Kerja Sambilan/Sepenuh Masa Model/Iklan/Lakon Drama/Tv Dll
Nadia 646 - Fri 11/Jan/2019 10:53am
Salam dan selamat sejahtera.

Kemasukan segera untuk bekerja secara sambilan/sepenuh masa melibatkan projek-projek berdepan kamera seperti iklan/lakonan drama/model produk/muslimah shoot. Photoshoot katalog dan sebagainya.

Jangan malu mencuba. Tunjuk ajar akan diberi, mesti berkeyakinan berdepan dengan camera.

Kemasukan segera sekarang untuk projek2 mendatang tahun 2019.

Terbuka kepada semua warganegara berusia dari 5-65tahun. Lelaki/wanita/kanak2 dewasa, muda dan tua, kecil dan besar, bertudung atau freehair. RM2000++

Studio kami berdekatan pengangkutan awam. Terus berhubung ke talian untuk memudahkan urusan.

Boleh berhubung dengan Pn. Nita 0176692585 (call/whatsapp).

Niche: Studio Model Penyanyi Pelakon | Disputed Topics
     
  1. D Serai Spa - Tue 22/Jan/2019, 9:44am
    ni kalo datang kene bayar apa2 ke utk comcard atau kelas acting ?  
  2. Sahabat 17 - Thu 9/May/2019, 10:53am
    Hati hati.
    Nnti datang diterima.
    Suruh bayar yuran 200-300  
  3. Yat 21 - Sun 19/May/2019, 10:54am
    betul tu...mmg dtg diterima, tp suh bayar yuran. Muka x cun x lawa pun depa on je..jnji bayar, tp pastu x thu la apa akan jadi.  
  4. Jamali - Wed 4/Dec/2019, 8:29pm
    bukan semua pelakon mesti muka lawa atau cantik. kalau pelakon watak gangster atau tukang pecah rumah kena muka bengis dan teruk  
Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Berniaga Mee Goreng yang Paling Lumayan
Bagaimana nak berniaga di gerai makan sebenarnya. Adakah perlu kita membuat berpuluh-puluh menu. Atau cukup dengan hanya satu menu sahaja, tapi dibuat dengan begitu sedap? Kami ke Hameed Pata Mee Sotong di area Padang Kota Lama di Georgetown Penang. Ikuti episod menarik ini :-)
Nasi Kandar Penang: Deens Maju Georgetown & Deen Jelutong Memang Power!
Trip ke Pulau Pinang mencari Nasi Kandar yang popular untuk dicuba. Apakah yang membezakan Nasi Kandar dengan Nasi Gulai biasa? Benarkah ada lebih 100 Restoran Nasi Kandar di Penang? Ikuti explorasi kami di Pulau Pinang mencari jawapannya :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)