Kes Penipuan & Tuntutan Semula Hak
Izlegal - Tue 7/Jan/2020 12:42pm
Assalamualaikum buat semua warga Majalah.com, saya sudah beberapa kali terlihat banyak isu berkaitan penipuan yang berlaku, dipos dan dibincangkan.

Saya galakkan kepada mangsa-mangsa untuk tidak hanya berdiam diri sahaja, jika ada apa sahaja dokumen, rekod transaksi, perbualan Whatsapp yang boleh menyokong tuntutan hak tuan puan, kenapa tidak sahaja cuba mulakan tindakan. Jika tindakan dimulakan 50% akan berjaya, 50% mungkin tidak berjaya. Tapi peluang 50% adalah jauh lebih baik dari 0% dengan tiada tindakan dilakukan.

Jika sahabat-sahabat saya di dalam Majalah.com ini memerlukan khidmat guaman, sila hubungi saya di izlegal@yahoo.com

Ajukan soalan, lampirkan apa sahaja dokumen berkaitan bagi menyokong jalan cerita anda.

TQ.

Niche: Diskusi Tuntutan Dan Tribunal | Konsultan Peguam
     
  1. Mohd Azlan Hashim - Sun 12/Jan/2020, 10:20pm
    Pls wsap 0182453140  
  2. Sham 654 - Thu 16/Jan/2020, 4:06am
    Tuan,Pls wsap 0123444236  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Berniaga Mee Goreng yang Paling Lumayan
Bagaimana nak berniaga di gerai makan sebenarnya. Adakah perlu kita membuat berpuluh-puluh menu. Atau cukup dengan hanya satu menu sahaja, tapi dibuat dengan begitu sedap? Kami ke Hameed Pata Mee Sotong di area Padang Kota Lama di Georgetown Penang. Ikuti episod menarik ini :-)
Nasi Kandar Penang: Deens Maju Georgetown & Deen Jelutong Memang Power!
Trip ke Pulau Pinang mencari Nasi Kandar yang popular untuk dicuba. Apakah yang membezakan Nasi Kandar dengan Nasi Gulai biasa? Benarkah ada lebih 100 Restoran Nasi Kandar di Penang? Ikuti explorasi kami di Pulau Pinang mencari jawapannya :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)