Kerjaya Tanpa Modal - untuk Warga Utara
Mohd Azuan 3 - Sat 25/Aug/2012 7:45am
Kepada sesiapa yang nak tambah income. Jom, buat business Takaful...potensi income 5 angka sebulan dalam masa setahun atau 2 tahun. Terpulang kepada anda.

Bagus untuk yang muda2, yang baru start kerja, untuk tambah income...kalau setakat RM 500-1000 sebulan extra (part time income)...dalam takaful sesenang je boleh dapat. Saya akan ajar daripada mula sampai expert....

So, kalau berminat, boleh contact : 019-474 5503 (Mohd Azuan) atau email :azuan.maatakaful@gmail.com

Bila anda terbaca je post saya, mungkin anda rasa tak penting, tapi tak pe, untuk sesiapa yg nak tambah income....and nak start accumulate wealth, kena amik tahu pasal apa yg saya ingin kongsikan....tak perlu buat pilihan dulu, buka minda, amik tahu...dan buat analisa, kemudian buat tindakan...pilihan di tangan anda

Nak income bertambah setiap minggu, Insyallah kami tunjukkan caranya, pilihan ditangan anda...

**perhatian: untuk warga utara sahaja.
keutamaan diberikan utk warga kedah dan penang..
x nk jadi macam lepas2 sbb bila dah set nk jumpa off hp plak... saya cuma nk orang yg nk bantu diri sendiri..

terima kasih

Niche: Kerja Agen Perunding | Jobs & Vacancies in Malaysia
     
  1. Devaa - Sun 26/Aug/2012, 12:16am
    hi En.Mohd Azuan...saya Devaa..
    agent ING insurance..i pun agen baru juga..
    Saya nak tips2 buat insurance dengan sempurna...
    if u dont mind boleh...syer pengalaman En bila first time nak start business ini...apa anda dpt drpd business ini and so on..
    klu boleh tolong email kan saya

    djdave_88@ymail.com  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cuti Putrajaya Naik Basikal Memang Epic!
Kami ke tepi tasik di Putrajaya berhampiran Masjid Besi. Asalnya nak mencuba menu masakan panas di restoran Umai Cafe. Makanan disana sedap belaka. Di sebelah cafe ada Monumen Alaf Baru yang unik. Kemudian kami mengelilingi Pulau Putrajaya menaiki basikal dgn pemandangan yg amat mempesonakan dan menyusup dibawah 8 jambatan ikonik :-)
Terbongkar! Lokasi 8 Sate Sedap di Kajang
Bandar Kajang tempat bermulanya perniagaan sate di Semenanjung Malaysia. Dipelopori oleh Hj Tasmin dan Hj Rono bin Sakiban (adik beradik) yang datang dari Pulau Jawa sekitar 1911-1917. Ikuti pengembaraan kami menerjah beberapa lokasi sate yang sedap di Kajang dan menyingkap sejarah silam satay nya.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)