap bulan gaji saya di potong...saya meminta tolong pada yg serous boleh tolong saya...saya nak tutup acc dari peminjam ni dan buat lain dgn bulan murah dan jangka masa panjang...gaji bersih saya selepas tolak epf dan socso rm 2142.00 setiap bulan...dan saya memerlukan rm 15 ribu untuk menutup account dari peminjam tersebut...saya boleh buat tolakan gaji sebanyak rm 1000 atau 1250 sebulan...minta bantuan dari peminjam semua...saya agak tertekan skrg..kerana gaji bulan selalu habis..dan tak dapat bayar pinjaman bank dan lain lain...saya sudah 6 th berkerja di tempat saya ni...kalau tiada peminjam lain yg boleh bantu...ada tak cara lain yang boleh saya buat...klu bank mmg susah sebab saya ada tunggakan dari bank lagi...minta pada yg serius boleh bantu...sila email saya pada hafiz@bussasia.com...hanya pada peminjam sebenar bukan dari yg ambil komition...sebab saya tak nak 2 3 kali kerja berulang alik...tapi akan kecewa... terima kasih pada yg dapat membantu... email saya.. hafiz@bussasia.com  
12. Eka 15 - Thu 13/Jun/2013, 3:43pm
salam saya buat personal loan mbsb untuk staff tetap kerajaan. dgn rate serendah 3.5-3.99% selama 25 tahun dgn potongan 70% dari gaji anda. bagi yang ingin membuat overlap/tutup mana2 loan lain boleh lah overlap dgn pakej baru mbsb. insya allah yang baik datang dari bantuan Allah swt. ctoss dan ccris saya boleh bantu insya allah. berminat dan sebarang pertanyaan boleh hubungi saya 011-29481344  
13. Shahril 79 - Thu 13/Jun/2013, 4:09pm
email detail pd sy
shahril.nizar@yahoo.com  
14. Eric 19 - Thu 13/Jun/2013, 9:00pm
Sedia Menolong Membuat Pinjaman Peribadi Kepada Kakitangan Kerajaan Yang Menghadapi
Masalah-masalah Seperti:
??PoTonGan Dah SamPai 80%
??BlacKList TinGGi
??KonTrak
??GoLonGan PeSaRa
??ADa Ctos
??ADa Ccris
BerMinat dengan 'Pinjaman' atau
'Menjadi Agen'
Dapat HuBunGi atau SMS saya:
hp: 010-2253368 atau
Emel: koperasionline88@hotmail.com  
15. Zalina 21 - Thu 13/Jun/2013, 9:09pm
berminat boleh bagi detail di email ina_azli@hotmail.com? Perlu pertolongan sangat2  
16. Mimie 29 - Fri 14/Jun/2013, 2:59pm
pinjaman peribadi trkini dan segera!! proses 1 jam!!! dokumen mudah!! installment rendah!!! call ziela 017-6151454 utk keterangan lanjut!!  
17. Nurul Fatehah Binti Azmi - Fri 14/Jun/2013, 4:56pm
plz email detail
nurulfatehah_cwa@yahoo.com  
18. Siti Salmah Bt Mohamed Noor - Fri 14/Jun/2013, 10:10pm
ibu tunggal perlu pinjaman segera.mampu bayar .kerja kerajaan.nak buat modal perniagaan sempena ramadan.tk 017-5393903  
19. Amie Hassan - Sat 15/Jun/2013, 11:50pm
detail plz...qhalammullah83@yahoo.com  
20. Noni86 - Sun 25/Aug/2013, 10:53am
detail plzzz...urgent sgt..noni.mustamam@yahoo.com  

Page 1   (Total 20 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..