Kerongsang Mutiara & Kristal yang Paling Murah Dipasaran.
Ryana 3 @ Ryana Accessories - Thu 7/Apr/2011 10:03am [Last Comment]
Assalammualaikum.. saya menawarkan kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi pengedar aksessori berasaskan mutiara dan kristal dari negeri Sabah, harga yang yang di tawarkan adalah murah dan sangat berpatutan sehingga anda mampu meraih keuntungan melebihi 100%.. skrg ada promosi,,, nak tgk gambar google sini.. http://ryanasweet0312.blogspot.com/

Niche: Pemborong Aksesori Wanita | Pemborong Mutiara
 
1. Aliza 13 - Thu 7/Apr/2011, 10:18am
Hi....saya dah mlawat ke blog anda, dan amat tertarik, dgn koleksi yg ade,jika saya mahu jadi agen drop ship boleh ke? ini kerana saya baru saje hendak brjinak2 dlm biz so saye x yakin nak amik byk, jadi agen drop ship adalah cara mudah saya mmulakn biz.saya blh promosikn di blog n fb saya,Tq.
alizasamin@gmail.com  
2. Nur 76 - Thu 7/Apr/2011, 10:27am
ooppsss sory lupe lak nk bg emel
ken_shona@yahoo.com  
3. Ryana 3 - Thu 7/Apr/2011, 1:12pm
terima kasih pada yang dah mengunjungi blog saya,, pada yang belum tgk lagi tu jemputlah masuk.. servey2 kerongsang manalah tau terbuka hati nak buat business ni dalam menambah pendapatan.. terima kasih juga pada yang berminat nak jadi agen drop ship.. saya sentiasa mengalu-alukan anda,, apa yang penting kalau nak jadi agen jadi follower kat blog saya supaya senang saya nak hubungi... TQ..  
4. Cempaka 4 - Thu 7/Apr/2011, 2:22pm
sy berminat utk jd agen dropship anda boleh ke? tq.
cthazar@yahoo.com  
5. Ryana 3 - Thu 7/Apr/2011, 6:35pm
Salam,, Aliza13, Nur76 dan Cempaka4 saya dah email awak.. terima kasih..  
6. Kakla 2 - Fri 8/Apr/2011, 12:29am
berminat..emel detail ke asriesal@yahoo.com.my  
7. Ryana 3 - Sat 9/Apr/2011, 12:26pm
salam kakla... saya dah email...tq...  
8. Shasha 18 - Sat 9/Apr/2011, 7:42pm
sy pun minat jadi agen dropship.moneyfinder99@yahoo.com  
9. Suzanna 3 - Sun 10/Apr/2011, 12:32am
saya pn brmnt juga utk jd agen dropship...bole emailkn x? furius_kid@yahoo.com, tq  
10. Noor Firdaus - Sun 10/Apr/2011, 12:27pm
leh bg sy detail x mngenai kerongsang mutiara dan kristal
firda_arinda@yahoo.com..tq  
11. Kartini Shapii - Mon 11/Apr/2011, 6:55pm
SALAM..SAYA BERMINAT LA UNTUK JD AGEN..BOLEY X BAGI DETAIL..NI EMAIL SAYA..

tinie_virgo87@yahoo.com  
12. Ryana 3 - Wed 13/Apr/2011, 10:18am
salam,, shasha,, suzanna,,noor firdaus,, kartini shapi,, saya dah email awak semua... terima kasih..  
13. Tlb - Thu 14/Apr/2011, 1:06pm
saya berminat tlb26@ymail.com  
14. Chix - Mon 18/Apr/2011, 9:27am
kami ada buka tapak jualan sempena "HARI BELIA NEGARA 2011" di Putrajaya pada 27- 29 Mei 2011. Sesiapa yang berminat boleh call saya Cik Aini di 07-8635261.  
15. Zz 5 - Tue 19/Apr/2011, 10:06am
saya pun berminat untuk jd agen dropship bleh email ke zzaihan@yahoo.com  
16. Byzura - Thu 21/Apr/2011, 4:57pm
saya berminat, leh emailkan sy d sitinorbaizurasaidin@yahoo.com.my..tq  
17. Perakfashionfest11 - Tue 26/Apr/2011, 4:43pm
Assalamu'alaikum.
Ingin menyertai gerai pameran kami bagi program Perak Beauty & Fashion Fest 2011 yang berlangsung pada bulan 6 ini. Sila layari website kami http://perakbeautyfashionfest2011.blogspot.com/.Hubungi  
18. Perakfashionfest11 - Tue 26/Apr/2011, 4:45pm
hubungi pejabat 05 311 4013/ 05 311 4256/ , 012 917 8339 (Pa'Engku)/016 521 4283 (athirah)  
19. Marissa Wage - Mon 7/Nov/2011, 2:50pm
Ryana3, sila e-mail kan saya.

rosebudasian@yahoo.com

sms selepas e-mail: 0127770196  
20. Ramizu 2 - Thu 14/Feb/2013, 4:16pm
sy berminat nak tau lebih detail. boleh email pada ramizu05@yahoo.com  
21. Aini Syamilah - Wed 13/Mar/2013, 1:55pm
salam Ryana, tlg email saya details ye. saya berminat nak buat dropship, tq  

Page 1   (Total 21 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..