Kerjasama dan Peluang Mengadakan Bazaar Buku Baucer1malaysia
Zakaria 20 - Mon 14/Jan/2013 8:57am [Last Comment]
Pihak kami mengalu galukan kerjasama dengan mana mana IPTA/IPS, Institusi dan Individu untuk menganjurkan Bazaar Buku di mana mana saja di Malaysia di bawah bumbung jenama besar kami.

Kami mempunyai stok yang mencukupi dan sokongan logistik untuk mengendalikannya.

Jika pihak tuan mempunyai sebarang contact atau peluang berbincanglah dengan kami untuk kami uruskan yang mana dapat sama sama dimanafaatkan.

Para bakal graduan,graduan dan individu yang cekal, bermotivasi tinggi boleh juga menyertai kami sebagai crew pameran untuk mempelajari selok beluk perniagaan.

Yang berminat boleh hubungi saya Zakaria, h/p 017 2233511 atau e-mail zakaria1806@gmail.com

Tawaran ini amat terhad akan dibahagikan mengikut zon dan negeri shj.

Sekian terima kasih.

Niche: Pengedar Buku Dan Majalah | Expo Karnival Tapak Niaga
 
1. Aisyah1674 - Tue 15/Jan/2013, 9:57pm
Berminat untuk crew pameran, mohon email di nuraisyahcollection@gmail.com, tq  
2. Rosli 57 - Wed 16/Jan/2013, 1:47am
syarikat apa ni  
3. Nazrin 23 - Fri 18/Jan/2013, 1:10pm
saya berminat utk menganjurkan di zon pantai timur dgn kerjasama antara pihak tuan. boleh email pada sy. mnbfortune@gmail.com  
4. Zakaria 20 - Sat 19/Jan/2013, 9:57am
Kedai Buku Sinar, berpengkalan di Shah Alam. En Nazrin boleh e-mail profail sykt dan serba sikit pengalaman dan cadangan utk kami pertimbangan segera. tksh  
5. Juara Edar 2 - Sun 3/Feb/2013, 1:46am
Saya Azira dari Juara Edar Trading. Kedai buku dari Segamat, Johor. Sempena Baucar Buku saya mengadakan pameran buku secara bergerak ke IPT & SMK yang menerima baucar buku. Di kedai juga saya buat promosi. Saya hanya akan bergerak Area Johor, Melaka, Selatan Negeri Sembilan & Pahang & jika perlu ke kl juga. Saya belum ada akaun dengan Karangkraf tp Syarikat saya & Karangkraf pernah sama dijemput buat pameran buku semasa program () di Uitm Segamat. Boleh hubungi saya untuk kerjasama.  
6. Zakaria 20 - Sun 3/Feb/2013, 4:46pm
salam, puan Azira sila tinggalkn no.tel atau tel saya terus. Saya akan mengadakan Pesta Buku di Angsana pada minggu depan..  
7. Ana 215 - Mon 18/Feb/2013, 9:20pm
email sy anauthm_july85@yahoo.com  

Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..