Kerjaya Tanpa Modal
Mohd Azuan 3 - Wed 29/Feb/2012 2:32pm [Last Comment]
Kepada sesiapa yang nak tambah income. Jom, buat business Takaful...potensi income 5 angka sebulan dalam masa setahun atau 2 tahun. Terpulang kepada anda.

Bagus untuk yang muda2, yang baru start kerja, untuk tambah income...kalau setakat RM 500-1000 sebulan extra (part time income)...dalam insurance sesenang je boleh dapat. Saya akan ajar daripada mula sampai expert....

So, kalau berminat, boleh contact : 019-474 5503 (Mohd Azuan) atau email :azuan.maatakaful@gmail.com

Bila anda terbaca je post saya, mungkin anda rasa tak penting, tapi tak pe, untuk sesiapa yg nak tambah income....and nak start accumulate wealth, kena amik tahu pasal apa yg saya ingin kongsikan....tak perlu buat pilihan dulu, buka minda, amik tahu...dan buat analisa, kemudian buat tindakan...pilihan di tangan anda

Nak income bertambah setiap minggu, Insyallah kami tunjukkan caranya, pilihan ditangan anda...

Niche: Kerja Agen Perunding | Jobs & Vacancies in Malaysia
     
  1. Tam 9 - Wed 29/Feb/2012, 2:43pm
    boleh bagi info lebih detail x?

    mar_niai@yahoo.com.my  
  2. Nadiah 27 - Wed 29/Feb/2012, 2:48pm
    ciku_comel94@yahoo.com  
  3. Firdaus 196 - Wed 29/Feb/2012, 2:53pm
    firdaus_mdyasin@yahoo.com  
  4. Nida 10 - Wed 29/Feb/2012, 4:02pm
    wee2da83@rocketmail.com  
  5. Aisyah 29 - Wed 29/Feb/2012, 6:54pm
    berminat...email ke ariel2362@gmail.com  
  6. Syah123 - Thu 1/Mar/2012, 2:32am
    emel saya di syah_shirasagi@yahoo.com  
  7. Yana 77 - Thu 1/Mar/2012, 8:37am
    Boleh email saya?
    roxy_yana87@yahoo.com  
  8. Cuehyra - Thu 1/Mar/2012, 9:49am
    sy nk tau detail.. bleh emailkn pd sy x?
    cue_conchita@yahoo.com  
  9. Sue 50 - Thu 1/Mar/2012, 5:53pm
    saya nk tau details...emailkan kat saya suhaila926@gmail.com  
  10. Juara - Thu 1/Mar/2012, 6:28pm
    email ke juarajohan80@yahoo.com...tq  
  11. Delima88 - Fri 2/Mar/2012, 7:01pm
    Lori 3 tan untuk dijual sekali dengan kontrak pengangkutannya sekali..model isuzu elf tahun 2006..sebarang pertanyaan sila hubungi 012-5652870 ZAMRI  
  12. Mohd Azuan 3 - Fri 2/Mar/2012, 11:16pm
    saya dah hantar maklumat dan sedikit info tentang takaful.. kepada sesiapa yang berminat..kita akan teruskan kepada langkah yang kedua.. Anda telah memulakan langkah yg bijak hari ini apabila anda mahu mengambil tahu tentang bisnes takaful ini..  
  13. Sofia 26 - Tue 6/Mar/2012, 8:47am
    emailkan saya
    ironi_senja@yahoo.com  
  14. Mohd Azlan 20 - Sat 17/Mar/2012, 7:59pm
    emailkan saya info..huhu

    lan_6173@yahoo.com

    tq  
  15. Budak 5 - Fri 3/Aug/2012, 5:58pm
    emel kn info aji_mat90@yahoo.com  
Page 1   (Total 15 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cuti Putrajaya Naik Basikal Memang Epic!
Kami ke tepi tasik di Putrajaya berhampiran Masjid Besi. Asalnya nak mencuba menu masakan panas di restoran Umai Cafe. Makanan disana sedap belaka. Di sebelah cafe ada Monumen Alaf Baru yang unik. Kemudian kami mengelilingi Pulau Putrajaya menaiki basikal dgn pemandangan yg amat mempesonakan dan menyusup dibawah 8 jambatan ikonik :-)
Terbongkar! Lokasi 8 Sate Sedap di Kajang
Bandar Kajang tempat bermulanya perniagaan sate di Semenanjung Malaysia. Dipelopori oleh Hj Tasmin dan Hj Rono bin Sakiban (adik beradik) yang datang dari Pulau Jawa sekitar 1911-1917. Ikuti pengembaraan kami menerjah beberapa lokasi sate yang sedap di Kajang dan menyingkap sejarah silam satay nya.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)